keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Mökillä


Vietettiin kiva viikonloppu meidän mökillä siskon ja kanssa. Ilma oli nätti, mutta viileän tuulen takia meillä oli päällä kilo vaatteita. Vaatteista puheen ollen, hankein mulle ja vuosipäivälahjaksi Ziperallin haalarit oloasuiksi!:) Tykätään näistä tosi paljon, kun kangas on todella pehmeää ja paksua ja tuntuu todella laadukkaalta!Hessu oli meistä ainoa, joka nautti viileästä tuulesta.


Nähtiin myös hylätty lokin poikanen.:( Se itki yksin tuolla kivellä äitiä, kun oli ilmeisesti pudonnut siltä korkealta kiveltä, jossa pesä oli. Äitilokki ruokki toista poikastaan siellä, mutta ei välittänyt tästä tippuneesta tipusesta..Teki mieli hakea se turvaan tuolta ja helliä, mutta luultavasti olisin saanut saman kohtalon, jos en pahempaakin, kuin meidän auto, joista kuvia näette alempaa...
Mä tykkään onkimisesta ihan mielettömästi. Se jotenkin rentouttaa ja on hauskaa, jos tulee kalaa ja sen voi itse paistaa

 Kun palattiin mökilta rantaan, meitä odotti kiva ylläri..:

8 kommenttia:

 1. Moikka! Minkähän kokonen tuo sun miekkoses on ja mitä kokoa otit haalarin? Jos osuis samoihin kokoihin oman kanssa..on meinaan ollu harkinnassa hankkia tuollaset. :) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ on joku 175 pitkä ja otin ihan summanmutikassa koon XL, kun sen kaikki paidat on yleensä sen kokosia, kun on leveet hartiat. Vähän pelkäsin, että onkohan toi nyt hyvä, mutta nappiin meni!:D Toi on niin ihana oloasu!

   Poista
 2. Hahah toi auto :D voi ei. mäkin tahdon tommosen potkupuvun, lähinnä sen käytännölisyyden vuoks. mulla ei oo mitään kivaa kotiasua, joten täytyykin sijottaa tommosiin. :)

  Muutetaan poikaystävän kanssa syksymmällä omaan asuntoon, joten oon ajatellut sitten sinne hankkivani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oloasuista ehdoton 1! Suosittelen kyllä lämpimästi:D

   Poista
 3. Hyvin otettu kuva Hessusta kun ihan välittyy kuinka se nauttii tuulesta :D

  VastaaPoista
 4. minkä kokonen tuo sun on ? ja minkä pitunen oot ?:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.