torstai 26. syyskuuta 2013

Piristävä tabletti


Nyt en suinkaan puhu mistään vitamiinipilleristä, vaikka tämä aika lailla piristikin mieltä! Lux-Case.fi otti muhun yhteyttä jokin aika sitten ja sain valita heidän sivuiltaan jotain kivaa itselleni. Lux-Case myy suojakoteloita ja lisätarvikkeita eri merkkisiin matkapuhelimiin ja tabletteihin ja heidän valikoimansa on todella kattava kivoine väreineen ja malleineen. Kuoria löytyy moneen makuun, jos haluaa vähän lisämakua puhelimelle tai tabletille samalla, kun suojaa laitetta kolhuilta ja naarmuilta.

Valitsin kirkkaankeltaiset silikonisuojakuoret meidän IPadiin, olisin ehkä halunnut valita ensin kirkkaan pinkit kuoret, mutta mun oli pakko ajatella tässä asiassa myös poikaystävääni, joka käyttää tablettia todella paljon myös töissä reissussa ollessaan eikä varmasti olisi ihan heti ilahtunut pinkistä väristä.:D Tää kirkkaan keltainen onkin aika piristävä väri ja sopii hauskasti näihin mun viimekertaisiin postauksiinkin, jotka ovat olleet aika keltsipainotteisia!


Kuoret on todella pehmeää ja taipuisaa silikonia ja suojaavat todella kivasti tablettia naarmuilta. Kuoressa on avoimet paikat liittimille ja nappien päällä kohoumat, jotta tietää tunnustelemalla, mistä kohdasta painaa.


Kannattaa vierailla Lux-Casen sivuilla, jos haluaa vähän persoonallisempaa ilmettä ja suojausta omille laitteille! Toimitus on ilmaista ja nopeaa!:)

postaus toteutettu yhteistyössä LuxCase.fi kanssa

6 kommenttia:

 1. Aika sopivasti tää sun postaus! Mulla tuli just tänää postiluukusta tuolta tabletille nahkainen kotelo millä saa tabletin pystyasentoonki :) ihana shoppi! :)
  T. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä löyty vaikka mitä ja saattaa olla, että mä tilaan vielä erikseen sen pinkin ja sinisenki kuoren sieltä !xD

   Poista
  2. Joo! xD tääki o sairaan kätsy ku voi ny helpommi kattel leffoiki ku pysyy pystys :) t. Pia

   Poista
 2. On kyllä ihanan pirteä! :) Jos vielä hommaan tabletin uudelleen niin sitten pitää muistaa tuo sivu :).

  VastaaPoista
 3. Noista sun linkeistä ei muuten pääse tonne sivulle! Puuttuu viiva Lux ja Case välistä :p

  VastaaPoista
 4. Minä tilasin tuolta puhelimeeni pinkin suojakuoren ja oon tosi tyytyväinen. Toimitus oli tosi nopea vaikka tietääkseni ne toimitetaan Tanskasta. Hintakaan ei ollut mikään mahdoton ja valinnanvaraa löytyi. Suosittelen tätä kaikille!!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.