perjantai 1. maaliskuuta 2013

DOT


Vanhempani olivat taas vuotuisella lomamatkallaan Espanjan Puerto De La Cruzissa (en oo kade en...) ja heillä on ollut tapana tuoda minulle tuliaisena jokin hajuvesi, kun se on suht helppo ostaa, itse kuitenkin saan sen aina valita.:) Tällä kertaa tuliaispussista kurkisti ihana leppäkerttu, Marc Jacobsin DOT -tuoksu!

Tuoksu on todella raikas, kevyt ja sellainen sopiva kevät/kesä tuoksu! Tuoksuttelin tätä joskus viime vuonna laivalla ollessamme ja ihastuin kyllä! Mulla on entuudestaan todella paljon makeita tuoksuja ja oli tosi kiva saada tällaista vähän raikkaampaa vaihteeksi. Muthan tunnetaan hajuvesifriikkinä ja laitan joka päivä eri tuoksua, minkälainen fiilis nyt sitten sattuu olemaan!:) Tänään keväisellä fiiliksellä taas mentiin ja tuoksuna toimi tämä uusi DOT.:)

Meidän porukoilla kävi muuten aika keljusti tuolla matkalla, kun tulivat kesken matkaa molemmat kuumeeseen.:/ Onneksi Espanjassa nyt oli aika lämpimät ilmat, että ulkona viihtyi hyvin, vaikka olikin vähän kipeänä. Paljon on nyt flunssaa liikkeellä, joten koittakaahan pysytellä terveenä!:)

Itsellä muuten alkaa tänään töiden jälkeen kauan odotettu talviloma ja se tulikin nyt osuvasti muuton aikaan..:) Mua ei täällä varmaan nyt pariin päivään näy, kun irroitetaan kaikki tietokoneet sun muut, mutta saatte nähdä sitten "uusia vanhoja" kuvia meidän asunnosta, kun saadaan kaikki järjestykseen! Mietein juuri, että tavaroiden esillelaitto tulee olemaan nyt varmasti aika helppoa, kun on jo kerran asunut tässä kämpässä ja tietää pikkusen mikä sopii mihin ja miten päin.. ja onhan sitä tullut jo vähän päässä pyöriteltyäkin muutamia sisustusideoita..;)

4 kommenttia:

 1. Hajuvedet on ihania, eikä niitä voi olla koskaan liikaa :D <3 tottatosiaan flunssaa on liikenteessä.. Mä itse olen ollut kuumeessa viime sunnuntaista asti ja kuume ollut todella korkeaa 38.8 kävi pahimmillaan. Sitten älytön yskä vielä niin aijai ei kiva. Onneksi pahin kuume on takana ja nuha rupee hellittävän mutta olo on aika heikko kun ei oo saattanut juuri syödä mitään, enempikin huolehtinut nesteytyksestä ettei aivan kuivu pois. Mustikkakeittoa ja tms helppoja joutavia juttuja on saattanut kuitenkin nauttia :) oikein hyvää alkavaa viikonloppua sinne sinulle ja teille tavaroiden laittoon :)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi on niin kurjaa olla kipeänä! :/ pikaisia paranemisia!♥
   Ja kiitos, ollaan aika hyvällä mallilla muuton kanssa! :)

   Poista
 2. Oi, tuo pullokin on niin ihana!

  Terkkuja Teneriffalta, meillä on täällä viimeinen kokonainen päivä menossa ja huomenna on sitten kotiinlähdön aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii nautihan lämmöstä♥ täällä on satanut mielettömästi lunta viime päivinä!:/

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.