tiistai 11. huhtikuuta 2017

Uusi taulu olohuoneessa!

Hei ihanat siellä ruudun toisella puolen! Mulle onkin kertynyt yhtäkkiä muutama vapaa blogin parista, mutta välillä on hyvä pitääkin pienimuotoista taukoa, että kirjoittelu tuntuu taas mukavemmalta.:) Vietän tällä hetkellä talvilomaani ja satuin tietysti heti sairastumaan pienimuotoiseen flunssaan, sitä yritän täällä nyt kovasti hoitaa pois päiviltä. Muuten mulle kuuluu hyvää. Oon tosi innoissani, kun kevät on vihdoin koittanut ja lähes kaikki lumet on sulaneet pois.
IMG_0095
Kevään koittaessa monellekin on iskenyt varmaan jonkinmuotoinen sisustuskuume. Mulla tää sisustuskuume taitaa tosin olla ihan kokoaikaista, heh. Jollain tapaa musta väri viehättää mua ihan hirveästi ja olenkin tuonut sitä lisää vähän sinne tänne kotimme sisustukseen. Se tuo kivaa kontrastia vaalean ja luonnonsävyjen rinnalle.

Oon etsinyt myös jonkin aikaa olohuoneeseemme kivaa taulua ja törmäsin ystäväni kautta Desenio -nimiseen sisustustauluja myyvään verkkokauppaan. Ihastuin heidän monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaansa ja kulutin oikeasti muutamankin päivän Desenion sivuja selaillen! Ja voi valinnanvaikeus! En osannut aluksi millään päättää, minkä taulun kotiuttaisin meille, mutta pikkuhiljaa alkoi löytymään vahvoja ehdokkaita, jotka olivat ylitse muiden. Selvää oli, että halusin meille jotain luonnonläheistä ja niin tämä mustavalkoinen palmunlehvä pääsi paraatipaikalle olohuoneen seinälle.
IMG_0104
Tilasin itseasiassa lopulta kolme erilaista julistetta, joita ajattelin vaihdella vuodenaikojen mukaan ja joista tulossa vielä lisää kuvia. Aion hankkia taulut vielä yläkertaan työpisteellemme, sekä saunaeteisen seinälle, kunhan saan sisustussuunnitelmani siellä seuraavalle asteelle!:)

Jos sisustuskärpänen on purrut sinuakin ja haluaisit jotain uutta ja ihanaa kotiisi, saatte Deseniolta -25% alennusta koodilla silja25. Koodi on voimassa 11.-13.4, joten kannattaa olla ripeä!:)
IMG_0100
Kivaa päivää kaikille!

7 kommenttia:

 1. Mistä tuo valkoinen jalkalamppu on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelen, että vastaaminen on kestänyt.:) Jalkalampun olen löytänyt joskus Jotexilta!

   Poista
 2. Moikka! Ei nyt liity tähän posteukseen millään tavalla mutta muistan että joko vuosi tai kaks sitten sulla oli postaus missä olit ostanut jostain (britti?)nettikaupasta muistaakseni lyhyitä jumpsuiteja. Sielä oli kaikkia ihania kukkakuvioisia ja kesäisiä jumpsuiteja vaikka kuinka paljon! Muistatko yhtään minkäniminen sivusto se oli? 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että vastaaminen on kestänyt!:) Muistelisin, että oliskohan ollut Mart of china, nykyinen Modlily ollut kyseessä!:) Toivottavasti löytyy vielä niitä ihanuuksia!♥

   Poista
 3. Toivottavasti et ole jättänyt blogin kirjoittamista kun et ole kirjoittanut vähään aikaan mitään! 😊 Sun kirjoituksia on niin kiva lukea kun sisustus- ja vaatemaku on niin samanlainen kuin itselläni

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.