perjantai 20. huhtikuuta 2012

Nyt se on täällä!


Nimittäin sängynpääty! Jeeee! Pääty löydettiin Sotkasta hintaan 199€, mikä ei mielestäni ollenkaan ollut pahanhintainen. Päädyn kangas tuntuu todella kestävältä ja laadukkaalta. Nyt ei tarvi enää pelätä, että vahingossa raapasee unissaan tapetista palan!:D


22 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kaunis koti!<3 Saat kyllä tulla meille sisustaan kun muutetaan!! :--D

  <3: Anniina

  VastaaPoista
 2. Ihana<3 Ihan kun hotellihuone! :D<3

  VastaaPoista
 3. Oikeesti niin täydellinen koti <3 :)

  VastaaPoista
 4. oi että mä haluan just tollasen tapetin ja tollasen sängynpäädyn meillekkin! :D aivan ihanat.. mistä toi tapetti on?

  VastaaPoista
 5. ihana huone <3 koti- tai remppapostausta pliiiiiiiiiiis... <3 sitä oon odotellu kun kuuta nousevaa ;p

  VastaaPoista
 6. eksyin vahingossa tänne blogiisi ja en kadu ! aivan ihana blogi ja ihanii vatteit ! :)) saanko muuten kysyy et ootko rikas ?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, ihana kuulla, että tykkäät!:) Ei, en ole rikas, olen vaan ihan tavallinen työssäkäyvä.:)

   Poista
 7. Teillä on tosi ihana koti ja näyttää niin luksus hotellihuoneelta makkari<3 :) Ihana!

  VastaaPoista
 8. Harvoin kyllä näkee noin upeaa makkaria! kelpais varmasti kelle tahansa tuollainen:)!

  VastaaPoista
 9. oih, tuohon sänkyyn nukahtaisin ilomielin :D :)

  xx

  P.s Käy kurkkaamassa mun muotiblogiin, SearchingforLBD.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Ite mietin tässä minkälaisen olkkarin tekisin oon miettiny tässä vaik kuinka kauan. Oks sulla minkäänlaista hyvää ideaa kertoo mulle? jaksaisitko kerätä vaik jotain kuvia netistä ja kertoo sitten minkälaisen tekisin? Mut kunhan sellasia tuotteita niinkun jota saa mm. sotkasta, ikeasta,maskusta,asko ja mitä kalusteliikkeitä vielä. Kunhan niinkun niitä on helppo löytää : D aika monimutkasta, mutta mä en oo sellanen jolla on hyviä ideoita, haluan kuulla sun mielipiteitä ja ideoita ku oot hyvä sisutaan ; ) Mun asunnon lattia on puulattia ja se ei oo neliöhuone, se on kapee hmm.. miten selittäisin tän enempää.. toivottovasti ymmärsit : )toivottovasti saan oikeesti apua sulta ku itelläni ei oo mitään hajua minkälaista tekisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä auttaa suunnittelussa!:) Olisiko sulla vaikka sähköpostia, jonne vois lähettää kuvia ja sen sellaista? Ja jos pystyt kuvia ottamaan myös itse kohteesta, niin se auttaa paljon!:)

   Poista
  2. juu tässä mun s-posti yellow_blossom@hotmail.com

   Poista
 11. Heippa!Muistatko minkä merkkinen/malli tuo musta tapetti on? Meillä on olohuoneessa yksi seinä mustaa tapettia vailla,ja mietin tuota kimaltavaa,mutta onko sun mielestä se minkälainen ollu käytössä ja ootko tykänny siitä pidemmällä aikavälillä? :) Ite pelkään sitä että kyllästyn siihen ja kun tapettikirjasta ei löytyny edes mallia,saati livenä olisin kellään kyseistä tapettia nähnyt..Meille on kyllä tulossa tällä tietoa maalattavat tapetit mutta jotenkaan en haluaisi mustalla maalata silti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu K-raudasta!:) Tykkäsin tästä tapetista ihan hirveästi ja kimalluksen ystävänä, en varmaankaan koskaan tulisi kyllästymään! Tätä aiomme laittaa sinne meidän tulevaan omakotitaloonkin!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.