sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Breakfast in bed, sleep in the kitchen


Hain eilen Hessun tänne meidän "uuteen" kotiin.:) Täähän on Hessun lapsuudenkoti ja huudit ovat jo tuttuja. Eilinen meni tosi hienosti, vaikka vähän Hessu ihmetteli, että mitä hittoa me nyt täällä taas tehdään, mutta otti kuitenkin ihan rauhallisesti. Kaupassa käydessäni se haukkui, mutta onneksi menen vasta keskiviikkona töihin, niin saadaan totutella.:) 
Herättiin tossa puoli kymmenen aikoihin ja lähdettiin ulos pitkälle lenkille.:) Ulkona on aivan ihana ilma! Aurinko paistaa ja lumi kimmeltää niin, että aurikolasit olisi pitänyt ottaa mukaan!


Syötiin kiva aamupala ja kohta alan järjestelemään taas vähän paikkoja.:) Kyllä tää alkaa pikkuhiljaa kodilta näyttämään! Ihanaa sunnuntaita!


9 kommenttia:

 1. Voi että kun tuo teidän koiruus on suloinen tuossa sängyn päällä ♥

  VastaaPoista
 2. Kuinka pitkiä teidän pitkät lenkit on? Paljonko lenkkeilette päivässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu, koska tykätään kierrellä erilaisia reittejä niin maanteillä, kuin metsässä ja silloin, kun lähdetään juoksulenkille, niin ollaan menty yleensä 7km, kun on vauhtia enemmän päällä.:)

   Poista
  2. Eli kaksi kertaa päivässä ja yleensä menee 1-2h.:) + pienet pissatus lenkit.

   Poista
 3. Hessu osaa ottaa rennosti :D

  VastaaPoista
 4. Voi ihana ku se makoilee niin rentoutuneena :3 Välillä mä katson omaa torkkuvaa kissaani ja mietin miten mahtava fiilis on kun eläin (varinkin tuo meidän joka on Kreetalta kotoisin oleva katukissa), joka luonteeltaan on periaatteessa "villi", voi luottaa ihmiseen niin paljon, että nukkuu tämän vieressä eikä pelkää ollenkaan :) Tuleeko sulle koskaan sellaista oloa? :D

  Stella

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.