torstai 16. toukokuuta 2013

Tähtibloggaajapäivä videolla

 Haa, nyt se videokin tuli vihdoin ja viimein ulos!:D

13 kommenttia:

 1. Tosi ihanan oloinen olet ja kiva video<3

  VastaaPoista
 2. vautsi oot jumalattoman kaunis ! :) kuinka pitkät noi sun pidennykset on ? :) eli mihin asti sun oma tukka on :) Ja kuinka pitkä ite oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista:) Mun pidennyksen on 50cm ja omat hiukset on vähän yli olkapäiden. Ja olen 160cm pätkä:)

   Poista
 3. Bloggaus ON tosi koukuttavaa xD Mä en varmaan ikinä pystyis lopettamaan. Tuntuu et oma blogi on jo jotenki osa omaa itteäänkin. Oot niin kaunis mussukkainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani!! Ja kiitos paljon ihanainen♥

   Poista
 4. Moikka ei liity aiheeseen millään tavalla mutta koska tiedät varmasti asiasta jotakin niin kysyn:D osaatko sanoa mitä maksaa guessin kaulakorun uudelleen hopeointi? koru on vuoden käytön jälkeen aivan karseassa kunnossa...haluaisin hopeoida sen uudelleen koska olen saannut kyseisen korun lahjaksi edesmenneeltä avomieheltäni ja korulla on minulle todella suuri tunnearvo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu, että kuinka pahasti koru on vaurioitunut. Että mahtaako hopeointi ottaa edes kiinni enää ollenkaan. Ja jos saa, niin siitä ei saa enää saman näköistä, kuin alkuperäinen.:(
   En osaa sanoa, kuinka paljon se mahtaa maksaa, koska meidän oma kultaseppämme ei tee Guessin koruille "entisöintejä", koska se on käytännössä aivan turhaa. Mieluummin ostaa uuden korun ja yrittää pitää sitä vähän hellävaroen, kuin aikaisempaa.:/ Toki kannattaa kysyä eri liikkeistä!

   Poista
  2. Ja pienen entisöinnin jälkeen laittaa melkein mieluummin sinne muistojen joukkoon♥

   Poista
  3. siinäpä se onkin en halua ostaa uutta koska vanhalla niin suuri tunnearvo jota ei rahalla saa<3 kiitos vastauksesta:)

   Poista
 5. Kaunotar <3 oot niin ihanalta vaikuttava ihminen :) ja sun blogi on niin huippu, että aina saa valtavasti ahaa-elämyksiä :) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista kaunokainen♥ ja ihana kuulla, että tykkäät lukea höpinöitäni♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.