perjantai 25. marraskuuta 2011

Myytävänä!

 Näin ihanalta ja siistiltä mun kotona näyttää juuri nyt:Mua stressaa aivan järjettömästi just nää kaikki jätesäkit ja pahvilaatikot.. Inhoan ylikaiken sitä, kun en voi halutessani käyttää tai tuijottaa just jotain tiettyä tavaraa tai käyttää jotain tiettyä vaatetta, kun se on jo pakattu. Toivon todella, että pääsen pian purkamaan nää kaikki ja etsimään oikeat paikat niille. Paljon menee tavaraa varmasti myyntiin, kun katselin, mitä kaikkea sitä on kertynyt näiltä vuosilta.. Kävin tiistaina lopettamassa mun kirppispöydän, mutta otetaan kanssa pian muuton jälkeen yhteinen pöytä. Ärsyttää vaan roudata niitä kamoja nyt sitte uuteen asuntoon, mutta minkäs teet, kun ei aika riitä!:) 

Muuten HOI kaikki Porissa asuvat lukijani! ( jos teitä on:D) Olisiko kiinnostuneita ostajia jenkkisängylle ja ruokapöydälle sis. neljä tuolia ? MYYTY Sänky on kolme vuotta vanha, hyvässä kunnossa, paitsi petarissa vähän itseruskettavaa, hömm:)), pyynti 150€. Pöytä on myös kolme vuotta vanha, hyvässä kunnossa, kuten tuolitkin. Pöytä on massiivipuuta, joten arvokas! Öljy tulee mukana. Pyynti 200€.
 Ota ihmeessä yhteyttä, jos olet kiinnostunut bebeh@netti.fi !


Sängyn mitat on 160 x 200 myyty, jipii! :)

4 kommenttia:

 1. Missä Hessu? :o Hessua on vaan jo ikävä :D

  VastaaPoista
 2. Erica: Voii, mullakin on sitä ihan hierveä ikävä!:) Se on ollut kolme päivää porukoilla hoidossa ja tänään haen sen kotiin <3

  VastaaPoista
 3. Mä ostaisin ton pöydän JOS olis vähä ylimäärästä moneya!!

  VastaaPoista
 4. Katriina: Voi hitsi :/:) itellä kans vähän rahapuoli vähissä joulun takia:D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.