perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kesäilta

Oltiin suunniteltu Pipsan kanssa jo jonkin aikaa yhteistä iltamaa ja viimeviikon lauantaina Pipsa sitten tuli meille. Meillä oli aluksi suunnitelmissa mennä Yyteriin tai Reposaareen piknikille, mutta tuli muutamia mutkia matkaan ja päädyttiin sitten olemaan meillä. Lähdettiin läheiseen rantaan ja otettiin mukaan vähän piknik evästä ja viltti. Ulkona oli ihan super ihana ilma ja välillä loikoiltiinkin viltillä ja välillä kahlailtiin vedessä. Pipsa tosin oli rohkea ja kävi ihan uimassa! Vesi oli kyllä aika lämmintä, mutta en siltikään vielä uskaltautunut, kuin vain kastelemaan varpaita.:)

Viihdyttiin rannassa varmaan nelisen tuntia, jonka jälkeen lähdettiin takaisin meille. Istuskeltiin terassille vielä hetkeksi nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä, jonka jälkeen aloin tekemään meille pizzaa. Ilta kului niitä näitä höpötellen ja vähän syvällisempiäkin keskustellen. Kuunneltiin hyvää musiikkia, naposteltiin vähän herkkuja ja alettiin katsomaan vielä leffaa illan päätteeksi. Meillä oli jälleen kerran tosi kiva päivä ja kerrankin meillä oli tarpeeksi aikaa höpistä, Pipsa nimittäin lähti meiltä vasta kahden aikaan yöstä.:D

Kuvailtiin teille myös vähän videota meidän päivästä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos muru ihanasta päivästä <3 Seuraavaks tuut sitten meille!

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva video, teidän yhteisvideot Pipsan kanssa on aina ihanan aitoja ja piristäviä :) Paitsi toki toi pisti harmittamaan, että tollaista ilkeilyä harrastetaan. En vaan ymmärrä mikä ihme saa jonkun sabotoimaan toisten ystävyyttä ja muokkailemaan jotakin valheellisia kuvia sun muuta, ihan käsittämätöntä. Ihmisten ilkeys, katkeruus ja negatiivisuus tekee kyllä oikeesti niin surulliseks :( Kunpa jokainen vaan muistais keskittyä omaan elämäänsä ja siihen, että kohtelis muita niinkun toivois itteään kohdeltavan. Jos ei henkilökohtasista syistä tai blogin kautta tykkää teistä niin fine, mutta tietty kunnioitus kuuluu silti inhimillisyyteen ja peruskäytöstapoihin. Tsemppiä, toivottavasti kyseiset henkilöt näki tän videon ja lopettaisivat moisen hölmöilyn ja jos ei niin toivottavasti asiat selviää sitten muuta kautta!

  Aurinkoista viikon jatkoa ihanuus ♥

  Erika

  VastaaPoista
 3. PS.On toi sun porinmurre vaan niin hassu, mutta söpö! :D ♥

  Erika

  VastaaPoista
 4. Ihana video :)♥ vaikutatte muutenkin niin ihanilta ihmisiltä, että oli mukava katsoa video :)

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva video!😄🍹

  VastaaPoista
 6. Mukava video! Ja ihanilta ystäviltä keskenämme vaikutatte. Harmillista, että joku näkee asiasta vaivaa, mutta ehkä pohjimmiltaan on yksinäinen ja kaipaisi itsekin ystäviä? Ehkä myös kateellinen. Tosin mikään ei oikeuta saamaan toisille pahaa mieltä, saatikka levittämään valheellista tietoa. Ystävyydestä puheenollen, Silja: Vaikutat (ainakin näin netin välityksellä) ihanalta ja aidolta ihmiseltä. Oon onnellinen puolestasi, että poistit erään "ystävän" elämästäsi, joka nyt omien sanojensa mukaan "maalailee uutta tarinaa", samalla kun on rikkonut ainakin yhden avioliiton. Ihan kylmiä väreitä menee. Aurinkoista kesää ja ihania kesäpäiviä! :) Toivottavasti myös jatkossa teette videoita. Olisi mukava, jos teillä olisi jotain aiheita, joista kertoisitte mielipiteeni ja hieman kuin A-studiona kuvaisitte.. niinkuin tavallaan myös tässä videossa teille :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.