maanantai 27. elokuuta 2012

Türkiye Matkapäiväkirja ☀ Day 7 Time To Go Home


Ja niin se päivä koitti, että oli aika pakata kimpsut ja kampsut kokoon ja alkaa jännittämään matkalaukun painoa. Sallittu raja Finnairin lennoilla on 23kg ja meillä molemmilla oli joku 21kg. Käsimatkatavaroissa maksimipaino saa olla 8kg. Jos mulla olis ollut niin paljon painoa, niin enhän mä olis päässyt liikkumaan edes eteenpäin!

Hotellihuone piti luovutta klo.12 ja meidän bussi lentokentälle lähti vasta klo. 19, joten jätettiin matkatavarat aulassa olevaan Luggage Room. Sen jälkeen vietiin vielä vuokrapyyhkeet aurinkotuoleille ja lähdettiin shoppailemaan viimeiset mieltä kaihertaneet ostokset pois alta.


Käytiin syömässä viimeiset ateriat:
 Minä jälleern kerran pizzaa, kuinkas muuten

Ja  kana-aterian.

 Viimeset liirat lähti nyt!

Shoppailun jälkeen uimaan ja lojumaan vielä viimeisen kerran palmujen alle

Time to say goodbye MARMARIS

 Bussimatkalla viimeistä maisemakuvaa..


Saatiin kulla bussimatkalla, että meidän lentokoneeseen on tullut autopilottivika ja että se on myöhässä ainakin 1,5h. Pitkää odottelua siis luvassa, kun aikataulun mukainen lähtö olisi muutenkin ollut vasta yli klo. 23. Käytiin TaxFree kaupoissa ja ostettiin lentokoneeseen tällainen sienityyny, jotta voidaan nukkua toisiamme vasten tämä sieni päidemme välissä.. Mutta matkaliput saatuamme kävi ilmi, että emme istukkaan aivan vierekkäin.:( Meidän väliin tuli käytävä. Arvatkaa vaan kirosinko, kun vieläkin vähän jännitti lento ja olin niin ultraväsynyt, enkä todellakaan ala nukkumaan sieni tyynynä vierasta ihmistä vasten! HÖH!

Lentokonetta odotellessamme seurailtiin huvittuneena yhtä kioskin myyjää, joka sekoili tuolla ihan koko ajan.:D Se ei pystynyt sitten millään olemaan paikoillaan/rauhallisesti vaan järjesteli pulloja ties minne ja siirteli suklaapatukoita paikasta toiseen ja takaisin. Pyyhi pöydän varmasti ainakin 20 kertaa ja huomattiin, että emme olleet ainoita, jotka naureskeli huvittuneena myyjän puuhia.:D Hehee. siihen sitten totesi, että "pitäisköhän mun mennä ostamaan juomapullot meille tolta adhd myyjältä?". Se sitten meni ja mä repesin yläkerrassa nauramaan, kun katoin, miten käveli tiskille ja myyjä pyyhi taas sitä hiton pöytää. Maksaessa se räjäytti kuittarin leväälleen siihen pöydälle, kun oli niin paniikissa, kun asiakas tuli. Siinä se sitten vuolaasti pyyteli anteeksi ja sekoili ja vihdoin saatiin homma hoidettua. Toinen myyjä kävi sitten vähän väliä auttamassa tätä.:) Voi raukkaa. Ekaa kertaa varmaan kassalla.

Lento meni nopeasti, kun nukuttiin melkein koko matkan ajan. Niska oli aivan jumissa, kun ei voinut nojata minnekään, vaan joutui roikottamaan päätä ties mihin suuntaan. Mun edessä istui todella ärsyttävä teini, joka kiroili kokoajan ja valitti lentoemoille suureen ääneen kuinka paskaa ruokaa oli, mihin lentoemäntä tokaisi, että " sun täytyy sitten varmaan itse tulla kokkaamaan omat ruokasi tonne keittiöön, jossei kelpaa!". En oo ikinä kuullu kenenkään esittävän noin paljon! "Vittu mä meen ainaki bilettää tästä, ku kone laskeutuu!" Haha, niin varmaan!:D Suomessa baarit on ollu jo kauan aikaa kii, ku meen kone laskeutui. Onneks ei toivottavasti tarvitse siihen tyttöön enää törmätä.

Hortoiltiin autolle ja sitten alkoi vielä kolmen tunnin ajomatka Poriin päin. Huoh. Oltiin niin väsyneitä, kuin olla voi! Kotona pimennettiin kämppä ja mentiin nukkumaan väsymys pois. Mutta kertakaikkiaan IHANA matka! :) Nyt mäkin oon käynyt lämpösessä maassa ja lentokoneessa! Vihdoinkin!


12 kommenttia:

  1. ostitko mitään feikkituotteita? ;)

    VastaaPoista
  2. oon joka päivän matkapostausta oottanu aina, kun kuuta nousevaa! Kuulosti tosi hyvälle reissulle :-) Pitää varmaan itekkin käydä joskus toi Turkki tsekkamassa !

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon ihanasta kommentista!:) Kiva kuulla, että ne oli luettavia!:D ♥

    VastaaPoista
  4. Teijän loma kuulostaa tosi kivalle ja ihania kuvia :) Kävin ite kans kesällä Turkissa ja tykkäsin kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana loma:) Harmi, että Suomessa on näin kylmä:/ Turkki oli kyllä erittäin positiivinen kokemus!

      Poista
  5. Voi ei nää sun matka kertomukset sai aikaan valtavan matkakuumeen, minäki haluan jonnekki lämpimään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nyt äkkiä varailemaan matkaa!:D Itsekin haluttais mennä tälvilomalla viikoksi taas jonnekin, mutta ehkä säästetään sitten ens syksynä/talvena tehtävään isoon matkaan, eli Thaimaaseen! Sinne paratiisiin, kun pääsis♥

      Poista
  6. Lueskelen pikku hiljaa sun vanhoja blogikirjotuksia läpi ku löysin sun blogin. Aivan ihanan näköinen paikka, missä päin Italiaa toi on? Mäkään en oo vieläkän käynyt missään ulkomailla, vaikka oon jo 24 -vuotias... :D Jos ens vuonna... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Turkissa!:) Oltiin Marmariksessa, tykkäsin kyllä kovasti, oli todella ihana paikka!:) Tääkin oli mun eka kerta lämpösessä ja oon kans ite 25v!!!:D

      Poista
    2. Hauska toi toisiks viimeinen postaus :D Ja viimeisimmässä postauksessa kävi ilmi, että tekin ootte Porista o/ Tässä yks porilainen ois tosiaan lähössä koht pian tonne kans :)))))

      t.Suvi

      Poista
    3. Haha kiitos kovasti, ihana kuulla!:) <3 Tuo oli kyllä niin ihana reissu, että voisin lähteä koska vaan takas! Ja hei ihanaa reissua teille! Nauttikaahan<3

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.