lauantai 22. helmikuuta 2014

Tyttöjen tuunaus -ilta

005

Eilen läksin heti töiden jälkeen Jennyn luo pieneen "mummo iltaan"!:D Me oltiin saatu idea tuunata meidän bleiserit kultaisilla napeilla, kun nähtiin joskus kaupungilla Hennesillä yksi kivannäköinen bleiseri hopeisilla napeilla, mutta kun en viitsinyt upottaa rahojani 50€ maksavaan takkiin ja kun Jenny inhoaa hopean väriä, saatiin idea tuunata meidän vanhat bleiserit uuteen nousuun! Jenny tilas Ebaysta meille kivoja kullanvärisiä merimiesnappeja ja sitten vaan tuunaamaan!

020 009
Pääsin myös tapaamaan Jennyn suloisia hauvelivauveleita

018
Ongelmitta ei kuitenkaan sentään selvitty, kun Jennyn valkoinen bleiseri oli joutunut koiran merkkauksen uhriksi ja mun taas Hessun valkoisten karvojen, joita rullasin varmaan vartin pois tarrarullalla. Sen jälkeen etsittiin neuloja ja jostain ihme syystä mulla oli sellainen sattunut mukaan, kun otin mukaani tollasen pienen helmirasian, kun ajattelin, että sitä vois ehkä tarvita? Jenny taas löysi sellasen hervottoman kokoisen parsinneulan, jota oli hankalaa saada ylipäätään kankaasta läpi.:D Sori Jenny, nauran täällä nyt vedet silmissä, kun yritän kirjoittaa..
Edit//: Ainiin! Ja kun vihdoin oltiin saatu napit ommeltua ja sovitettiin  noita takkeja päälle, Jenny tokaisee, että "kuinkakohan kauan nää mun napit mahtaa kestää näissä.." ja samassa yks nappi singahtaa hihansuusta lattialle!:"D Mä en kestä..

Mun bleiseri oli tylsä musta bisnesmalli, jota en ollut itseasiassa vielä kertaakaan käyttänyt, vaikka se oli roikkunut henkarissa yli vuoden mutta nyt voin luvata, että tää tulee varmasti käyttöön! Näistä molemmista tuli niin kivan näköiset!! Ja oli ihan mahtavaa tuunailla ihan mahtavassa seurassa! Seraavaks ajateltiin askarrella jotain meillä, saa nähdä, mitä keksitään!;)
2014-02-22
038

8 kommenttia:

 1. Vähä hauska idea!!! Yksin tollasta tuskin tulis tehtyä, mut tyttöjen illan yhteydessä joo!!! :D Ja kavereilta vois just löytyä kivoja nappeja, paljetteja yms. :-)

  -Laura-

  VastaaPoista
 2. Haha teidän mummoillassa kuulostaa olleen hauskaa! :-D Hävettää muuten myöntää, että en oo ikinä syöny noita macaron-leivoksia. Oonko jääny paljostakin paitsi? Aina niitä ainakin hehkutetaan kaikkialla ja blogit vilisee kuvia niistä, mutta tiedä sitten... :)

  Erika

  VastaaPoista
 3. Mene anonyymi K-kauppaan ja osta tuo Pirkan satsi ja maista! Se pistaasi on mun mielestä paras maku :)

  VastaaPoista
 4. Hahaa, oikea hyvänmielen postaus :D Hyvältä näyttää molempien aikaansaannokset!

  VastaaPoista
 5. Tyttöjen tuunausilta, ei tyttöjen tuunaus_-ilta...

  VastaaPoista
 6. Voi miten hauska idea tyttöjenillaksi! Täytyypä pistää korvan taakse kun seuraavan kerran rupee mimmien kanssa iltaa järkkäilemään :) ♥

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.