sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Astia


Ekana sisustuskuvana valitsin esiteltäväksi jonkin astian.
Aloitin keräämään Pentikin Viinimarja sarjaa joskus 13 -vuotiaana (?). Omistan pienet kahvikupit, tassit, nämä isommat mukit, lautaset, pienet lautaset, pari pikku kulhoa, maitokannun ja voi astian. Tykkään tästä sarjasta todella paljon, mutta ainoaksi harmikseni, tämä sarja on lopetettu..(niimpä tietenkin..). Nyt ei auta muu, jos haluan tätä sarjaa vielä kerätä, kuin metsästää näitä astioita jostain tai joltain henkilöltä, ketä mahdollisesti haluaisi luopua omasta viinimarja astiastostaan. Toinen sarja, jonka haluan itselleni on Pentikin iki-ihana Vanilja.

Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempiväri, Rakkain esine, Lipasto/taso, Kylpyhuone, Jotain mustavalkoista, Valaisin, Keittiötarvike, Somisteita, Kukka/kasvi, Yöpöydät, tekstiili, Yllätyksellinen asia sisustuksessa, Työ- lasten-tai vierashuone/nurkkaus, Matto, Eteinen, Kaapin sisältö, Sisustustyynyt, Makuuhuone, Tuunaus, Pöytä, Olohuone, Sohva, Keittiö, Kattaus, Taulu/taulut, Kaunein kohta kodista

2 kommenttia:

  1. Ai tää on lopetettu :( Itse mulla on kanssa tätä sarjaa kaikki kahvikupit sun muut ... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sain itekin vasta jouluna tietää, kun toivoin tätä sarjaa, mutta en sitten saanutkaan.:( Kuulemma jostain tehtaanmyymälöistä vois vielä löytyä, mutta mun lähin on niin pitkällä, että taidan tyytyä kirppareihin ja huuto.nettiin, jos halajan joitai astioita lisää.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.