maanantai 5. joulukuuta 2011

Black Diamond

Makuuhuone on nyt listoja vailla valmis!:) Sinne siis saa alkaa jo roudaamaan tavaraa ja sehän passaa mulle! nauroi, kun kysyin heti ensimmäisenä, että saanko pystyttää mun joulukuusen tuonne ekana tavarana, jotta tulis tähänki kämppään vähän joulufiilistä.:D 

Tapettina siis K-raudasta ostettu musta kimalletapetti. Salama vähän häikäisi tota seinää niin, että se näyttää harmaalta, mutta parempia kuvia sitten joskus luonnonvalossa.
Tällasta siis luvassa.:)
Joulukalenterin 5 luukku aukeaa myös tänään tuossa iltapäivällä, kunhan pääsen töistä, joten pysytelkäähän langoilla! Kivaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hei samaa tapettia kuin meilläkin :) Ja eikö olekkin ärsyttävää kun kuviin ei saa sitä oikeaa kimallusta näkyviin, mua ainakin ärsytti kun kuvasin tota eikä se kimallus näkynyt samalla lailla kun luonnossa :D koska toihan kimaltelee ihan tosi tosi paljon tietyssä valaistuksessa :) Uskon että teidän makkarista tulee tosi upee :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea <3 ! Ja oon itekkin täs uumoillu et koska sen kuusen saa pystyttää?? :D Koska meinasit itte laittaa? Meidän äiti nauro mulle ku olin jo ihan valmiina pstyttään kuusta jo marraskuussa :D Mä rakastan tätä blogia <3 kyl huomaa et oot samanlailla todellinen jouluihminen

  VastaaPoista
 3. Ihailin tota samaa tapettia kerran rautakaupassa! Se on upea ja erilainen. :) Odotan että nään valmiin kämpän ja sisustuksen. ;)
  Hauskaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Christina: Sulta itseasiassa bongasin ekan kerran, että hei, tota saa mustanakin!:D Valkoinen sen piti alunperin olla, mut täähän on viel mageempi!:D Ja kiitoksia kovasti <3 Myöskin inspiraatiosta!:)

  Anon: Voi kiitos <3 Mä aattelin kyllä pystyttää oman kuuseni jo tässä lähipäivinä..:D Aattelen aina sillai, että se ns. TODELLINEN joulukuusi on sitten sielä meidän porukoilla, koska se on aito, joten voin ihan kaikessa rauhassa laittaa oman valkosen muovikuuseni esille koska vain!:D

  ppau: Tää tapetti on kyllä tosi kaunis!:) Rakastan kaikkea kiiltävää, niin on vaikee saada silmiä irti tosta!:D
  Ja hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin <3

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.