maanantai 7. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Kylpyhuone


Meidän kylppäristä ei ookkaan ennen kuvia täällä näkynytkään. Tänne ei siis tehty minkäänlaista remppaa, kun tähän kerrostaloon, jossa me asutaan, on tulossa 5-10 vuoden sisällä putkiremontti, jonka aikana meidän mielestä ois järkevintä kunnostaa silloin kylpyhuone. Mutta me tuskin kylläkään enää asutaan enää tässä asunnossa (?) kuka tietää..:) Ainoastaan tuotiin tuo mun vanha meikkipöydän peili tuohon vanhan allaskaapin tilalle ja mun mielestä se sopii kyllä aivan mielettömän hyvin! Toi jotenkin enemmän tilaa ja valoisuutta tänne.
 


Toi saippuapullo ei näytä kauheen kivalta nyt, kun siellä on tollasta sinisenväristä saippuaa..:D Pitäis hankkia jotain hyväntuoksuista pinkkiä tai kirkasta, niin eiköhän sit näyttäs paljon paremmalta. Käytetään toi nyt ensiks loppuun..:)


Ostin Sokoksen 3+1 päiviltä talvella tuollaset Luhdan kangaskorit, jossa on siis yksi kori mun kamoille ja toinen :lle. Hylly on koottu kahdesta Ikean pienestä Lack -hyllystä, kun ei löytynyt sopivan mittaista hyllyä tohon kohtaan.


Tämmöinen pieni wc/kylppäri meillä!:)



Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempiväri, Rakkain esine, Lipasto/taso, Kylpyhuone, Jotain mustavalkoista, Valaisin, Keittiötarvike, Somisteita, Kukka/kasvi, Yöpöydät, tekstiili, Yllätyksellinen asia sisustuksessa, Työ- lasten-tai vierashuone/nurkkaus, Matto, Eteinen, Kaapin sisältö, Sisustustyynyt, Makuuhuone, Tuunaus, Pöytä, Olohuone, Sohva, Keittiö, Kattaus, Taulu/taulut, Kaunein kohta kodista

12 kommenttia:

  1. Upea kylpyhuone! :o ihan kuin suoraan jostain sisustuslehdestä :))

    VastaaPoista
  2. Älyttömän kivasti sisustettu, kaunis kylppäri! Tuo peili käy tuonne tosi kivasti, alkoi tekemään mieli itsekin repiä ruma kylppärinkaappi pois ja laittaa siihen tilalle tuommoinen nätti iso peili:D Tykkäisköhän vuokraisäntä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kantsii ihmeessä kysyä! Jotkut vuokraisännät vois jopa antaa luvankin!:))

      Poista
  3. Maailman kaunein vessanpeili. Onkohan meillä toi ihan sama muuten, tosin eteisessä..? :)

    VastaaPoista
  4. mistä tuo ruskehtava hyllykkö on :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Jyskistä, mutta en suosittele ostamaan sitä, koska se on ihan huono! Kasattaessa siitä lohkesi pala ja oli siis todella huonolaatuista! Samannäköisiä löytyy esim Ikeasta ja on laadukkaampi!:)

      Poista
  5. heips. Mistä tuo ihana peili on ostettu? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.