torstai 23. toukokuuta 2013

Ripsiä räpsyjä


Kerroin täällä joskus, että haluaisin alkaa tekemään ripsienpidennyksiä ja nyt olen sitten harjoitellut ja tein yhdet ripset ystävälleni ja kaksi kertaa fixauksen. Eilen kävin tekemässä toisen fixin ja täytyy sanoa, että oon kyllä todella tyytyväinen, kun meni jo todella paljon paremmin!:) Pinsettien pysyminen kädessä on mulle luontaista, kun olen niitä käyttänyt siitä asti, kun lähdin kultaseppäkouluun. Olen tarkka ja tykkään tehdä pientä, tarkkaa yksityiskohtia vaativaa työtä ja olen kiinnostunut kauneudesta, niin tää homma passaa mulle mainiosti. Olen todella todella innoissani tästä!:)

Mun ekat ripsen ystävälleni Pialle
Eilen tein ripsi- ja tarviketilauksen ja odottelen niitä postissa saapuvaksi. Silloin sitten lisää tästä aiheesta!:)

22 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat ripset! Rupes tehä mieli itelleenki hankkii tollaset :D

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy kysyä, missä olet käynyt kultaseppäkoulun? (:
  -Sarkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi damn, luulin selanneeni netistä kaikki mahdolliset hopea-, koru- ja kultasepänalan koulut yhteishakujen aikaan mutta tuommonen on jääny kokonaan huomaamatta! Lahden AMKiin hain korumuotoilupuolelle mutta ei tärpännyt, Lempäälään hain hopeasepänalalle mutta sitä vielä jännitetään. Täytyykin pistää toi Sasky(?) muistiin. Kiitos! :)
   -Sarkku

   Poista
  2. ihanaa, että olin avuksi!:) Ja onnea hakuihin ja pääsykokeisiin!! kerro ihmeessä sitten minne pääsit!♥

   Poista
 3. Hienoa että olet innostunut. Ammattilaisena näen kuitenkin että pidennykset ovat ristissä sekä liimaantuneet yhteen. Tällöin rasittuvat omat ripset sekä katkeilevat ja irtoavat juurista ennen aikoja. Vaikka ripsiteknikon koulutukset ovat kalliita ja tuntuu helpolta vain tilata tarvikkeet harjoittelua varten on ehdottoman tärkeää että koulutus käydään ennen kuin aletaan ns. harjoittelemaan. Koulutuksessa ripsipidennyksiä tehdään ammattilaisen valvovan silmän alla joten virheitä ei tule tällöin tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuohan ovat ensimmäiset tekeleeni. Ja minulla on ammattilainen, joka ohjaa minua tässä.:) En siis ole vain omin päin alkanut tällaisia tekemään.

   Poista
 4. Näyttää kyllä kivoille ja tuohon anon kommenttiin niin harjoittelemallahan sitä oppii eivätkä aina ne "ammattilaisetkaan" osaa nimek kokemusta on :).

  VastaaPoista
 5. KÄY KOULUTUS PLIIIIS!!! Koulutuksia löytyy edullisesti(300e<), jotka sisältävät hyvät aloituspaketit. Sillä saat jo monin kertaistettua palkkasi.
  Vaikka sinua opastaisi ammattilainen se ei yksinkertaisesti riitä, ellei kyseessä ole koulutettu kouluttaja. Kun pidennyksiä tehdään pitää tietoa löytyä teoriassa todella paljon, käden taitojen lisäksi. Koska työskentely tapahtuu hyvin lähellä silmää. Tiedän innokkaita, joiden jälkiä olen joutunut korjailemaan. Nämä ovat itse halunneet opetella ilman koulutusta, ja jälki on yksinkertaisesti karmeeta, koska tietoa ei tarpeeksi löydy. Silmät liimattu kiinni,liimaa joutunut verkkokalvolle, käytetty kynsiliimaa ripsiliiman sijasta, pinseteillä aiheutettu verenpurkaumia silmään, herkistymisiä.. sinä itse olet vastuussa käden jäljestä, mutta jos vahingoitat jollain tavalla asiakasta ei vakuutus korvaa ellei ole koulutusta. Kuten näille neideille joilla on vahinkoja sattunut. Olisi heille tullut edullisemmaksi käydä koulutus kun maksaa korvauksia.

  Ja jos rinnastaisin tämän vielä itseeni. Olen kosmetologi, ripsi-ja kynsiteknikko, joka ansaitsee elantonsa mm ripsipidennyksillä. Mutta valitettavasti asiakkaat juoksevat edullisien hintojen perässä ja käyvät sellaisella joka on itse opetellut tekemään. Katoaa meiltä asiakkaat. Sitten jos asiakkaalle se ensimmäinen kerta ei ole mieluisa, omat ripset tippuu/katkeilee pidennysten mukana, ei asiakas enään palaa takaisin ei edes ammattilaiselle. Rinnasta tämä omaan ammattitaitoosi..

  T. Kauneudenhoitoalan ammattilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä henkilö, joka opettaa minulle ripsienpidennyksien laittoa, on käynyt koulutuksen yksityisellä koulutetulla kouluttajalla ja on tehnyt pidennyksiä toiminimellä jo vuosia.
   Minulla ei ole aikomusta perustaa toiminimeä tästä, vaan tehdä ripsienpidennyksiä tutuilleni.
   Älä pelkää, en ole vienmässä leipää suustasi.:)

   Poista
 6. Silja älä välitä tollasista kommenteista, koska olen itsekin kauneudenhoitoalan ammattilainen niin tiedän miten ripsienpidennyksiä tehdään ja mulla on niitä monet ollut aikasempaa kahden eri ammattilaisen tekimiä. Nämä ripset jotka teit mulle oli Helvetin hyvät ekoiks!!!!! Niist on vieläkin jäljellä paljon vaikka siitä on jo kolme viikkoa! Huoltoa tarviin vast ens viikol.
  Mä olin tyytyväinen!!!! Ja tiedän niistä kuitenkin paljon!
  Ps. Olit erittäin hellävarainen, eikä varmasti tule tuollaisia ongelmia, mitä edellisesdä kommentissa mainittu :)

  T. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Pia tästä viestistä♥ Tää merkkas mulle tositosi paljon.♥♥♥

   Poista
  2. Eikä mun ripset ollu liimattu kiinni toisiinsa, jokainen oli ihan yksittäin. Eikö tuo "ammattilainen" ymmärrä että jokaisella ripset kasvaa ykdilöllisesti eli niinku mulla aivan ristiirastii. Pelkän kuvan perusteella ei voi arvostella toisen jälkeä ja työskentelyä! Nih :)
   Kohta huoltoa <3 <3 <3
   T. Pia

   Poista
 7. Hei,

  Ihana blogi sulla! Pakko jäädä lukemaan anonyyminä :) Saanko kysyä mistä olet tilannut ripsi tarvikkeita? Olisin itse myös kiinnostunut tekemään ripsiä, olen itse opetellut jo tekemään geelikynsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Tilasin sellaiselta sivustolta, kuin Minuripsmed.ee! Suosittelen kyllä lämpimästi, sillä tuotteet ovat laadukkaita sekä tosi edullisia!:)

   Poista
  2. Voisitko tehdä postauksen kuinka tuollaiset ripset tehdään? :) Mitä tarvikkeita käytetään milloinkin ja miten ripset laitetaan? :) En oikeen löytänyt mitään hyvää ohjetta. :)

   Poista
 8. Älä tee postausta jossa kerrot kuinka ripset yms tehdään, mielummin näytä halukkaille miten ne tehdään. Ettei kukaan lähde tekemään niitä sillä perusteella mitä olet täällä kirjottanut. Sinut on opastunut ammattilainen, enkä usko että haluat omalle tunnolle sitä että joku lähtenyt kokeilemaan ohjeittesi perusteella ja vahingoittaa silmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koen kyllä parhaimmaksi vaihtoehdoksi, että jokainen, joka haluaa alkaa tekemään ripsienpidennyksiä, käy ammattilaisen pitämän kurssin.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.