tiistai 14. helmikuuta 2012

14.2.2012Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ihana huomata, että tänne on tullut uusiakin lukijoita, joten tervetuloa ja toivottavasti viihdytte blogini parissa!
Ystävänpäivä on hyvä muistutus siitä, että lähellämme on paljon tärkeitä ihmisiä, joita ilman elämä olisi aika tyhjää ja turhaa. On ihanaa muistaa läheisiä ja ilahduttaa heitä pienillä teoilla ja sanoilla. Kiitos teille lukijoilleni siitä, että ootte piristäneet päiviäni kivoilla kommenteillanne ja jaksaneet ootella täällä pienen hiljaisuudenkin jälkeen.

Mun ystävänpäivä on kulunut mukavasti töissä ja kotiin tultuani mua odotti omat kullat ja lämmin ruoka pöydässä sekä pehmoinen ystävänpäivälahja makuuhuoneessa.. Taidan nukkua ensi yönä, kuin tukki uusissa untuva -peitoissa ja tyynyissä! Ihan mahtavaa! Ennen nukkumaanmenoa mua kuitenkin odottaa pari tukkaoperaatiota. Oman tukan värjäys ja pidennysten sävytys. Mulla on torstaina aika varattu kampaajalle, jolloin saan nuo uudet pidennykset päähäni. Tahdoin pikkuisen pidemmät, kuin viimeksi ja vähän raitoja.:) Katsotaan millaset tulee.

Kivaa iltaa kaikille! Halikaa rakkaitanne

2 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.