maanantai 2. syyskuuta 2013

Seven springs


Lähdettiin ajelemaan ihan muuten vaan pitkin saarta ja törmättiin yhdessä vaiheessa kylttiin, jossa luki jotain seitsemästä lähteestä. Aateltiin, että kun ei tässä muutakaan ollut, niin käydäämpäs vilkaisemassa, että minkälainen paikka tää oikein oli, no se kyllä kannatti, sillä täältä saatiin yks ikimuistoinen ja hauska kokemus lisää!


Maisemat oli ihan mahtavat ja tonne korkeuksiin oltiin rakennettu kaikenlaisia "vesikouruja" kulkemaan ristiin rastiin. Sitten löydettiin se paras osuus. Nimittäin tällainen maanalainen tunneli, joka on 200 metriä pitkä eikä tuolla siis ole minkäänlaista valonlähdettä. Siellä sitten vaan kuljetaan eteenpäin ja mua ainakin pelotti, kun ei ollenkaan tiennyt, mitä edessä oli vastassa! Tunneli oli niin ahdas, että toinen ihminen ei olisi mahtunut ohitse(kuva valehtelee hieman). Piti vaan jatkaa matkaa seinistä kiinni pitäen. Pelkäsin ehkä eniten sitä, että tulee joku syvä kohta ja uppoon sinne, sillä tuolla kulki nilkkoihin asti vesi. Nyt ymmärrän, mitä tarkoitetaan, kun näkee valoa tunnelin päässä. Sitä meinaan oli aika helpottunut olo, kun näki pienenpienen valonpilkahduksen edestäpäin, kun tunneli oli lopuillaan.
Taru kertoo, että kun kulkee tunnelin lävitse, joko rakastuu tai nuorentuu. Kai mun rypyt sitten suortui, kun kerta oon jo rakastunut!:D haha Mutta aivan mahtava kokemus oli!

Survivor!

Tunnelin päässä avautui kauniin sininen lähde, johon halutessaan pääsi pulahtamaan.

Sitten käveltiin seitsemälle lähteelle. Toi vesi siis oikeasti oli juomakelpoista, mutta mä en kyllä uskaltautuisi siitä silti juomaan.:D Toiset kyllä joi, mutta oli se aika härön näköistä, kun porukka seisoo jalkoja myöten lähteessä ja toiset juo siitä vettä...hyhyi


Me tyydyttiin vaan vilvoittelemaan tuolla viileässä vedessä. Oli muuten oikeasti aika kylmää!

Samana päivänä lähdettiin käymään Rodoksen Aquariumissa, mutta jopa Linnanmäen SeaLife on parempi akvaariokoemus kuin tämä oli, mutta kivaa oli silti nähdä!:)

5 kommenttia:

 1. Omg mite iakalsitte mennä tonne tunneliin o: noi kuvat jo karmii mua ihan sikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no mua jännitii kyllä, mutta kun sinne meni muitakin ihmisiä, niin kiinnostus heräsi!:D Keskivälissämatkaa mulle tuli pieni ahtaanpaikankammo, kun et tiennyt yhtään, että mitä edessä oli ja koska tunneli loppuu, mutta sitte vaan jatkettiin matkaa ja päästiin ulos!:D

   Poista
 2. Ihan sanoinkuvaamattoman ihana tuo lähde, niin turkoosi unelma♥
  Hui, mä en ois pystynyt menemään tuosta tunnelista :-O T. ahtaanpaikankammo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä niin kaunista!:) Ja tuo tunneli oli kyllä ihan mahtava, kun sai vähän pientä jännitystäkin reissulle!:D

   Poista
 3. Toi on kyllä upea paikka. Joskus kymmenkunta vuotta sitten käynyt ja kahlannut tunnelin läpi. Silloin sieltä alkoi tulla ihmisiä vastaan väärään suuntaa. Kyllä siitä nyt ohi pääsi, mutta tiukkaa teki ;)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.