sunnuntai 1. tammikuuta 2017

NYX cosmetics tuotearvostelua

Ihan ensimmäisenä upeaa alkanutta vuotta 2017 kaikille! Tämä on ollut yksi toivotuimmista postauksista, joten on ilo julkaista tämä nyt vuoden ekana postauksena! Muistatte varmaan viime keväänä sen ihanan uutisen, kun Nyxin meikit rantautui vihdoin Suomen kauppoihin saataville. Aika moni teistä on varmasti siis päässyt jo tutustumaan ko meikkeihin! Tein keväällä postausta ostamistani Nyxin meikeistä ja nyt olisi sitten vihdoin ja viimein aika kertoa mun oma mielipide näistä ostamistani tuotteista! Ompahan ainakin ollut aikaa testata!;) Tässä tulee nyt rehellisesti omat kokemukset ja mielipiteet ja ovatko tuotteet edelleen käytössä.
Nyx_arvostelu
Olen keväällä ostamieni tuotteiden jälkeen hankkinut myös muita NYXin  meikkejä, joten tässä tulee tuotearvostelua myös niistä. Toivottavasti näistä on jollekulle apua! Ihan ykkösjuttuna koko merkistä, mieleen on jäänyt erittäin hyvä hinta- ja laatusuhde.
Nyx_primer Photo-Loving Primer - Tää on ollut paljon käytössä, mutta en käytä tätä silti välttämättä ihan joka päivä. Primer tasoittaa ihon epätasaisuutta ja antaa kivan pohjan meikille. Meikkivoide tasoittuu nätisti iholle. Lupaa poistaa punoitusta, mutta itse en näe tästä olleen apua ainakaan itselläni. Voisin ostaa uudelleen, kun tuote loppuu.

Nyx_meikinkiinnityssuihke Matte finish kiinnityssuihke - Suihkautetaan meikin jälkeen kasvoille 25cm päästä ja taputellaan sormenpäillä hellästi kuivaksi. Käytössä silloin tällöin. Niinä päivinä, kun olen suihkauttanut tätä meikinkiinnityssuihketta on tuntunut, että meikki todellakin on ollut siistimpi, eikä meikkiä ole tarvinnut korjailla kauheasti/ollenkaan päivän mittaan. Yhtenä kertana tosin hikoilin todella paljon ja meikki joutui todella koetukselle ja silloin ei tästä tuotteestakaan ollut apua! Voisin ostaa uudelleen tuotteen loputtua. 

Nyx_lip_butter Butter Gloss huulikiilto - Sävyssä apple strudel. Vaikka olen tykännyt tästä huulikiillosta todella paljon, on sen käyttö ollut erittäin vähäistä, koska en yksinkertaisesti vain osaa käyttää muuta, kuin huulirasvaa. Mulla on todella kuivat huulet ja tuntuu, että jokainen huulipuna ja -kiilto näyttävät loppupäivästä aivan hirveiltä huulillani, vaikka huulirasvan käyttö on ihan jokapäiväistä. Terveisin ikuinen kuivahuuli.

Nyx_jumbo_pen Jumbo eye pencil - Sävyssä milk. Kynää voidaan käyttää silmämeikin poshjustukseen tai sisäluomelle avartamaan katsetta. Tätä tuotetta en ihan hirveän montaa kertaa ole käyttänyt, mutta jos haluan tehdä juhlavan ja näyttävän silmämeikin, olen käyttänyt tätä jumbokynää silmämeikinpohjana. Olen tykännyt, kun luomiväri tarttuu kivasti kiinni ja pysyy myöskin paremmin päivän mittaan paikoillaan. Tuote on todella riittoisaa, joten ihan heti ei tule ostettua uuttakaan.

Nyx_wonder_pencil Wonder pencil - Tämä todella on nimensä veroinen ihmekynä, sillä se sopii niin näppyjen peittoon, huulten rajaukseen, kuin silmämeikin korjaamiseen! Käytössä tarvittaessa ja kulkee aina mukana laukussa! Kun Nyx tuli meidän kosmetiikkaosastolle, tämä oli ensimmäinen tuote listallani. Voisin ostaa uudelleen, todella näppärä tuote!

Nyx_kulmaväri
Tame & Frame kulmavärit  - Sävyssä blonde ja chocolate. Aluksi ostin liian vaalean sävyn blonde, jolloin ostin lisäksi tuon chocolaten. En ole tykännyt kummastakaan yhtään. Jollain tavalla liian rasvainen koostumus eikä anna väriä tarpeeksi. Tässä pitäisi olla jokin kiinnityspuuteri lisäksi, jottei väri lähde heti pois, jos vahingossa pyyhkäisee vaikka kädellä kulmakarvaa. En ostaisi uudelleen, eivätkä nämä tuotteet ole minulla käytössä enää.

Nyx_ripsiväri Stacked ripsiväri - Tästäkään en tykännyt yhtään, eikä tämäkään ole käytössä, paitsi hätävarana laatikossa. Mulla on edelleen käytössä mun luotto ripsari Oriflamelta ja näyttää siltä, etten voi edelleenkään vaihtaa sitä mihinkään muuhun.

NYX_eyeshadow_base 
HD eyeshadow base pohjustusvoide silmämeikille - Tämä on ihan jokapäiväisessä käytössä ja tämä on ihan loistava tuote! Mulla näkyy luomissa verisuonet aika tummana ja tällä tuotteella saa tasoitettua ihon värin ihanan tasaiseksi ja luonnolliseksi. Lisäksi tämä kiinnittää hyvin silmämeikin ja pysyy kauniina koko päivän. Ostaisin ehdottomasti uudelleen.

Nyx_concealer HD concealer cache cernes peitevoide - Sävyssä CW 10. Peitevoide on keltaiseen taittava. Mulla näkyy silmien alla muutama vähän tummempi verisuoni ja tällä olen saanut taitettua kivasti sinisyyttä pois. Käytän tätä meikkivoiteen ja vaaleamman peitevoiteen alla, mutta en ihan joka päivä. Tykkään tuotteesta ja voisin ehdottomasti ostaa uudelleen.

IMG_9398
Nyx_meikki

6 kommenttia:

 1. Sulle ei käy yhtään tollaset lämpimän ruskeen väriset kulmat. Harmahtavaan taittava kylmä ruskea olisi parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasiasioita.:) Luonnossa ei todellakaan näytä ihan noin punertavilta, mitä kuvissa on. Valo ja lämpö kuvissa hämää.

   Poista
 2. Oi miten kivasti toteutettu postaus! :) NYX:in tuotteet on kyllä huippuja<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon, ihana kuulla, että tykkäsit!:) Vaikka tämä postaus tulikin vasta nyt melkein puoli vuotta myöhemmin.:D Ainakin oli testattu kunnolla!

   Poista
 3. Tää oli hyvä postaus, koska olen miettinyt että kokeilen Nyx tuotteita ja olen etsinyt juuri pohjustusvoidetta silmämeikille 😊

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.