tiistai 31. tammikuuta 2017

Paras ihonhoitotuote!

32500204811_45000c07f2_k Mun on aivan pakko hehkuttaa nyt kahta aivan mahtavaa tuotetta, jotka ovat vieneet sydämeni! Mä en ole pitkään aikaan löytänyt sellaista tosi hyvää puhdisusainetta kasvoille ja päädyin kokeilemaan Vichyn kasvogeeliä vähän vahingossa mieheni kautta, kun hän on jo pitkään näitä tuotteita käyttänyt ja tykännyt tosi paljon. Ihastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla tähän Vichyn Normaderm kasvogeeliin, joka on tarkoitettu sekaiholle. Geeli sopii myös herkälle iholle, joten tämä sopii hyvin käytettäväksi myös talviaikana, jolloin iho tarvitsee vähän enemmän kosteutusta. Pienikin määrä puhdistusgeeliä riittää puhdistamaan kasvot meikistä ja iholle jää puhdas ja kosteutettu tuntu. Geeli vaahtoaa pehmoiseksi vaahdoksi ja tuoksu on ihanan miellyttävä ja mieto. Mikään kasvopesu ei ole ennen puhdistanut näin hyvin ja hellävaraisesti meikkiä pois iholta, kuin tämä!

Mielenkiintoni herättyä päädyin myöskin testaamaan muitakin sarjan tuotteita. Mies ei kylläkään tästä hirveästi tykännyt, kun hänen putelinsa joutuivat testiin, mutta ainakin meillä on nyt samat ihonhoitotuotteet, jos jommalta kummalta unohtuu tai loppuu!:D  Tämä kevyt kosteusvoide sopii ihan täydellisesti meikin alle, jättäen ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Kasvovettä en ole itselleni vielä hankkinut, mutta tykkäsin siitäkin tosi paljon!
31779478054_a3f1f12881_kTuotteet ovat vähän kalliimpia, kuin markettien peruspuhdistusaineet, mutta nämä ovat erittäin riittoisia sekä sen arvoisia, eikä hinta kuitenkaan ole liian kallis. Houkuttelin myös siskoni kokeilemaan puhdistusgeeliä ja hänkin on jäänyt ihan koukkuun! Kantsii siis oikeasti kokeilla, jos sulla on haussa sekaiholle tarkoitettu kasvopesu tai kosteusvoide!

4 kommenttia:

 1. Täytyypä kokeilla. Vichyn kasvovoiteita oon kokeillut ja nekin on superhyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös ollut todella tyytyväinen kaikkiin kokeilemiini Vichyn tuotteisiin, mutta näihin ihastuin kyllä ihan totaalisesti!:)

   Poista
 2. Me myös mieheni kanssa käytetään tuota Vichyn puhdistusgeeliä:) ollaan tykätty!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa, että muutkin käyttävät miestensä kanssa samoja tuotteita, oikeasti niin kätevää!:D ♥ Jos esimerkiksi mennään kyläilemään jonnekin tai vaikkapa mökille, niin riittää, että toinen ottaa kasvopesunsa mukaan.

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.