sunnuntai 11. elokuuta 2019

Tyttö Alitalo ♡

Heippa ihanat, täällä kirjoittelee tuore äiti vauvakuplasta!Aika on mennyt ihan hullua vauhtia ja tuntuu ihan uskomattomalta, että meidän pikkuinen on jo kohta kuukauden vanha! Tyttönen syntyi siis 15.7 klo 01:45. Ollaan haluttu tutustua häneen ihan rauhassa ja päätin tulla kirjoittamaan tänne blogiin vasta sitten, kun koen itselläni olevan siihen tarpeeksi aikaa ja halua. Ollaan niin onnellisia ja samalla ihmeissämme, miten tuo söpöläinen yhtäkkiä ilmestyi keskuuteemme. Tuntuu, että koko raskausaika meni ihan hujauksessa ja ihmetellen selaan kuvia vauvamasusta, jossa hän vielä hetki sitten hengaili!


Nyt pikkuinen nukkua posottaa tällä hetkellä omassa unipesässään sohvalla, mies paistaa meille iltaherkuksi lettuja ja minä sain vähän omaa aikaa blogille. Meillä oli tänään päivällä "kummijuhlat", eli pyydettiin tytölle kaksi kummia ja he molemmat vastasivat myöntävästi ja olivat todella otettuja ja iloisia tästä kunniatehtävästä.


Tuun kertomaan tänne oman synnytystarinani, jos jotakuta kiinnostaa lukea. Itse luin synnytystarinoita tosi paljon odotusaikana ja oli tosi lohduttavaa kuulla eri naisten versioita, miten heidän H-hetki oli mennyt. 


Mutta nyt oikein ihanaa illanjatkoa, me mennään nyt herkuttelemaan noilla letuilla ja katsomaan jotain leffaa! Palaamisiin.:) 


12 kommenttia:

  1. Voi että, hän on aivan ihana ja liikuttavan hurmaava :') ♥ Toivon niin paljon kaikkea hyvää koko perheelle! ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥♥ Tyttönen on kyllä kietonut meidät ihan täysin pauloihinsa♥

      Poista
  2. Hei sinne suloiseen vauvakuplaan❤️ Isot onnittelut koko perheelle🙂 Niin söpöläinen teidän tyttönne on❤️ Kyllä kiinnostaa synnytyskertomus (vaikka omat poikani jo isoja ja omista synnytyksistä paaaaljon aikaa). Olisi kiva lukea myös ensimmäisestä kuukaudesta vauvan kanssa:Millaista se on ollut, mitkä asiat yllättivät, miten arki on muuttunut ym.. Kivaa elokuun jatkoa Tampereelta😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna!♥ Ihana kuulla, että kiinnostusta löytyy ja kiitos kivoista ideoista! Näistä jutuista voisin myös ehdottomasti kirjoittaa!:)♥ Aurinkoisia päiviä sinne!

      Poista
  3. Paljon onnea pienokaisesta 💖

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea pikkuisesta!

    VastaaPoista
  5. Mielettömän paljon onnea kauniin tyttövauvan johdosta ! 😊

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea 😍 synnytyskertomus kiinnostaa myös minua kovasti!

    VastaaPoista
  7. Onnea!:) Ehdottomasti Kiinnostaa synnytyskertomus ja muutkin postaukset!:))

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.