tiistai 1. marraskuuta 2011

Marraskuu

Täytyy sanoa, että kyllä se vaan kannatti raahata niitä kamoja kirpparille, kun saa kivat taskurahat vanhoista rytkyistä!:) Kävin töiden jälkeen vähän siivoilemassa mun paikkaa ja vein samalla pari juttua lisää sinne. Joten ottakaahan tekin itteänne niskavilloista kiinni ja viekää vanhat rojut kirppikselle!:)


Meillä oli töissä tänään mielenkiintoinen päivä, kun kauppakeskuksesta katkesi sähköt kolmeksi vartiksi. Siellä sitten pyöriteltiin peukaloita pimeässä ja ooteltiin sähköjä takaisin... kyllä me ihan pikkusen myös eläteltiin toivoa, että jos sähköt ei palaiskaan takaisin, niin pääsis aikaisemmin kotio..:D

Monet ovat varmasti huomanneet myös blogini uuden ulkoasun, jonka vääntelin eilen iltasella..:) Halusin jotain pientä muutosta ja täytyy myöntää, että mun mielestä tää pieni muutos oli ihan kiva! Piristää kummasti! Ainakin mun oloa, jos ei muuta. Mitäs mieltä te olette?:)

Näiltä hiljaisiltapäiviltä on myös kertynyt pari päivän asu kuvaa, jotka ei kyllä oo millään tavalla ihmeellisiä.. Julkaisen ne nyt, jottei tämä postaus olisi aivan kuvaton.:) Tykkäsitte sitten tai ette
paita Burberry, farkut Seppälä , kengät O.I.S., hopea papu ranne Timanttiset
Lötköpaita Kapphal, housut Zara ja vyö muistaakseni H&M
Mulla on ollut ihan toivoton ja avuton olo, kun tahtoisin jo niin kovasti muuttaa, mutta minkäs teet, kun se remppa on vielä kesken.. Sormet syyhyten käyn läpi kaikkia huonekaluja netistä ja kaikenmaailman huonekalukauppojen lehtikuvastoja keräillen inspiksiä. Turhauttaa vaan niin vietävästi, kun en pääse toteuttamaan niitä pitkään aikaan vielä! kyllä lupasi, että ennen joulua päästäis muuttamaan, mutta se jää nähtäväksi..:) Nyt on  molemmilla niin paljon omia töitä, että ymmärrän kyllä, jos  se ei onnistu. Kunhan nyt sitten joskus edes..huoh!:D 

Etsi minut kuvasta!

Mutta mukavaa tiistai iltaa ja marraskuun ensimmäistä päivää kaikille! Se olis sitten kohta myös joulu! Ihanaa! Mulla on joulukuuksi tänne blogin puolelle vaikka mitä kivaa!:)

9 kommenttia:

  1. Söpö toi pinkki rusetti :-) ja muutenkin ulkoasu on kiva. Kestää ehkä hetken tottua, kun on niin tumma, mutta sopii syksyyn hyvin:)

    Nauroin tolle sähkökatkokselle :-D tollaset yllättävät jutut oli koulussakin ihania jos pääsi aikasemmin kotiin :P harmi ettette päässy!

    Jaa hitsi mäkin ootan et pääsette muuttaan :-D haluun jo ne ihanat sisustuspostaukset:-D

    VastaaPoista
  2. Tää on kiva tää uusi ulkoasu, sopii tähän synkkään syksyyn, tunnelmallinen :)

    VastaaPoista
  3. mäkin tykkään tästä ulkoasusta ihan sikana :) ja awws toi alin kuva, ootte molemmat söpöjä hihi♥

    VastaaPoista
  4. Voi eikää, ihana tuo alin kuva! Mukavaa marraskuun alkua sulle! :)

    VastaaPoista
  5. Näytät joissain kuvissa ihan Christina Aguileralta! Jotenkin samaa näköä ja saman väriset hiuksetkin:)

    VastaaPoista
  6. Anna: Ootan kans niin innolla, että pääsen fiilistelemään kunnolla sitä uutta asuntoa..:D

    OPRI: Kiitos, munkin mielestä tää on kivaa vaihtelua!:)

    Derya: Voi kiitos <3

    Anon: :D Kiitoksia <3

    Anon: Et oo ensimmäinen, joka sanoo samaa!:)

    VastaaPoista
  7. Hei! Mikä pöytänumero sulla on? Oon huomenna tulossa Poriin ja voisin pitkästä aikaa käydä koluamassa kyseisen kirppiksen. :)

    VastaaPoista
  8. Sarppa: mulla on numero 19 !:) Tervetuloa vain koluamaan!^u^

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.