sunnuntai 22. toukokuuta 2011

SEXsymbol

Onko tuttua? Olet vaaleaihoinen, etkä rusketu helposti ja käytät sen vuoksi itseruskettavia, jotta et olisi kesällä valkoinen, kuin lokki. Yleensä kun tiedät, että on joku meno tulossa, aloitat hyvissä ajoin laittamaan itseruskettavaa ihollesi, jotta ihosi olisi kivan ruskea menopäivänä. Nyt kuitenki tulee yllättävä meno, johon et ole osannut varautua, etkä ehdi enää läträämään itseruskettavien kanssa. Häpeät näyttäväsi liidunvalkoiselta toisten ihmisten seurassa, joihin auringon rusketus tarttuu helpommin. Mitä tehdä? :(
Tässä vastaus: 


Esittelen teille nyt maailman kätevimmän kauneudenhoitotuotteen! Nimittäin SexyHair:in SEXsymbol aerotan. Eli suihkutettavan itseruskettavan, joka ruskettaa HETI. Pulloa siis ravistetaan hyvin ja sen jälkeen suihkutetaan iholle ja levitetään käsillä, jotta tuloksesta tulee tasainen. Kuivuu heti ja luonnollinen lopputulos. Suosittelen!  hmm, voisinkohan saada töitä ostosteeveestä..?  
Tutustuin itse kyseiseen tuotteeseen ystäväni Pian avulla, joka myy näitä ja esitteli heti tuotteen minulle ja muille ysvävillemme, koska tiesi sen saavuttavan ehdotonta suosiota. :) Aivan mahtava tuote!

Tuoteseloste:
"Aerotan on nopeasti kuivuva, tahraamaton kokovartalospray, joka loihtii hetkessä päivettyneen ilmeen. Peseytyy pois seuraavassa pesussa. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta ohut kerros kauttaaltaan vartalolle pyörivin liikkein ja tasoita käsin. Pese kädet."

Before:

After:
Tässä näkyy ero vieläkin selvemmin, kun kämmen on valkoinen.

9 kommenttia:

 1. Hmmm kuulostaa juuri sopivalta tuotteelta mulle! :D täytyykin kokeilla tuota ;) missä noita on myynnissä? :)

  VastaaPoista
 2. Anon: Tää on aivan loistavaa!:D Jotkut parturi-kampaamot myyvät näitä, kannattaa tiedustella! :) Yleensä saavat tilattua. Ystäväni on kerta p-k.

  VastaaPoista
 3. onko minkä hintanen :) ?

  VastaaPoista
 4. Yleensä sellaiset parturi-kampaamot myyvät missä muitkin SexyHairin tuotteita tai Lanzaa ym. ja vinkkinä: jos käyttää valkoisia vaatteita niin voi sprayn jälkeen suihkauttaa kevyesti hiuslakkaa päälle nii ei varmasti tahraa :) t. Pia

  VastaaPoista
 5. Osaatko sanoa missä Porissa näitä myydään?

  VastaaPoista
 6. Anon: Porissa näitä myy ystäväni Pia, joka on töissä Parturi-Kampaamo Minnelissä! :) Sieltä vaan ostamaan!

  VastaaPoista
 7. Juu Porissa ainakin minä myyn ja hinta on 24e. Parturi-Kampaamo Minneli Salovainiontie 34, Leppäkorpi t.Pia :)

  VastaaPoista
 8. Saakohan mistään netin kautta tilattua ? :)

  VastaaPoista
 9. Anon: En oo varma, mutta kannattaa tsekkailla!:) Kyllä nyt luulis!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.