tiistai 31. lokakuuta 2017

The sunshine is very good, would you like to have a cup of tea with me

Aurinkoista tiistaita kaikille. Oli ihana herätä tänään vähän myöhemmin ja nauttia kirpeästä aurinkoisesta pakkasaamusta. Mä meen töihin vasta vähän myöhemmin, joten oli hetki aikaa rauhoittua ja keittää ihan kupillinen teetä! Yleensä mun aamut on aikalailla tarkkaan aikataulutettu, enkä kerkiä kauaa paikoillani istua. Ihana siis syödä kunnon aamupala, juoda rauhassa teetä ja nauttia ulkoilmasta!
IMG_1739
Mun porukat ja sisko miehensä kanssa olivat lomamatkalla Kiinassa kaksi viikkoa ja me Hessun ja mieheni kanssa pidettiin täällä sillä aikaa taloja pystyssä. Muutaman päivän olin ihan yksikseni Hessun kanssa ja pakko sanoa, että silloin ekaa kertaa vähän jännitti olla kotona, kun ei ollut ketään turvaa lähellä. Hessukin ihmetteli, miksei ketään ollut kotona "mummulassa" ja kävi vähän väliä haukkumassa niiden oven takana, että avatkaa!:D

Kiitokseksi saatiin vähän tuliaisia ja tämä suloinen teepakkaus oli yksi niistä! Kiina on teen ystävien maa ja sieltä saa aivan taivaallista teetä. Nyt en itseasiassa puhu pelkästään tästä kuvissa näkyvästä pakkauksesta, vaan sellaisista pienistä teepalluroista, jotka on käsin nidottu erilaisista yrteistä ja kukista. Kun vettä kaataa kannuun, pieni teepallo aukeaa kauniiksi kukkaseksi! Teen tästä vielä ihan oman postauksen, sillä se on aivan erityinen hetki nähdä tämä. Onko joku teistä juonut kyseistä teetä?
IMG_1729 IMG_1748 IMG_1732
Tässä pakkauksessa oli todella suloiset teepurnukat, sihti, lusikka sekä sokeria. Maistoin tänään ensimmäistä kertaa tuota Fruitage chateau makua, sillä se tuoksui mielestäni parhaimmalta. Itseasiassa niinkin hyvältä, että teki mieli syödä sitä.:D Mutta hillitsin himoni ja haudutin ihan normaalia teetä. Maku oli hieman kirpeä, kun annoin teen hautua ohjeen mukaisesti kymmenen minuuttia, mutta todella hyvä kuitenkin! Ehkä ensi kerralla kuitenkin pidän vain sen pari minuuttia.

IMG_1781
IMG_1777
Teehetken jälkeen lähdettiin Hessun kanssa käymään ulkona pienellä metsälenkillä. Aurinko osui ihanasti hurteisiin heiniin saaden ne kimaltelemaan kauniisti. Ärsyttää, kun sitä kimaltelua ei saa ikinä taltioutua kuviin! Mä pienenä leikin lumen olevan aina timanttipölyä.:D Muistan, kun pienenä isä aurasi mulle pihaan aina ison lumivuoren ja mä leikein siellä kavereideni kanssa, että ollaan avaruusaluksella ja se kaikki lumi on timanttipölyä ja isot lumikokkareet timantteja. Sukelleltiin ja möyritiin sitten timanttikasassa ja oltiin onnellisia.:D
IMG_1716 IMG_1669.CR2
Ja muistutukseksi, että vielä ehtii käyttää Daniel Wellingtonin alekoodin Bebeeh, jolla saat -15% alennuksen kaikista kelloista sekä ilmaisen toimituksen.♡ Olen valehtelematta lähes joka päivä käyttänyt tätä uutta Classin Petite Ashfield mallia. Musta verkkoranneke tekee tästä niin kivan tyylikään ja sopii asuun kuin asuun.

Ihanaa ja aurinkoista päivänjatkoa kaikille, mä alan vihdoin valmistautumaan töihin, kuullaan taas!:)
IMG_1728

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.