sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mökillä


Lähdettiin lauantaina poikaystäväni ja Hessun kanssa meidän mökille nauttimaan yhteisestä vapaasta, jota meillä ei olekaan pitkään aikaan ollut. Mökillä saa aina rentoutua ja vain nauttia olosta. Ostettiin kassillinen hyvää ruokaa, haettiin porukoilta pelastusliivit, mökin avaimet ja lähdettiin matkaan.
Mökkimme sijaitsee saaressa, noin 10 minuutin venematkan päässä. Musta on ihanaa, että meidän mökille ei pääse autolla, sillä se luo jo sellaista "irti arjesta" meininkiä, kauas pois "sivistyksesta".:D

Mökkisaaremme 
Hessu murjottaa, kun ei saanut pihviä.

Mökille päästyämme alettiin heti laittamaan ruokaa, koska oltiin oltu nälässä jo monta tuntia, kun haluttiin syödä vasta mökillä. Grillattiin vartaita, syötiin salaattia ja juotiin punaviiniä ruoan kanssa. Ja ruokailun jälkeen lojuimme laiturilla ja ihasteltiin merta. Vaikka päivällä oli tosi kuuma keli, illalla oli jo vähän viileämpää, joten Ziperallin rento ja ihanan pinkki jumpsuit pääsi pitkästä aikaa taas päälle. Tää on just sellanen ihanan rento mökkilöhöasu!:)


Sytytettiin takkaan valkea ja hämärän tullessa huomattiin ikkunasta ihan mielettömän kaunis täysikuu, joka loi kuunsiltaa merelle. Mentiin laiturille sitä ihailemaan ja yritettiin napsia kuvia, mutta kuuta on ihan hirveän vaikeata saada kuvatuksi sen loisteen takia. Se oli ihan mielettömän kokoinen ja ihan oranssinpunainen. Todella kaunis.
Poikaystäväni kävi vielä saunassa ja minä olin raskaan työviikon jäljiltä niin väsyksissä, että nukahdin melkein heti...


Nukuttiin ihan mielettömän hyvin ja luultiin, että kello olisi jo ainakin 11, kun herättiin, mutta meidän yllätykseksi se oli vasta kahdeksan aamulla. Mä olin pirteä kuin peippo ja nousin Hessun kanssa virkeänä ihastelemaan aamuauringon herättelemää saarta. Meri kimmelsi auringonloisteessa ja kuvailin kalliolta ihastuttavia näkymiä.


Aamupalalle katettiin hedelmiä, mehua, patonkia ja paistettiin pekonia. Kun oltiin saatu masut täyteen, kannoimme patjat laiturille ja maattiin auringossa ainakin kaksi tuntia. Oli ihanaa vaan olla ja makoilla ilman minkäänlaisia ajatuksia..


Oltiin hankittu matoja ja lähdettiin koittamaan onneamme onkireissulle, mutta "ikäväksemme" oli niin kuuma päivä, että kaloja ei hirveästi näkynyt..Saatiin me tuollainen pikkusärki, mutta palautettiin sekin takaisin veteen.
Päätettiin sitten luovuttaa suosiolla ja lähdettiin pakkaamaan kimpsuja ja kampsuja kokoon ja lähteä vähän hemmottelemaan Hessua koirarannalle.

Hessu nautti koirarannalla viileästä vedestä niin paljon, että istahti veteen pepulleen ja jäi siihen jäähdyttelemään vähäksi aikaa.:D Mä keräsin rannalta ihania pieniä simpukoita, joita aina huuhtoutuu veden mukana rannalle. Nyt vesi oli niin alhaalla, että simpukoita oli koko ranta täynnä ja raksahtelivat rikki, kun käveli  niiden päältä..

Rantailun jälkeen lähdettiin kaupan kautta kotio nauttimaan pientä iltapalaa ja katsomaan Netflixistä Lostia. Me ollaan ihan hurahdettu tohon sarjaan, sillä kumpikaan ei oo silloin seurannut Lostia, kun se tuli telkkarista.:) Ihan loistava ainakin tämä ensimmäinen tuotantokausi! Vielä täytyy varmaan katsoa pari jaksoa, ennen  nukkumaanmenoa..;)

Miten te nauteitte näistä kuumista ilmoista?:)


24 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten ihania kuvia!♥ Näyttää niin kunnon rentoutumiselta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan ihana mökkireissu, nyt jaksaa taas vähän enemmän töissä!:)

      Poista
  2. ihanat maisemat! onko tuo mökki porissa? :)

    VastaaPoista
  3. Voi että mikä ihana fiilis välittyi kuvien kautta. Olisipa meilläkin mökki mihin mennä :) minkä kokoinen tuo sun haalari on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Haalari on kokoa XS, mutta se on mulle liian iso, että olis pitänyt ottaa pienempi!:)

      Poista
  4. Voi että, miten kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia <3 Hirveä hinku tuli päästä mökkeilemään, kun näitä kuvia katselin :)

    VastaaPoista
  5. Voi, me ajettiin tosta koirarannan ohi varmasti aikalailla samoihin aikoihin kun te olitte siellä, koska nähtiin toi hevonen myös.. ei kuitenkaan uskallettu tulla koirien kanssa sinne kun siellä näytti olevan isoja koiria vapaana, ja meidän toisen koiran kimppuun on jo kolme kertaa käynyt saksanpaimenkoira (joka kerralla eri vieläpä..). On jäänyt aikamoiset traumat niistä hyökkäyksistä, joten mentiin sitten uittamaan haukkuja rauhallisempaan paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, se on kyllä inhottavaa!:( Hessun kimppuun on käynyt myös koiria, tosin ne on ollut pikkukoiria, mutta silti. Oon saanut kyllä pelästyä monet kerrat, kun vastaantuleva koira on käynyt yhtäkkiä kimppuun ja Hessukin ihan paniikissa juossut niitä karkuun.
      Koirarannalla en oo onneksi, vielä ainakaan, törmännyt aggressiivisiin koiriin.:) Tota heppaa kyllä vähän pelättiin, kun sen ratsastaja ei saanut pidettyä sitä välillä kontrollissa ja heppa alkoi säntäilemään ympäri ämpäri rantaa.:D

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia! Mökille en ole muuttopuuhien takia ehtinyt vielä, mutta toivottavasti jossain vaiheessa kesää :) Hihi, koiruli on suloinen pelastusliiveissään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta sitten, kun olette saaneet muutettua, on ihanaa päästä mökille rentoutumaan ja sieltä taas palata uuteen ihanaan kotiin!♥ :)

      Poista
  7. Vitsi ihana toi onepieces :) päätin viimein tilata samanlaisen itse <3 oot tosi nätti ^^

    VastaaPoista
  8. ihanan tunnelmallisia mökkikuvia :')

    VastaaPoista
  9. Mäkin haluan mökille ja mäkin haluan koiran!!! :-DD

    VastaaPoista
  10. Tuli niin hyvä fiilis näistä kuvista ja pakko päästä itsekkin mökille piakkoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökillä on vaan niin ihanaa, kun saa olla ihan huoleton ja vaan nauttia!♥

      Poista
  11. Voi miten ihana tämä sun blogi onkaan! Jos on itsellä huono päivä, niin vierailu täällä sun blogissa saa huolet unholaan :) Susta huokuu positiivinen elämänasenne ja tunnut muutenkin sydämelliseltä ihmiseltä... Jatka ehdottomasti samaan malliin! (Saan kyllä kohta varmaan pomolta valituksen, kun kaikki työpäiväni meinaavat kulua täällä sun blogin parissa ;) Mutta minkäs teet, kun koukkuun jäin jo ensi lukemalta).

    -Madde

    PS. Sun korut on vaan niin ihania <3
    PPS. Voi, kuinka haluaisinkaan mökille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanuus, kiitos ihan mielettömästi tästä ihanan piristävästä kommentista!♥ Tuntuu niin kivalta kuulla, että blogini sepustukset piristävät jotakuta toista.:)Se tässä blogin pitämisessä onkin ihan parasta♥

      Poista
  12. Ihanaa, meri... Mökkimaisema näyttää aivan lapsuuteni kesämaisemilta... Aivan kuin sukuni saari Preiviikinlahdella... Melkein tekisi mieli panna pääni pantiksi että sama on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Mökillä on ihan parasta! Tää ei oo Preiviikinlahdelta vaan Ahlasista!:) Mutta Preiviikinlahti on silti lähellä omaa kotiseutuani Viasvettä♥ Ihanaa seutua!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.