torstai 25. toukokuuta 2017

#Siltsu30

siltsu301 Ensimmäisenä pahoittelut, etten ole käynyt päivittämässä blogiani vähään aikaan. Mulla on ollut "pienisuuri" proggis päällä, johon latasin kaiken liikenevän energiani. Viime viikonloppuna nimittäin juhlittiin mun 30v. synttäreitä (Iiik!) ja halusin tehdä tästä päivästä ikimuistoisen päivän ystävieni kanssa.  En ole vieläkään täysin toipunut tästä hurmiosta, mikä mulla on päällä, enkä ehkä haluakaan.:) Mä oon niin onnellinen, että oon saanut näinä 30 vuotena rinnalleni niin upeita ihmisiä, ei tässä voi, kuin hymyillä leveää hymyä!
006
Juhlieni teemana toimi *jotain kimaltavaa* ja oli ihan super hauskaa nähdä, miten jokainen oli panostanut tähän, jopa miehet, vaikkakin vähän vähemmällä glittermäärällä. Itselle meinasi iskeä ennen juhlia suoraansanottuna ihan jäätävä asukriisi, sillä mikään mekko ei tuntunut miellyttävän tarpeeksi. En edes tiennyt mitä etsin, sen piti vaan kolahtaa. Paljettimekkoon en uskalla enää pukeutua, kun on kokemusta raapaleilla olevista käsivarsista sellaisen jälkeen. Juhlia edeltävänä päivänä löysin sitten Haloselta ihan sattumalta tän upean mustan rennon maximekon, jota voi käyttää monessa muussakin tilaisuudessa ja ihan arkenakin! Mekon sivuissa molemmin puolin on vielä ihanat halkiot, jotka eivät harmikseni näy kuvissa. Kimaltavaa toin asuun pienillä yksityiskohdilla, kuten koruilla ja kengillä, sekä valelin itseni vaseliinilla ja kaadoin päälleni glitterhilettä!:D
siltsu30
063 Virallinen juhlapäiväni on vasta tämän kuun viimeinen, mutta halusin mahdollistaa kaikkien kutsumieni vieraiden pääsyn juhliin, niin viime viikonloppu tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta, kun ei ole vielä kaikki lakkiaiset ja valmistumiset menossa.

Monet kyselee, että miltäs nyt tuntuu, mutta ei tää tunnu mitenkään erilaiselta kuin ennenkään. En miellä itseäni 30 vuotiaaksi, eikä sillä iällä ole loppupeleissä suurtakaan merkitystä. Järkeä tulee ehkä hivenen lisää vuosien myötä, mutta tärkeintä on säilyttää se ikuinen leikkimielisyys ja positiivinen asenne elämään! Jos antaa negatiivisten asioiden vallata mielen, se vanhentaa niin ulkoisesti, kuin myös sisäisesti ihmistä. A little party never killed nobody! Vai mitä!

IMG_0147 
"Ikuinen nuoruus" -booli sai illan aikana paljon kehuja ja kannut tyhjenivät nopeaan tahtiin illan kuluessa. Boolin salainen resepti rakentui ranskalaisesta kuivasta, hedelmäkarkkisesta Pol Rémy Brut -kuohuviinistä, joka sopi täydellisesti booliin, mutta sopii kilistelyjuomaksi oikein hyvin sellaisenaankin! Vaikka kuohuviini on todella kuivaa, tulee sieltä hyvin esiin ihana sitruksinen hedelmäkarkinmaku.  Lisäsimme booliin myös trooppista makua Passoa -likööristä, appelsiinimehusta sekä tuoreesta kirpsakasta sitruunamehusta. Sekaan pilkoimme raikkaita appelsiinin ja karambolan lohkoja sekä paljon jäitä. Näiden kaikkien yhdistelmä oli kivan hedelmäinen, mutta ei liian makea. Muistakaahan, että alkoholilain vuoksi, en voi julkaista kommentteja juomasta.
siltsu306
Pol Rémy Brut. Suomen 100 -juhlavuoden kunniaksi pullo on saanut kauniin sinivalkokultaisen asun.
IMG_0144
IMG_0140 Tein kaikki koristelut juhliini itse ja pakko sanoa, että olin tosi tyytyväinen lopputulokseen! Sain juuri sitä, mitä halusin ja tunnelma oli ihan täydellinen. Paljon kimaltavaa, kultaa, pinkkiä ja kontrastina tyylikästä mustaa! Seinälle olin koonnut valokuvia yhteisistä hetkistä ystävieni kanssa vuosien varrelta. Tää oli kiva toteutus, sillä kuvat toivat mieleen paljon hyviä muistoja!

Kaikki tarjoilut olivat myös itsetehtyjä, A teki eri makuisia pizzoja sekä juustokakkuja, äitini leipoi masaliisaa, isä kokosi coctail-paloja ja tehtiin A:n kanssa vielä herkullista rocky roadia. Tarjolla oli sitten aivan kaikkea sipseistä karkkeihin ja aika hyvin pöytä tyhjeni herkuista.
IMG_0141
Selfiestation oli menestys ja siellä oli illan mittaan jopa ruuhkaa! Sain ihan mahtavia kuvia muistoksi ihanista ystävistäni, löytyisköhän näitä kuvia sitten seuraavaksi mun 40v. kekkereistäni haha?:
IMG_8410
Synttärikaimani
IMG_8456
Timantit on ikuisia
siltsu303
Rakas komea aviomieheni sekä ihana ystäväni Jenni
siltsu304
Rakkaat Pipsa ja Tiina
IMG_8450
Upea Jennyliini
siltsu305
Kaikista vieraista en valitettavasti voi laittaa kuvia tänne, vaikka tekisi mieli, kunnioitan kuitenkin heidän toivettaan ja tyydyn ihastelemaan kuvia itseni sekä ystävieni kesken. Onneksi mulle itselle jää muistot kaikista ja se on tärkeintä!

Olin järjestänyt juhliin vähän ohjelmaakin, hauskat toteutettavat lappuset, joita porukka poimi kulhosta ja yritti toteuttaa lapuissa lukeneita tehtäviä illan mittaan. Tein itsestäni myös pienen "kuinka hyvin tunnet minut" visailun ja oli hauska lukea, mitä kaikkea ihmiset minusta muistivatkaan!

Mä en osaa pitää puheita. Yritin kyllä, mutta eihän siitä mitään tullut, joten koin parhaimmaksi tuoda itseäni esille laulamalla. Kaikki mut tuntevat tietää, että rakastan laulamista ja laulan ihan kaikkialla, vaikka jännitänkin tosi paljon. Esitin mulle tärkeän biisin, Ellinooran Leijonakuningas, johon voin samaistua aika hyvin.  Tää biisi koskettaa mua todella paljon, sillä aivan kuin se kertoisi minusta itsestäni ja siksi tää biisi kertoi enemmän, kuin tuhat sanaa.



qe
Lisäksi saatiin yllätysvieraita, kun "Petri Nygård ja Lord Est" kävivät vetämässä Selvä Päivä -biisin!:D Aivan mahtavaa! Ystävät olivat tehneet myös pienen ylläriohjelman "the voice of finland", jossa pääsin tuomarihommiin valitsemaan omaa joukkuetta ja lopuksi voittajan, jonka kanssa laulettiin yhdessä. Ilta oli kyllä aivan ihana ja kotiinkin lähdettiin vasta puoli viiden aikaan aamulla. Kolmen tunnin yöunien jälkeen olikin aika tulla siivoomaan juhlatila putipuhtaaksi.;D Silloin ei paljoa hymyilyttänyt, mutta tukijoukkojen kanssa selviydyttiin aika nopsaan. Kiitos kaikille!Ja kiitos ihanalle Pipsalle, joka jaksoi ikuistaa suurimman osan juhlistani näihin ihaniin kuviin!

 
IMG_0232
rwe

22 kommenttia:

  1. Aiotteko joskus perustaa perhettä sun miehen kanssa? :)

    Ps. Onnea :)

    VastaaPoista
  2. Vau! Varmasti mahtavat 30v bileet!! 🎉🎉🎉 Kiva taas lukea pitkästä aikaa kirjoituksiasi! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla!♥ Oli kyllä ihanat juhlat!

      Poista
  3. Oi aivan ihanan näköiset juhlat! Kuvista välittyy rento ja nauravainen tunnelma, huippuja ihmisiä sulla on kyllä ympärillä! :) mukavaa kesää! :)
    -Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ilona!♥ Juhlat olivat kyllä onnistuneet ja aivan ihanaa saada kerralla noin monta tärkeää ihmistä samaan paikkaan!♥ Ihanaa kesää sinulle myös!:)

      Poista
  4. Siis huh huh, nyt on pakko kehua kuinka täydellisesti onnistuneilta juhlilta näyttääkään <3 Erityisesti nyt pakko kehua sun mielettömän upeeta lauluääntä, oot uskomattoman lahjakas ja miten kaunis päivänsankari siellä ollut <3 Paljon onnea Silja myös täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirmu paljon Emilia ihanista sanoista.♥♥ Videolla ehkä huomaa, kuinka paljon jännitän, mutta kyllä se aina ensimmäisen kappaleen aikana raukeaa.:D Juhlat olivat kyllä onnistuneet.♥

      Poista
  5. Todella kauniita kuvia ja erittäin kaunis synttärisankari ♥ Nuo sun koristukset ja herkkupöytä olivat kyllä älyttömän kauniit :) Harmi, etten kauaa kerennyt juhlimaan, mutta oli kyllä ihanat juhlat ♥

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Ane♥ Ja ihanaa, että pääsit edes piipahtamaan, täytyy ehdottomasti järkkäillä porukalla näkemistä lähiaikoina, miten saadaan kaikkien menot yksiin.:)

      Poista
  6. Ihanan näköiset juhlat! Ja tuo "jotain kimaltavaa" <3
    Onnea!

    VastaaPoista
  7. Vau mitkä bileet! Näyttää niin täydellisiltä <3

    VastaaPoista
  8. Wautsi, aivan ihanan ja rakkauden täyteisen näköiset juhlat <3 Ja vitsit, mikä lauluääni sulla!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana♥ Vähän vaan jännitän tossa videolla, mutta ihanat juhlat oli!

      Poista
  9. Moikka! Asun myös Porissa ja ens vuoden alussa kolmekymppiset pärähtää täälläkin mittariin :D missä pidit juhlat? Oon yrittäny tässä etsiä sopivaa paikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos viestistäsi ja tervetuloa pian myös kolmekymppisten joukkioon!:"D♥ Mä pidin juhlat meidän kylän vpk:n juhlatalolla, Viasveden Mäntypirtillä! Kiva ja siisti paikka ja vuokra on myös kivan edullinen. Pienellä koristelulla saa paikan oman näköiseksi ja kotoisaksi! Kantsii kyllä tutustua!:)

      Poista
  10. Aivan ihanan näköiset ja kuuloiset juhlat! :) Ja upea sinä, oot kyllä kaunotar ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanuus!:* ♥ Sinä se osaat kyllä aina piristää ihanilla viesteillä!♥♥

      Poista
  11. Ihania herkkuja ja kuvia:) saisiko lavash-leivän ohjetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Voisin kyllä tehdä pitkästä aikaa taas reseptipostauksia, kun niitä ollaan myös kovasti toivottu! Ja se lavash -leipä on kyllä super herkkua!♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.