tiistai 31. toukokuuta 2011

Happy B-Day To Me :)


Jee. elikkäs tänään Silja täyttää 24 vuotta. Merkkipäivääni vietän iloisesti yksin töissä 10h.:D Ja tietty just sillon, kun on luvattu yli 24 astetta lämmintä.. Mutta onneksi huomenna sitten tulee kavereita vähän kyläilemään ja syömään kaakkua. Tein siis ihan oikeasti kakun itse! No kakkupohjaa en, mutta muuten ja hyvää oli!;) Eilen kävi perhe ja ystäväni Miia. Porukoilta sain lahjaksi sihikoneen eli SodaStreamin.:) Ja Miiasta tulee mun matkaseura ulkomaille! Jee nyt ei tarvi lähteä yksin.:D
Oltiin aivan fiilareissa, kun katseltiin kaikkia juttuja minne mennään..:) Bulgaria kuulostaa nyt taas lupaavalta, kun sieltä löyty sellanen megaiso vesipuisto! Whippee! Oli siellä joku eläinpuistokin, mut ne elukat vähän häiritsi, kun siellä oli ihan näitä perus sika, vuohi, lammas, poni, kani, fasaani, mitä näkee kyllä ihan suomessakin ja ihan vaikka Porin Kirjurissa ja fasaanejahan juoksee tien yli joka päivä...:D Odotin jotai jellonia ja krokoja lähinnä. Ens viikolla olis tarkoitus mennä käymään vähän matkatoimistoissa tiedustelemassa juttuja. Ja mun täytyy varata aika piikille.:( Ei siis lopetettavaksi, vaan hepatiittia vastaan.


Mutta nyt menen jatkamaan aamutoimia. Iloista ja ennenkaikkea lämmintä päivää kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon :) Huomenna on myös lämmin päivä, +27! ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää kaunokaiselle! <3

  VastaaPoista
 3. Sofiina: Voi kiitoksia paljon ihana<3

  VastaaPoista
 4. Tässä blogisi paras kuva, jotenkin aidompi kuin muut. Ei liikaa poseerausta. Posekuvat näyttävät helposti kaikki samanlaisilta.

  Ei sinänsä, blogisi on kivaa luettavaa ja olenkin seuraillut tätä jo hyvän aikaa.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.