perjantai 3. kesäkuuta 2011

DECO Plan

Sain eilen tehtyä hullun inspiraation vallassa suunnitelman tulevaan makuuhuoneeseeni ja se näyttää kutakuinkin tältä! Tein pienet kollaasit selventääkseni ajatusta. Seinä maalattaisiin harmaanruskealla maalilla. Muut seinät ovat valkoiset.
 Siirrän sängyn vastakkaiselle puolelle ja yläpuolelle tulisi tämännäköinen orkidea -taulu. Taulun viereen tulee molemmille puolille yö-pöytien yläpuolelle 2 neliönmuotoista peiliä, kuten tässä makkarissa:
Eli taulu olisi tuon ikkunan tilalla.
Maalatun seinän  eli sängyn päätyyn tulisi tällainen Ikean pyörillä siirreltävä kapea apupöytä, jota voi halutessaan pitää sängyn "päällä" tai seinässä kiinni. Nurkkaan ikkunan puolelle tulee mun led-pyramidi.
Vanhan meikkipöytäni tilalle tulisi tämä Ikean simppeli lipasto. Tykkään omasta vanhastakin, mutta se on aika huonossa hapessa ja kerran se melkein jo kaatui Hessun päälle.. Lisäksi tähän uuteen mahtuisi mainiosti kaikki meikit, korut ja muut tökötit. Uusien huonekalujen lisäksi makuuhuoneeseen tulisi uusi matto, vaalea. Hiekan sävyinen tai vaalean harmaa sekä uusi kattolamppu, joka sekin vaalea.

Mitäs tykkäätte suunnitelmasta?:)

8 kommenttia:

 1. Mulla olisi blogissani kaunottarelle haaste, käyhän kurkkaamassa kun ehdit :) Tämä koruhaaste sopii nimenomaan sinulle alan asiantuntijana :)

  VastaaPoista
 2. Sofiina: Voi kiitoksia oikein paljon!:))

  VastaaPoista
 3. olit tänää turus mä näin sut hiihii :)

  VastaaPoista
 4. http://irc-galleria.net/user/jssu^^/picture/125637607

  toimiskohan toi? T.-sleepbuddy-

  VastaaPoista
 5. Anon: Nokun se olen minä! Kopsattu täältä mun blogista! Olisitko kiltti ja ilmiannat? :(

  VastaaPoista
 6. On ilmiannettu! Selasin uusia julkaistuja kuvia ja katoin et joku söpö on lisänny kuvia,mut ton söpön oli nähny kyllä aeva muussa nimimerkissä ;)

  Aika ikäviä tollaset =/

  Hyvää jatkoa siul ja hessul

  T. -sleepbuddy-

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia sulle oikein paljon! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.