perjantai 13. heinäkuuta 2012

Marmaris & Icmeler


Nyt se on sitten vihdoin päätetty, valittu ja maksettu. Me lähetään Turkkiin Marmarikselle. Valittiin hotelli Örsmaris, joka on saanut paljon hyviä arvosteluja eri sivustoilta. Hotelli on aivan Marmariksen rannalla ja meidän hotellihuoneessa on merinäköala.:) Tää on vähän rauhallisemmalla paikalla ja keskustaan on kolme kilometriä, mikä ei todellakaan oo mun mielestä mikään paha matka, kun mieluummin sitä rannalla lojuu vähän rauhallisemmassa ympäristössä, kuin aivan ydinkeskustassa.

Lähtö on 11.8 ja paluu 18.8. Meidän 4 kaveria tulee 17. päivä Marmarikseen, joten voidaan hegailla sitten yksi päivä heidänkin kanssaan!:) Ihan mahtavaa! Hauskaa nähdä tuttuja jossain toisella puolella maapalloa.:D

Nyt sitten vaan odottelemaan lomaa!

Kaikki kuvat Aurinkomatkat

3 kommenttia:

 1. ai että, marmaris on aivan ehdottomasti mun lempparikohde, sillä mun ystävien perhe asuu siellä. kaupunkikin on itselleni jo niin tuttu, että se tuntuu aivan toiselta kodilta ::)

  kannattaa aivan ehdottomasti kiivetä ne jotain miljoona askelmaa bar streetin kupeesta, sillä siellä ylhäällä on aivan ihana kahvila, Castle Café, josta näkyy koko kaupunki tosi kauniisti. ja suosittelen lämpimästi vierailua sinne yöaikaan :D

  kivaa matkaa teille ! ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, ihanaa kun kerroit! Pistän heti korvan taakse, toivottavasti vain löydämme sinne!:)♥ Kiitos

   Poista
 2. Marmaris on ihana paikka♥ Ite oon käyny vaan kerran ja oltiin hotellissa ihan ton Örsmariksen vieressä. Tosi upee paikka ja kannattaa käydä vaikka Kreikan puolella Rhodoksella, siihen menee vaan yks päivä kun laivalla yli ja takasi, vähän niinkun helsinki-tallinna-helsinki päiväreissu:p Sitten ne vesipuistot oli ihan huippuja siellä verrattuna Suomeen, jos sellane kiinnostaa:)
  Mut hyvää matkaa!(:

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.