keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tuoli

Mulla on vihdoin makuuhuoneen sisustussuunnitelma valmis ja tänään kävin hakemassa yhden merkittävän tekijän....nimittäin tuolin. Löysin Etolan sivuilta näitä Crystal -tuoleja, jotka ovat Vitran Vegetalin kopioita. Mun mielestäni tämä Etolan versio on tosin paljon kauniimpi, kuin itse alkuperäinen. Crystal -tuoleja on saatavana eri väreissä, mutta valkkasin valkoisen, koska..


...mielestäni tää tuoli sopii tosi kivasti yhteen valkoisten yöpöytieni koristusten kanssa:

6 kommenttia:

 1. paljoko tuolilla oli hintaa :)? missä kyseinen myymälä sijatsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää maksoi 115€ ja Porista Etola löytyy: KORPRAALINTIE 16 28600 PORI.:)

   Poista
 2. moikka! kaunis tuoli, todella! missä kävit ripsesi laittamssa? entä onko sulla joku luottokosmetologi, -kampaaja tms mitä suositella porin suunnalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!:) Kävin laittamassa ripseni Olivia Decorassa, joka tekee siis myös ripsienpidennyksiä.:) Omistaja on siis ♥ veljen kihlattu.:) Hänellä aion kyllä käydä vastaisuudessakin!
   Kampaajalla (teippipidennyksiä kiinnittämässä) käyn taas Noormarkussa sijaitsevassa Manuela -nimisessä paikassa!:) Ja kumpaakin suosittelen lämpimästi!

   Poista
 3. Oii miten nätti! Täytyypä käydä kattomassa oisko paikallisessa Etolassa noita, on niin magee että pakko saada itellekkin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä nätti!:) Ja todella halpa verrattuna siihen, mitä nuo yleensä on!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.