maanantai 4. huhtikuuta 2011

Food & something else

Viikonloppuna tuli syötyä pitkästä aikaa oikein kunnon ruokaa. Viikolla olen todella huono syömään näin ja ruokatapoihin kuuluu yleensä, murot, jogurtti, banaani ja illalla joku hyvin pieni suupala. Oli aivan mahtavaa! Kiitokset kokille!

lauantaina pastaa kermapekonipaprikakastikkeessa lisukkeena salaatti krutongeilla:
Ja sunnuntaina lohta..
..perunaporkkanamuusia, tillikastiketta ja sitruunaa kera sitruunasihin:)
Jälkkäriksi..
..murskattua mansikkaa bacardilla, kermavaahtoa ja nonparelleja <3
Oon pähkäillyt tämän viikonlopun aikana blogini kohtaloa, enkä tiedä pitäisinkö tästä pienen tauon vai mitä oikein tekisin.. Olen saanut huonoa palautetta jonkin verran, liittyen blogini sisältöön, mutta tietysti myös sitä hyvääkin, mikä auttaa jaksamaan ja piristää, kiitokset siitä teille ihanille lukijoille.<3
On vaan pistänyt miettimään nuo huonot palautteet ja viimein tänä viikonloppuna masennuin siitä niin, etten tiedä miten jatkaa..Ehkä palaan parin viikon päästä tai ehkä jo huomenna, en tiedä.:) 

Mutta mukavaa kevättä kaikille, ootte parhaita!

20 kommenttia:

  1. pidät tauon tai et, täältä ainakin hyvää palautetta! tosin kiva lukea tätä mm. myös senkin takia, että porista ei oo kovin paljon hyviä blogeja. tää on. oikein mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Aivan IHANAT nuo jälkkärit, ei voi muuta kuin hymyillä niille. :)

    ♥: http://withlovekatariina.blogspot.com

    PS. Sulla on aivan ihanat hiukset :) Oon kateellinen!

    VastaaPoista
  3. Blogisi on tosi kiva, toivottavasti et ainakaan taukoa pidä joidenkin ilkeiden kommenttien takia!

    Sitten pieni kysymys, millaisia hiustenhoitotuotteita käytät, kun hiuksesi ovat vaalennetut? ne näyttävät niin hyväkuntoisilta! itelläkin blondatut hiukset, ja haluaisin löytää mahdollisimman hyvät hoitotuotteet niille (:

    VastaaPoista
  4. Voi tosi kurja kuulla :( mutta tsemppiä täältä, tiedän miltä tuntuu kurja palaute ja asiattomat kommentit, mut älä anna niiden lannistaa ! <3 ne on idiootteja joilla on itellään paha olo tai sit idiootteja joilla ei oo käytöstapoja, ei niistä kannata välittää. Vaikka tietysti helpommin sanottu kun tehty.

    Sun blogi on ihana ja oot ihana tyttö, jatka samaan malliin !

    VastaaPoista
  5. minkälaista negatiivista palautetta oot saannu?

    VastaaPoista
  6. Mun on pakko peesata Katariinaa, mä ihastuin kans jälkiruokien ystävänä noihin hauskoihin herkkuihin! :)

    Kivaa viikon alkua ihanainen <3

    VastaaPoista
  7. Lyödäänkö vetoa et valtaosa negatiivisistä palautteista tulee ikäluokasta 13-17v kateellisilta teinipissiksiltä ja anonyymeinä eli ota kokeeksi anonyymipostaus vaihtoehto pois käytöstä. Negatiivisistä palautetta saa yllättävän moni blogaaja, varsinkin jos on kaunis helmi kuten sinä olet, mut ei kaikkien blogaajien vanhemmat olekkaan simpukoita.. .;)

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti et ainakaan lopeta. TYkkään sun blogista todella paljon!
    Ihana jälkkäri, nam!
    Tee joskus ruokapäiväkirja-postaus?!

    VastaaPoista
  9. Et saa lopettaa! Tää on ainoo blogi jota mä tykkään seurata, ja joka päivä käyn toivorikkaana kattomassa jos olis joku uus postaus. Jos joku jostain valittaa, ni ne on vaan kateellisia! ;)

    VastaaPoista
  10. tää on vaa tylsää ei jaksa lukee ku tulee niin harvoin postauksia! monet kirjottaa jokapäivä jopa useastikkin, sinulta kerran viikossa ihme!

    VastaaPoista
  11. Oon lukenu jo sun blogia pitkää ja en sais huonoa palautetta tekemälläkää (: Kurkin päivittäin et ootko kirjotellu mitä ja millonki :p Hyvää kevättä sinekkin (:

    VastaaPoista
  12. tää on yks miun lemppareista, joten elä ainakaan lopeta! oon sulonen ja nätskä tyttö :)

    VastaaPoista
  13. Hei sulla on täydellisen väriset hiukset ! aivan ihanat (: Haluutko kertoo niistä jotain? esim,
    - onko kotona värjätty? mikä väri?
    - tuleeks sulla helposti juurikasvu?
    - vai ootko värjännyt kampaajalla?

    VastaaPoista
  14. En itse yleensä seuraa tämän tapaisia ns. tavisihmisten perusblogeja(?), mutta tätä on kiva ollut katsella ja lukea+postauskin on mielestäni mukavan tasoista! Ei työssä/opiskelussa/sosiaalista/tms. elämää viettävä ihminen voi olla blogissaan postaamassa joka toinen tunti.

    Ja jos joku itkee siitä ettei blogi ole mielestään hyvä tavalla tai toisella, niin immeiset on hyvät vaan ja etsivät sitten muita blogeja joita lukea. Kritiikkiäkinhän voi antaa kypsästikin, eikä inistä kuin pikku ipana karkkihyllyllä, kun ei löydy lempikaramelliä.

    VastaaPoista
  15. Kiitos teille kaikille tsemppauksista:) Sain todentotta uutta puhtia ja koitan pitää pääni pystymmässä. Joskus vaan harmittaa niin suuresti, jos saa paljon negatiivista palautetta.. Mutta onneksi mulla on teidät, sillä ilman teitä olisin varmaan lopettanut blogin pitämisen jo ajat sitten. Kiitokset <3

    Tähän on myös tullut paljon kommenttia, mun tukasta, joten voisin kehittää jonkinlaisen erillisen postauksen kaikista hiustenhoitotuotteista ym.:)

    Palataan uuden postauksen merkeissä! :)

    VastaaPoista
  16. Kun ajattelet et saat negatiivista palautetta ja siitä tulee paha olo niin muista et negatiivistä palautetta on aina helpompi kirjoittaa kuin kehuvaa, aina valitetaan pikku asioistakin mut se kehuminen jää usein vähemmälle.

    Vaikka faktahan on et lukijamäärästä vain pieni osa haukkuu mut se on vaan kestettävä tai parempi että haukkumiset menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

    Ja moni lukee blogia "anonyymisti" eli blogilista, bloglovin yms lukijamäärät on paljon todellista suuremmat.

    Aina kun saat negatiivista palautetta niin muista että suurin osa lukijoista kuitenkin tykkää sun blogista ja ne jotka ei tykkää on niitä kateellisia, katkeria ja vahingoniloisia.

    Eli ajattele vain niitä jotka tykkää sun blogista ja niitä riittää kyllä paljon enemmän vrt ne harvat jotka haukkuu, olet niin suloinen ja aito persoona, toivottavasti jatkat vielä pitkään blogaamista. :)

    VastaaPoista
  17. et varmaan lopeta!!! <3
    t. Pimpo :)

    VastaaPoista
  18. Sinun blokiasi on hieno lukea. Et missään nimessä saa lopettaa tätä! Olen oppinut paljon kaikkea hyödyllistä sinulta ja haluan oppia lisää!!!!!

    VastaaPoista
  19. Hei suloinen kaunotar, tohon mansikka hommeliin olis sopinu koristeeks sitruunan lehti.. mut ei ollu :( tehään taas uusiks sellanen ku tuun ;)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.