torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstai


Ihanaa alkavaa pääsiäistä kaikille! Huomenna onkin kaikilla vapaapäivä, mitäs suunnitelmia teillä on pitkäperjantain varalle?:) Vietättekö pääsiäistä yleensä perheenne kanssa touhuillen vaiko ihan tavallista vapaapäivää? Itse oon aina tykännyt, että nautitaan vähän pääsiäisherkkuja, kuten pashaa, mämmiä ja suklaamunia ja ollaan ja nautitaan tulevasta keväästä!
Muistan, kuinka lapsena lähdettiin äidin kanssa pyöräretkelle pitkäperjantaina ja silloin oli jo niin lämmin ilma, että ulkona tarkeni pelkällä t-paidalla. Kaikki lumi oli sulanut pois ja ruohokin näytti vihreältä. Retken jälkeen katseltiin telkkarista kaislikossa suhisee ja syötiin suklaamunia.


Lankalauantaina olen töissä ja töiden jälkeen lähdetään viettämään naisvoimin iltaa! Ihanaa päästä pitkästä aikaa vähän laittautumaan ja hipelöimään kaikkia vähän juhlavampia vaatteita!:) Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa!


Hessun kanssa oltiin tänään ottamassa asukuvia parvekkeella, jossa oli ihanan lämmin, kun aurinko paistoi! Hessua ei kyllä paljoa kiinnostanut mun kuvailut!:D


Kivaa torstaita!

12 kommenttia:

  1. Se on kyllä nykyään niin ikävää että on näin paljon lunta ja näinkin kylmä näin myöhään! Muistan itse kun lähdin piknikille perheeni kanssa pienenä, ei voi sanoa muutakuin että voi niitä aikoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!:) Kumma kun nykyään vaan talvi pitenee..:p

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja ihana asu. Täälläkin on yleensä pääsiäistä vietetty perheen kanssa sekä nautittu tietenkin suklaamunia :)

    Mukavaa pääsiästä sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ sitä oikeen odottaa pääsiäisenä, että saa availla niitä kaikkia ihania pääsiäismunia, koota lelut ja tietenkin syödä suklaat!:D

      Poista
  3. Oletpas kauniina taas kerran :) Ja oli pakko vähän revetä noille Hessun kuville! :D

    Kivaa pääsiäistä! :) Itsekin ajattelin vaan ottaa rennosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) ja haha Hessu kyllä osaa aina viihdyttää!:D

      Poista
  4. ihana seilorihenkinen asu, sulla on muutenkin niin ihana tyyli:)

    VastaaPoista
  5. Mulla menee pääsiäinen töissä, vuorotyö niin tämmöistä tänne mutta olen leipomukset tehnyt ja niillä herkutellaan :)) aamulla tuossa ajelin töihin niin oli ihan hillitön lumimyräkkä aivan kuin keskitalvella.. Onneksi töistä tullessa paistoi jo aurinko, ja räystäiltä tippas vesi :) hyvää pääsiäistä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi voi sitten kotiin tullessa rentoutua, kun on kaikki herkut valmiina!:)♥ Ihanaa pääsiäistä!

      Poista
  6. "huomenna on kaikilla vapaapäivä".. niin miten oli? ihme yleistystä! kukas hoitaa sairaat ja vanhukset, jos me hoitotyössä olevat vedetään lonkkaa muiden tapaan pääsiäiset, joulut ja juhannukset? aika suppea tietämys sulla asioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm..niinhän tuo melkein kaikilla on.:) anteeksi kovasti. Pitäisihän tuo itsekin tietää, kun äitinikin on sairaanhoitaja, mutta eihän tuollasesta nyt sentään hernettä nenään tarvitse vetää.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.