keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lettinuttura

Kokeilin tällaista lettinutturaa, jonka ohjeen löysin Beat -blogin sivuja selaillessani. Tää näytti musta niin kivalta ja ihan ok:lta se näyttää munkin tekemänä, vaikken saanutkaan sitä näyttämään miltään kampaajan tekemältä.:p Töihin kivaa vaihtelua!





14 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Oikeastaan tuo sun nuttura näyttää paljon paremmalta entä tuossa ohjeessa. :)

    VastaaPoista
  2. IHANA! ja ps. tykkään tästä uudesta ulkoasusta paljon <3

    VastaaPoista
  3. Jannika: Kiitos!:)

    Hanilo: Voi kiitos<3

    Minea: Kiitos paljon:) mä pelkäsin, että ulkoasun muutos olisi liian raju ja lukijat kaikkois samantein, mutta positiivista oon onneks vaan saanut kuulla!:D<3

    VastaaPoista
  4. Mäkin kävin pari päivää sitten Beatin Blogissa ja löysin ton lettinutturan sieltä. Tosi hyvin oot onnistunut sen tekemisessä! Ite oon tosi huono väkertään itelleni mitään erikoisempia hiusjuttuja :)

    VastaaPoista
  5. Oi ihana nuttura! Itsekin haluaisin oppia tekemään erilaisia lettikampauksia.

    Ihanaa loppuviikkoa sinulle!<3

    VastaaPoista
  6. Elina: Tollaset tutot on kyllä ihania, kun voi vaihe vaiheelta nähä, mitä tehään seuraavaks! Kannattaa ihmeessä kokeilla tota, varmasti onnistut jos minäkin!:)

    Sofiina: Kiitoksia kovasti <3 ja samoin sinulle!:)

    VastaaPoista
  7. hei! muistelin että oot tilannu joskus napakoruja crazy factorilta ja ite aattelin tilata sieltä, niin kysyisin semmosta että mikä pituus siinä kannattaa ottaa korulle? tai mikä on se normaali, mulla ei oo oikein minkäänlaista hajua :D

    VastaaPoista
  8. Anon: juu! Ne menee millien mukaan, eli se on makuasia, minkäpitusesta tykkää, että missä napakoru roikkuu. Jos ei oo roikkuva malli, niin kantsii ottaa lyhyempi, koska on hölmön nököstä, jos tappia näkyy alapuolelta paljon.:) Ja mittaa ihan vaikka oman napasi reikien väli, niin saat mieluisimman!:)

    VastaaPoista
  9. Toihan onnistu tosi hyvin ja näyttää ihan tajuttoman kivalta!

    VastaaPoista
  10. Kerrassaan ihana kampaus <3 koitin tälläistä itsellenikin mutta en onnistunut läheskään noin hyvin mitä sinä :)) tulikin päivällä mieleen että mun pitää muistaa kertoa sulle että YouTubessa aivan huikeita ja aivan supernättejä kampauksia väsää LILITH MOON :) kantsii käydä katsoon :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen vinkistä!:) ♥ Ja harjottelua vaan niin kyllä ne hiukset kohta tottelee!:D

      Poista
  11. Vesiputouslettikin on tosi ihana mutta en osaa sitä tehdä :D sormet rupeaa touhuaa ihan omiaan tuolla pään takana :D tuo kampaus on kyllä aivan pakko oppia tekeen :) tosiaan hiukset sojotti minne sattuu :D mutta harjoitus tekee mestarin ja mestaritkin harjoittelee :))

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.