sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

More Pearl Details


Hullaannuin taas koristelemaan vanhoja vaatteitani ja tälläkertaa löysin tuollaisen valkoisen kevyen löysän paidan, joka mielestäni selvästi kaipasi jotain kivaa yksityiskohtaa..:) Tää on oikeasti ihan hullua, koska mä en ole koskaan ollut mikään ompelija -tyyppi, vaan olen mieluummin askarrellut jotain aivan muuta. Mutta tämähän on oikeasti tosi kivaa, kun saa kustomoitua omia vanhoja vaatteitaan aivan uudenlaisiksi ja edullisesti! Ja tunnettuna helmien rakastajana ei ollut epäselvää, mitä ompelisin paitaan koristukseksi..:)


Olen itse kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen ja voi olla, että inspiroidun tästä vielä lisää kokeilemaan kaikenlaista muutakin kivaa vaatteideni menoksi!:) Ostin Vyö Mesta: sta erilaisia niittejä ja aion hyökätä seuraavaksi vanhan tekonahkatakkini kimppuun.;)


Mitäs tykkäätte?:)


8 kommenttia:

 1. Onko sulla kokemusta miten kestää pesukoneessa? Vai pitääkö pestä käsin? :D Oon itse niin järjettömän laiska pesemään käsipyykkiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmethän ei tunnetusti kestä pesua, vaikka olisivatkin tekohelmiä, joten ostin lasihelmiä, joissa on tuo helmiäinen.:) 30 asteessa luultavasti säilyy ihan ok, kun pesee hienopyykissä. Toivotaan ainakin niin!:D

   Poista
 2. Oot kyllä taitava :) upea tämäkin ja sulla on ihanasti hiukset <3

  VastaaPoista
 3. Ihanasti sopii helmet ja oot oikeasti todella taitava käsistäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos paljon!:) eihän tohon paljoa silti vaadittu!:)

   Poista
 4. Ihana muodonmuutos paidalle, uudistui todenteolla :) tämmösiä postauksia vaan lisää, musta on kiva nähdä kun ihmiset toteuttaa itseään :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.