keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Let's make a night you won't remember I'll be the one you won't forget


 Timber - Pitbull & Ke$ha
146aHeipsan ja mukavaa keskiviikkoa! Oon pitänyt nyt pientä paussia blogin suhteen, koska mulla ei yksinkertaisesti oo ollut mitään postattavaa. Väkisin en halua postauksia vääntää, joten mielestäni on silloin parempi vaihtoehto olla vaan ja antaa inspiraation tulla itsestään. Silloin saa taas uutta potkua ja uusia ideoita kirjoittaa! Nyt tuleekin sitten pitkääkin pitempi postaus meidän ratkiriemukkaasta viikonlopusta!:) Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, vastailen niihin mahdollisimman pian.

Mulla alkoi talviloma viime perjantaina töiden jälkeen, jolloin hurautin autolla kiireesti kotiin vastaanottamaan Anniinaa ja Peteä meille kylään. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa rakasta ystävää ja viettää viikonloppu mahtavassa seurassa! Me oltiin varattu risteily lauantaille ja oli kivaa, kun Ansku ja Pete pääsi meille sitten jo vähän aikasemmin niin saatiin olla kauemmin yhdessä.

Odoteltiin mun poikaystävää vielä töistä, joten me alettiin kokeilemaan Anskun kanssa mulle sellasta tummaa silmämeikkiä, jonka laista he oli koulussa juuri harjoitelleet ja voi luoja, että rakastuin lopputulokseen niin paljon, että pyysin, jos Anniina vois tehä mulle laivallekin sellasen meikin! Pete teki sillä väliin koulutehtäviä ja kun A tuli vihdoin kotiin, alettiin väsäämään mozarella-tomaatti-pesto-pizzaa ja katsomaan elokuvaa.:p
027 022 029
Aamulla syötiin terveellinen ja täyttävä aamupala, laittauduttiin, pakattiin ja pojat pelas sillä välin änäriä(yllätys..) ja sitten alettiinkin jo hoputteleen niitä valmistautumaan lähtöön, kun ei parista pelistä meinannut tulla enää loppua.:D Meillä oli suunnitelmana lähteä ajelemaan Turkuun vähän aikaisemmin, jotta ehdittäis käydä vielä vähän shoppailemassa ja syömässä jotain pientä ennen laivan lähtöä.
Oli ihanaa kierrellä kaupoissa pitkästä aikaa oikein kunnolla ja kokeilla kivan näköisiä vaateyhdistelmiä. Anninallekin löydettiin ihan uus asukokonaisuus illan viettoon laivalle kun päätettiin hylätä sen musta mekko kassin pohjalle ja olla vähän yhtenäisempiä asuiltamme.:)
IMG_0237 IMG_0245 IMG_0247 IMG_0249
037
Kaupat, kun menee lauantaisin kiinni jo kuudelta, jäi meille vielä aikaa, ennen kuin kannatti lähteä laivan terminaaliin päin. Istuskeltiin sitten autossa, kuunneltiin musiikkia, kuvattiin kaunista Turun Linnaa ja höpistiin kaikkea järkevää ja ei niin järkevää. Terminaalissa odotellessa katseltiin IPadilta Putousta, joka sattui tuleen juuri sopivasti, joten odottelu meni aika mukavasti!:) Sitten päästiin vihdoin laivaan, heitettiin tavarat hyttiin ja lähdettiin siltä seisomalta buffettiin syömään.
115 043
P1013746
048
P1013735 050
Haha, meitä niin nauratti, kun A ja P oli niin saman näköisiä ja oli pukeutuneet samantyylisiin vaatteisiinkin!:D Vähän niinkun mekin, kun vedettiin meidän iltakuteet päälle. Tekstiilikaksoset.
Laivan buffetti oli mun mielestä tosi kiva, kun siellä oltiin panostettu tuollaisiin pieniin snack -tyylisiin annoksiin! Maisteltiin kaikkea ihanaa ja ei niin ihanaa ja kun oltiin saatu vatsamme täyteen, lähdettiin taxfreehen hankkimaan illan juotavia ja takaisin hyttiin laittautumaan.
055 060
P1013762
P1013756
Mä tykkäsin taas niiiin paljon tosta Anniinan tekemästä tummasta silmämeikistä!  Tää on mulle tosi iso juttu, koska jotkut on yrittänyt joskus mua meikata ja tää oli oikeasti eka kerta, kun olin oikeasti tosi tyytyväinen lopputulokseen! Mulle meikkaamisessa tärkeintä on mun isot silmät, joita tykkään korostaa ja Anniina teki kyllä niin hyvää jälkeä, että en voi, kuin kehua!:) Aivan täydellistä!
Sitten vihdoin valmiita juhlimaan!
135a 151
148
Laiva1
150
123
179 189
Tansseja katsellessamme ajauduttiin mekin jostain kumman syystä tanssilattialle. Anniina vei ja mä vikisin!
145 195
158
Laiva
203
Meille kyllä sattui taas kaikenlaista kummaa, niin kuin aina. Tai tällä kertaa iskut osuivat kyllä aika tavalla minuun.
Laivalla oli jotenkin tosi hyökkääviä miespuolisia henkilöitä. Yksi pummi tupakkaa ja kerroin, ettei ole, kun en polta, hän kysyi, mistä hän saisi tupakkaa. Vastasin, että kaupasta, niin hän veti herneen nenään, suuttui ja haukkui minua ilkeäksi. Okei?
Toinen änkesi viereemme istumaan ja alkoi kaulailemaan, jolloin tyrkkäsin hänet irti ja kysyin mitä jäbä oikein duunaa, hän suuttui ja alkoi haukkumaan meitä. Käskin häntä poistumaan, mutta hän alkoi haastamaan riitaa, jolloin me vaihdettiin istumapaikkaa.
Kolmas tapaus sattui, kun tanssittiin tanssilattialla ja maahan oli kaadettu niin paljon juomia, että liukastuin korkeilla koroillani laivan heiluessa täysillä polvilleni. Ansku nosti toisesta kädestä ja joku herrasmies toisesta, minut takaisin pystyyn, kunnes tää kutsuttu "herrasmies" tyrkkäsi mut tahallaan uudestaan kumoon ja alkoi nauraa räkättää täysillä että "muahahaaa, saanko törkätä sut vielä kerran kumoon??!" - vaihdettiin taas maisemaa, minä tällä kertaa polvet mustelmilla ja housut juomista märkinä..
Noh, mun tuuri ei vielä tähän loppunut, kun lähdin yksikseni hakemaan vessaa. Kysyin tietä parilta järjestysmieheltä ja he kertoivat sen sijaitsevan yhtä kerrosta alempana. Ulkona oli ihan järkyttävä merenkäynti ja laiva velloi edestakaisin ja se yhdistettynä mun kenkiin ja siihen pikku hiprakkaan sai mut kompuroimaan portaissa, jolloin löin taas kerran polveni maahan ja reiteni pahasti kaidetta päin. Jälleen kerran mut nostettiin ylös ja matka jatkui. Geelattu kynsi irtosi vessassa ja sinkoili lattiaa pitkin ja etein sitä siellä itku kurkussa koppien välissä, kunnes Anniina pelmahtaa yhtäkkiä sinne vessaan ja mä hyökkään sen kaulaan itkemään. Ei ollut ihan mun iltani. Tällä hetkellä mun polvissa ja reidessä on niin komeat mustat mustelmat, ettei ne taida ihan heti niistä hälvetä, onneksi ei ole kesä ja onneksi ei sattunut pahemmin. Mutta ei tässä vielä kaikki..
Laiva2
Seuraavana aamu valkeni ja lähdettiin kiertelemään kauppoja, kun ei edellisenä iltana keretty. Kivoja ostoksia tuli tehtyä ja nälkä alkoi pikku hiljaa kurnia, joten alettiin etsimään kivaa ruokapaikkaa. Päädyttiin Grill Houseen, jossa oltiin syömässä viime reissullammekin.
IMG_0259
216 210 219
Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitään herkkua ja syötyämme mulle tuli ihan sairaan huono olo ja siitä alkoi sitten tiuha vessassa ravaaminen. Epäiltiin, että olin saanut ruoasta jonkun pöpön, mutta tilanne helpotti onneksi kotimatkalla, kun istuttiin bussissa poikaystäväni kanssa. Mutta Anniina sen sijaan ilmoitti saaneensa oksennustaudin. Ei mennyt reissu ihan nappiin ei, mutta mulla oli silti aivan mahtavaa ja taas ollaan uutta reissua järkkäämässä!:D Toivottavasti vähän paremmin seurauksin!
222 Tuliaisiksi ostettiin vähän namia kotiin ja porukoille.
008 Itselleni ostin YSL huulipunan, oon jo kauan etsinyt kivan korallin väristä huulipunaa, mutta en oo löytänyt, tässä se nyt on: YSL Rouge volupte shine 14 Coral In Touch.
012 Snön kauniita koruja.. 230
Ja maistoin ekaa kertaa aitoja Jelly Beans -karkkeja! Nam! Mulle tuli näistä niin mieleen Harry Potterin joka maun rakeet, ei sentään ihan korvavaikun makuisia rakeita ollut, mutta Anniina varoitti mua tosta kanelin mauisesta ja hyi että se oli pahaa ja alettiin välttelemään siitä lähtien kaikkia ruskean värisiä, ettei vaan tullut vahingossakaan suuhun enää.:D Muut maut oli kyllä aivan taivaallisia!

44 kommenttia:

  1. Vitsi miten kauniina ootte Anniinan kanssa molemmat olleet <3 Tuo Anniinan tekemä silmämeikki sopii sulle kyllä tosi hyvin!
    Sääli, että reissussa muuten sattui ja tapahtui, sulla on kyllä käynyt harvinaisen huono tuuri noiden "herrasmiesten" kanssa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika♥ Ansku osaa kyllä ihan älyttömän hyvin meikata! Innolla ootan, mitä siitä vielä kuoriutuu! Musta taitaa tulla ainaki vakkari asiakas, kun Ansku joskus laittaa toiminimen pystyyn!:D ♥
      Juu laiva on kyllä ihan hullu paikka ja täynnä kaikkia mitä ihmeellisempiä örveltäjiä.:D

      Poista
  2. Kiitos murunen vielä kerran ihan mahtavasta reissusta, ootte te vaan niin parasta seuraa!♥ Naureskelin taas miten oot onnistunut laittamaan just noi kamalimmat kuvat musta, mutta menköön nyt haha :D Ja tohon sun edelliseen kommenttiin viitaten, niin ehdottomasti susta tulee mun vakkariasiakas sitten, saat hyvät alennukset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susta ei murmeli saakaan huonoa kuvaa ♥ Edes sillon, kun yrität irvistää tahallas! >:D Mun silmissä oot aina kaunotar!

      Poista
    2. Voi ihana sinä, puspus♥ Niin ja sitä piti viä sanoo, että mä tiesin et tuut kans inhoon tota kanelin makua, siis ihan jäätävää paskaa suorastaan :D Mutta kaikki muu tuossa..... ai että sentäs!♥

      Poista
    3. Kaneli ei yleensä oo mikään paha maku, mut tohon karkkiin se ei kyllä sopinut hyi! :D

      Poista
  3. Kiva postaus..teijän yhteisreissut vaikuttaa mukavilta :) Jos ei aina löydy postausideoita niin kyllä me jaksetaan oottaa..parempi sekin kun väkisin väännetyt postaukset :) Ehkä postausvinkkinä voisin antaa että minua ainakin kiinnostaisi ihan arki-postaukset teidän elämästä...mitä olette puuhannut jne ja ennenkaikkea miten teidän talonrakennusprojekti etenee....Siitä haluisin kuulla :) Toki ymmärrän jos haluat pitää jutut enempi pintapuolisina. Harmittavia dorkia ollut teidän reissulla...en voi ymmärtää tollaisten "miesten" käytöstä... luultavasti ne olivat teistä kiinnostuneita ja suuttuivat kun ette antaneet vastakaikua.. :D Mutta silti erittäin junttimaista käytöstä. Itsellä sattui viime baarireissulla samanlaisia urpoja pari kappaletta..kaksi ihan tuntematonta miestä kehtasi tulla aukomaan päätään ja haukkumaan mm. vaatteeni..vaikka en tehnyt heille mitään...fiilis latistui mutta eipä tuollaisten kannattaisi antaa fiilistä latistaa, onnettomia tapauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi tästä tsemppausviestistä♥ Mulla on tosiaan vähän ollu hukassa tää motivaatio, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa kohene.:) Voisin tosiaan tehdä postauksia enemmän meidän tuiki tavallisesta arjestakin!:)

      Laivalla olevat miehet ovat tosiaan suurin osa kyllä niitä ällötyksiä, jotka koettaa onneaan vaan "sillä rintamalla". :p

      Poista
  4. Ootte kummatkin olleet tosi kauniina liikenteessä, voi että :)! Tuo luomiväripaletti näyttää aivan ihanalle, kivoja värejä. Mitähän merkkiä se paletti on, kun oon tuontapaista etsiskellyt?
    Minä ja kaverini ollaan kans törmätty tollasiin totaaliurpoihin. Kerrankin laivalla vanhempi mieshenkilö tuli juttelemaan ja halusi lyöttäytyä seuraan ja pyysi tanssimaan ym. sitten kun ei oikein innostuttu niin alkoi haukkuminen. Tosi aikuismaista käytöstä... Harmi myös tuo ruokamyrkytys, mukavaa kuitenkin että matka oli silti onnistunut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Toi meikkipaletti on Viva la divan Stairway to heaven!:) Oon kyllä tykännyt, kun siinä on tosi kivoja sävyjä.

      Juu, noi laivareissut on kyllä aina yhtä pelottavia, varsinkin jos menee sinne viikonloppuisin, kun kaikki kännäilijät on siellä.:D

      Poista
  5. Näyttää, että teillä on ollut tosi kivaa! Harmi tosin, että sattui tuollaisia pikkuisia ikäviä juttuja. :( Ja tosiaan, toi silmämeikki sopii sulle loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla!:) Noo, näitä sattuu ja nyt voi vaan nauraa noille jutuille! :D

      Poista
  6. Muistan kanssa yhden laivareissun, kun emme siskoni kanssa halunneet yhden "herrasmiehen" seuraa. Tästä suuttuneena meidät haukuttiin ylimielisiksi :D

    VastaaPoista
  7. Voi kumpikin ootte jälleen niin kauniita, niinkuin aina :) ja wau, Anniina on kyllä taitavasti meikannut sulle tuon meikin <3

    Autz..oiiih :'( varmasti on sattunut kun kaatuillut siellä. Ihan hirveän törkeitä ukkoja ollut! Oikeasti ois saanu joku vähä leipoa turpaan :D hah! Hyi minua, mut kehtaavatkin. Se on vaan niin totta että sitä ei ikinä tiiä keitä örveltäjiä tuolla kaikkialla kulkee. :)

    Kiva oli kuulla susta ja teidän reissusta. :)) <3 halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin tuolla aiemmalla että ihan hirveää että tuolleen sua tuuppinu :( oikeasti ihan kamalaa. Siks ilmaisin noinkin suoraan mitä ajattelen tuomisesta, yleensäkin väkivallasta on se sitten fyysistä tai henkistä, en hyväksy. Silja ihan pakkoa on sanoa että oot ihana ku puolustat noin!! <3 ootte erittäin hyvännäköisinä kumpikin :) <3

      Poista
    2. Kiitos paljon itsellesi nättimys♥ Laivalla on kyllä aina mitä ihmeellisempiä tyyppejä! Varsinkin, kun puolet miespuolisista ihmisistä on siellä "lihatiski" meiningillä!:D :F

      Poista
  8. EDIT.
    Poistin täältä muutamia ikäviä kommentteja, koska en halua tuottaa pahaa mieltä kenellekään. Selvennykseksi vielä, että mä oon tosiaan Anskua jotai 10cm lyhyempi mikä saattaa vaikuttaa aika lailla tohon, mistä oli täällä puhe.

    VastaaPoista
  9. Toi Anniinan tekemä meikki on kyllä upee, ei kyllä ihan turhaa olla harjoteltu niitä koulussa :D Muutenkin kiva postaus teidän laivareissusta, kauniita olette! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat! Anniina osas kyllä ja tosiaan innolla odotan, mitä siitä oikein kuoriutuu! Muhun saa ainakin harjoitella ihan vapaasti kaikkia ihania meikkejä, jos on tarve..xD♥

      Poista
    2. Ja kiitos vielä molempien puolesta♥♥

      Poista
  10. Upeen meikin on kyllä Anniina loihtinut sulle, vau ! Ootte kauniita. :) Harmi, kun oli hieman ikävä laivareissu, tollaset örveltäjät on inhottavia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ansku teki kyllä ihan mahtavaa jälkeä!
      Noo, toivottavasti seuraava reissu onnistuu vähän paremmin!:) Noille jutuille voi onneksi jälkeenpäin vaan nauraa

      Poista
  11. Olettepas olleet kauniina liikenteessä molemmat ja toi sun meikki on todellakin upea, hienoa työtä Anniinalta :) Ettei sitten olis ollut kyse jostain ruokamyrkytyksestä niin sun kuin Anniinankin huonossa olossa, kun sehän voi oireilla vähän yksilöllisesti toisilla voimakkaammin ja pidemmin kuin toisilla yms? No mutta jokatapauksessa tää oli kiva postaus ja mukava kuulla, että oli hauska reissu, vaikka noita ikävempiäkin juttuja mahtui sekaan! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos molempien puolesta♥ Nyt on kyllä ollut jotain vatsatautia ihan liikkeelläkin, joten voi olla, että joku pöpö sieltä tuli, mulla tosin meni se onneksi ohi, ettei ihan noin rajua tullut, kuin Anniinalle.:/
      Ihana kuulla, että tykkäsit lukea! :)

      Poista
  12. Voi kaunistus <3 Apua ei sit nähtykään! Voi pirhana näitä mein tapaamisia xDNyt ilmotat mulleki jonku päivän ja tuun teille kylään pirhana xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis♥ No pitäis kyllä ottaa ittee niskasta kiinni! :DD

      Poista
    2. Ehitkö näkemään tällä viikolla? <3

      Poista
  13. Kauheita miehiä ollu teitä piirittämässä.. olitte kyllä hyvännäkösii noissa asuissa :) oispa mullaki joku tollane kaveri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivat on kyllä aina pelottavia paikkoja!:D Kiitos paljon.:)♥♥

      Poista
  14. oottepas kauniita! :-)

    VastaaPoista
  15. Hei millä lailla olet tehnyt nuo sun hiukset? :) Ihanat! <3 jos olet tehnyt jollain muotoiluraudalla, niin kiharratko johonkin tiettyyn suuntaan, vai miten saat kampauksesta noin kuohkean näköisen? Olisi kiva jos kertoisit hieman miten sen teet :). Kiitos paljon jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen♥ Kiharran hiuksia aina kasvoista ulospäin ja laitan lakkaa, puristelen kiharoita vähän nyrkissä ja lopuksi vähän avaan harjalla ja taas suihkutan lakkaa!:) Joskus voisin tehdä vaikka jotain pientä postausta tuosta!:)

      Poista
  16. Noi hiukset on ihan unelmat! Haluisin yhtä vaaleat hiukset itsellenikin <3 ja noista mustelmista, niin kaaduin itsenäisyyspäivänaattona kun juoksin baarista bussipysäkille ja sain ihan kamalan mustelman, siis se oli niin kipee että koko jalkaan särki kun liikutti edes vähän, mutta kipu helpotti sitten suht nopeasti mutta vieläkin näkyy pieni jälki mustelmasta jopa kahden kk:n jälkeenkin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanista sanoista♥ Ja AUUU toi sunkin mustelma! tollaset saattuu vielä pitkään! Onneksi tosiaan ei ole kesä, että näkyis ja ehtii varmaan hälvetä ennen!:D

      Poista
  17. Ei vitsi näyttää mahtavalta reissulta! Katselen ihan kateellisena noita ruokakuvia :D

    VastaaPoista
  18. Ei liity postauksen sisältöön millään tavalla, mutta pakko sanoa :D kuuntelin just Pitbull ft. Ke$ha - Timber, kun klikkasin blogiasi ja samalla kun luin postauksen otsikon, tuli biisin kertosäe :D

    VastaaPoista
  19. Olisi kiva saada päivän asu -postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!♥ Voisin joskus taas laittaakin pitkästä aikaa.:)

      Poista
  20. Nyt tuli mieleen mikä tässä sun "nykyisessä" blogissa on erilaista verrattuna entiseen...sä et nykyään hirveesti laita enää asukuvia... Sun tyyli on niin nätti et mielelläni niitä kattelis edelleenkin miten pukeudut :)

    VastaaPoista
  21. Voi Silja ku oot kaunis, ihan ku joku enkeli ton vaaleen kiharapilves kanssa! <3 JA NOI SUN SILMÄT, uu mama<3 teille sopii kyllä Anniinan kanssa molemmille noi tummat silmämeikit, vitsi ku iteki osais meikata tollaset. :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.