torstai 18. huhtikuuta 2019

Ihania sisustustauluja + alekoodi

Aurinkoista päivää kaikki! Tänään(teille eilen) on ollut super upea lämmin päivä ja siis mitä parhain ajankohta napsia myös kodista kuvia, kun valo oikein kylpee huoneissa!♡

Sain tehdä kivaa yhteistyötä Poster Store nimisen verkkokaupan kanssa. Poster store on Ruotsalainen verkkokauppayritys, josta löytyy skandinaaviseen sisustukseen laaja valikoima laadukkaita julistetauluja sekä kehyksiä. Sivun laidasta saa näppärästi valikoitua eri teemoja esimerkiksi luontoaiheisia- tai vaikkapa keittiöön sopivia julisteita!

Sain valita meille kotiin muutaman julisteen sekä kehyksiä. Valinnanvaikeus meinasi kyllä iskeä, sillä kaupasta löytyi niin kauniita julistetauluja, etten meinannut millään osata päättää, mutta tässä vähän kuvia, mitä valitsin, minne ne päätyivät ja miten ne sopivat kotiimme!
IMG_3060 IMG_3017 Mä olen jo pitkään haaveillut meidän kodinhoitohuoneeseen tällaista pesuohjetaulua ja melkein kiljahdin innostuksesta, kun huomasin, että tällainen löytyi valikoimasta! Tilasin julisteeseen myös mustat metalliset kehykset ja taulu sopi aivan täydellisesti meidän kodinhoitohuoneen välitilaan. Ah, nyt silmä lepää. Tiettekö sen tunteen, kun on haaveillut jostain sisustusjutusta pitkään ja vihdoin näkee sen oikealla paikallaan ja se näyttää niin hyvältä, että tekis mieli jäädä vaan istumaan ja ihailemaan! Tästä on hauska sitten katsoa, mitä mikäkin pesuohjemerkintä tarkoittaa.
IMG_3051 IMG_3052 Valitsin myös meidän leffahuoneeseen kaksi rantateemaista julistetta. Meillä oli tässä ennen mustavalkoiset tummat taulut, joten oli kiva saada vaihteluksi vähän valoisampaa ja pehmeämpää tunnelmaa. Mä rakastan rantateemaa ja nämä sopii mielestäni niin kauniisti juuri tähän tilaan. Musta ja vaalean ruskeat luonnonsävyt on aika toimiva kombo yhdessä.
IMG_3062 IMG_3063 Yläkerran mustavalkoiseen vessaan sain myös vihdoin toisen taulun vanhan taulun kaveriksi. Mulla on ollut tässä siis ihan kehyksen oma tausta vain ja vihdoin tila tuntuu yhtenäiseltä ja valmiilta. Pienempi taulu on siis uusi ja kokonaisuus näyttää nyt ihanan harmoniselta.
IMG_3035 IMG_3040 Vauvan huoneeseen tilasin tällaiset kaksi suloista julistetta, sekä näihin sopivat tammikehykset, jotka tuo kivasti pehmeyttä ja lämpöä huoneeseen.♡ Saatiin viikonlopun aikana kiinnitettyä uudet tauluhyllyt kiinni seinään, johon piti tulla vain satukirjoja, mutta keksein laittaa nämä uudet taulut hyllyille ja tästähän tuli vallan ihana!

Taulut tuovat niin kivaa fiilistä eri huoneisiin ja niinkuin meilläkin, kaikkien taulujen ei tarvitse olla välttämättä kiinnitettynä seinään, vaan ne voi nojata toisiinsa, seinään tai olla tällaisessa kivassa tauluhyllyssä esillä! Mikä tauluista oli lempparisi?

Nyt saatte myös -30% alennusta koodilla SILJA30  Poster Storen julisteista, joten jos mielessäsi on ollut uusi taulu tai jos ihastuit johonkin valitsemaani, tässä postauksessa nähtyyn julisteeseen, kannattaa se mennä tilaamaan nyt.♡ Alennus ei koske selection mallistoa, kehyksiä eikä tarjousta voi yhdistää tuotteisiin, jotka on jo alennettu. Tämä koodi on voimassa 3.5. asti.

4 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.