maanantai 12. lokakuuta 2015

Kimpale kultaa

Lauri Tähkä & Elonkerjuu - Kimpale Kultaa
syksy2
Apua. Silmät alkaa taas vuotamaan, kun kirjoitan tätä. Sydän ihan hypähti ja perhoset lennähti vatsaan, kun avasin pari viikkoa sitten postissa tulleen mystisen kirjekuoren ja luin ensimmäiset sanat, kunnes kyyneleet sumensivat loput tekstistä ja piti pitää pieni tauko ja aloittaa lukeminen uudelleen. Saan kunnian toimia yhtenä kaasona ystäväni häissä kahden vuoden päästä ja olen oikeasti niin otettu ja liikuttunut! Mä en osannut yhtään odottaa tätä. Mulle kaasona oleminen merkitsee todella paljon. Se, että ystäväni luottaa minuun ja pitää minua tärkeänä henkilönä elämässään. On aivan mielettömän upeaa, että saan olla mukana auttamassa ja järjestämässä heidän yhtä elämänsä tärkeintä päivää. Iloita ja itkeä, kun kaksi ihanaa ja rakasta saavat toisensa. Mä oon niin onnellinen, että me ollaan saatu tutustua noin upeaan ja ihanaan pariskuntaan, kuin J&T on. Se hetki, kun ystäväni nappasi heittokimpun häissämme, eikä hän ollenkaan vielä tiennyt tulevaa.
syksy3
Sain olla nimittäin mukana myös sormuksen välittäjänä, kun ystäväni mies pyysi minulta apua sormuksen kanssa. Oli niin ihana nähdä, miten hänen miehellänsä oli niin selkeät ajatukset juuri tietynlaisesta sormusmallista, sillä se osui aivan oikeaan.:) Mulle tulee vaan aina niin ihana fiilis siitä, että jos miehellä on mielessään se tarkka mielikuva, kun valitsee naisellensa jotakin. Siitä näkee, että oikeasti välittää ja tuntee toisen hyvin, kun näkee vaivaa ja aikaa. Kun on niitäkin, jotka tulee vaan juoksujalkaa liikkeeseen ja sanoo, että "nyt äkkiä vaan jotain halpaa pakettiin, on oltu taas vähän kulussa, täytyy saada joku lepyttelylahja".:D 

Nyt, kun omat häät on ohi ja se kaikenlainen suunnittelu on jäänyt, on tosi kivaa, että nyt saa taas miettiä ja askarrella kaikkea! Oonkin varmaan täällä joskus sanonut, että jos en tekisi tätä työtä, mitä nyt teen, musta olis tullut varmaan ihan hyvä juhlien järjestäjä!:D Rakastan suunnitella ja askarrella kaikkea! Innolla odotan, kun me kaasot pääsemme tositoimiin ja suunnittelemaan kaikenlaista kivaa tulevan morsiamen pään menoksi!:) Varohan vain Jenni rakas.;)

Edit// Huom! I love me -messuliput ovat nyt arvottu, mutta en ole saanut yhteyttä vielä voittajaan. Jos en saa vastausta tänään, arvon voittajan uudelleen, koska liput on saatava matkaan! Tsekkailkaa siis sähköpostejanne, jos voitto onkin tupsahtanut juuri sinulle!:)

16 kommenttia:

 1. Onnea Silja <3
  Sinust tulee kyl yksi ihanin kaaso ! :)

  Saisi joku omakin ystäväni mennä naimisiin ja pyytää kaasoksi, mutta ei vielä kukaan tai no yksi ystävä on naimisissa jo ja yksi ystäväni oli naimisissa, mutta on jo eronnut ex-miehensä kanssa. Nyt on kylläkin uusi mies ja uusioperhe, elämä hymyilee hänellä :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, olet niin suloinen ihminen! :) ♡

  VastaaPoista
 3. Olet aivan oikeassa siinä, että on ihana nähdä kun mies oikesti välittää ja harkiten valitsee korun rakkaalle. Itsellä ollut kanssa näitä leppyttelylahjojen hakijoita aina välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti heidän naisensa vaan eivät antaisi anteeksi ihan noin helpolla, jos on tullut jotain törppöiltyä.:D

   Poista
 4. Oi voi, olisit julkaissut voittajan spostin täällä blogissa.. nyt iski epävarmuus, että olisinko mä kerrankin voinut voittaa jotain. . Oli meinaan sposti mennyt täyteen ja en oo useampaan päivään pystynyt uusia sposteja vastaanottaan :)
  plv75@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Juuri sinua oon yrittänyt tavoittaa💖 pystytkö laittamaan mulle sun osoitetidot, niin pääsen lähettämään liput matkaan!😊 onneksi näit viestin tätä kautta!

   Poista
 5. ihana juttu!::) miten toi kuvan kakku on tehty?:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kysellä ohjetta Jenniltä!:) :p Oli muuten ihan älyttömän herkullista, joten suosittelen kyllä kokeilemaan!

   Poista
 6. Ihana postaus ja ihana juttu! Tuli jotenkin niin hyvä mieli itsellekin tästä ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä niin ihana ja iloinen yllätys.:")♥

   Poista
 7. Ihanaa, tiedän kokemuksesta, että rakkaan ystävän kaasona oleminen on parhaita asioita elämässä!<3

  Oon miettinyt pitkään, että oletko enää kaasosi Anniinan kanssa tekemisissä? Jotenkin tuntuu hiljentyneen kirjoituksesi hänestä sekä täällä että instan puolella.. :o Anteeksi jos kysymys on liian henkilökohtainen, on vain pistänyt silmään kun olitte pari vuotta niin tiivis parivaljakko! Ennen oli paljon postauksia teistä yhdessä.

  Toivottavasti kaikki on hyvin ja kaikkea ihanaa syksyyn sinulle, Silja!<3
  Terkuin, Norppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Norppa♥ Olen kyllä todella otettu tästä kunniatehtävästä, jonka sain ystävältäni.:) Yritän kaikkeni hoitaakin tehtäväni kunnialla.♥
   En täällä blogin puolella halua sen kummemmin kommentoida, kuin että asiat ovat ehkä vähän muuttuneet siitä, mitä ne joskus ovat olleet.
   Ihanaa syksyä sinullekin!

   Poista
  2. Ei se ihme ole, että ihmiset ovat uteliaita... Mainitsit yhdessä postauksessa "itkeneesi kaveririidan takia", joten tottakai tämä herättää kysymyksiä ja ihmetystä lukijoissa.
   Toivottavasti bestis parani vaihtamalla, sulla kun ne tuntuu vaihtuvan aika tiuhaan

   Poista
  3. Ja mitäs sä luulet tietäväsi mun elämästäni? Tässä iässä ns. Bestiksiä ei enää ole, vain ystäviä ja kavereita.
   mutta hyvä ystävyyskin saattaa laimeta, jos tapahtuu tarpeeksi inhottavia asioita.

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.