torstai 17. marraskuuta 2011

Shampagne

paita GT, korvikset en muista mistä?
Hyvää torstai huomenta! Täällä taas aamutoimissa ja kohta nokka töihin päin. Meillä on hirmusesti tekemistä töissä, kun uutta saapuu kokoajan ja niitä pitää purkaa, hinnoitella, laittaa koneelle ja laittaa esille. Esillepano on se kaikista mieluisinta.:) Yllätys. Eilisen ja tän päivän ajan oon laittanut/laitan Nomination koruja esille ja sieltä on löytynyt pari suosikkiakin, jotka tahtoisin itelle.. Saa nähdä, jos rahapussi antaa myöden joulukuussa.:)

Tänään on kiva päivä, koska nään taas pitkästä aikaa..tai no, viimeksi nähtiin maanantaina. Oon taas nukkunut nää kolme yötä ihan hirveän huonosti..Edellis yönä näin unta, että meidän työpaikka ryöstettiin keskellä päivää pyssyjen kanssa ja viimeyönä näin unta, että olin kavereiden kanssa kesällä ulkona piknikillä ja siinä istuskellessa huomasin metsän siimeksessä pari pikkusta nallen pentua..kylmät väreet meni selkää pitkin, kun tajusin, että pikku nallejen seurassa viihtyy varmasti myös äityli ja sitte juostiin karkuun, kun karhu ajoi takaa.:D hah, mitä unia, mutta ei yöllä kauheasti naurattanut!
Ens yön nukun luultavasti niin sikeästi, etten näe mitään unia. Toivon ainakin niin.:)

Nyt töihin! Moikka moi! 

7 kommenttia:

 1. Hassua! Mäkin heräsin yöllä uneen jossa oli suuressa akvaariossa kaloja, haita ja yks suuri vesilisko ja ne kaikki söi toisiaan. Muutenkin näin tosi ahdistavia unia koko yön ja aamullakin oli ihan ahdistunut olo! :D Olikohan tossa edellisyössä jotain kummallista? Laitappa joskus tänne jotain ihanaa korupostausta! Tän sesongin koruista ja uutuuksista :D Alan ihmisenä osaisit varmasti tehdä hyvän!

  VastaaPoista
 2. Anon: Aika outo yö tosiaan! Toivottavasti ei toistu vähään aikaan!:D
  Hei ja kiitos hyvästä ideasta!:)

  VastaaPoista
 3. Hei multa on menny vähän ohi, mutta muutatko yksin uuteen asuntoon vai poikaystäväsi kanssa? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi silmien rajaukset ! Teetkö ne sellasella nestemäisellä rajauskynällä vai millä? :)

  VastaaPoista
 5. Ann: Poikaystäväni kanssa.:)

  Noora: Kiitoksia! Juu, nestemäisellä ja sellasella ohuella siveltimellä.:)

  VastaaPoista
 6. Hei mulla olis sulle postausideoita! :)

  Tekisitkö sitten kun pääsette muuttaan ja teidän kämppä on valmis, niin kämpän esittely-postauksen? :) Sitten olis kiva joku videopostaus, päiväni kuvina-postaus ja sellanen, missä näytät miten teet meikin :) Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Anon: Kuulostaa kivoilta ideoilta ja pistän korvan taakse!:) Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.