torstai 23. toukokuuta 2013

Summer things & tips 2013

Heipparallaa ihanaiset!Tuntuupa oudolta kirjoittaa taas tänne bloggerin puolelle vähän enemmän, kuin vaan yksi lause! Tänään olen fiilistellyt vähän kesää ja tein tällaisen hauskan kesäpostauksen, jossa vastailen erilaisiin kesäaiheisiin kysymyksiin, kerron mielipiteitä ja vinkkejä!:)

Miltä kesä sinun mielestäsi tuoksuu?
- Vastaleikatulta ruoholta, kukkasilta, lämpimältä maalta, muurahaispesältä, metsältä, koivunlehdiltä, raikkalta kesäsateelta..

Entä kuulostaa?
- Lintujen laululta, mehiläisten pörinältä, tuulen ja puiden kohinalta, veden liplattelulta, hyttysiltä, naurulta ja kivien rapinalta kenkien pohjassa..

Maistuu?
- Mansikalta, herneiltä ja kirsikoilta. Grillatulta pihviltä, uusilta perunoilta ja sipulivoikastikkeelta. Rapealta patongilta, jäätelöltä ja kylmältä siideriltä.

Paras tapa viettää kesälauantaita?
- Piknikretki hyvässä seurassa lämpimänä päivänä jossain kaunissa paikassa.♥ 

Oletko menossa festareille tänä kesänä?
- Tänä kesänä aiotaan jättää väliin Himos -festarit ja viettää juhannus vähän rauhallisemmissa merkeissä mökillä.:)  Porin Reposaareen kesäfestareille kentälle loppukesästä on pakko mennä!:)

Sukellatko silmät auki vai kiinni?
- Valitettavasti auki, mutta onneksi ostin uimalasit, jottei silmät kärsi!:)

Lempi kesähajuvesi?
- Joku makea, Escadan tuoksut toimii aika hyvin!

Kesäbiisi?
- Tällä hetkellä ei ole vielä kesäbiisiä. Ainakaan minulla.:) Hyvä fiilis tulee silti vanhoja kesäbiisejäkin kuuntelemalla.. Kunnon mestaan vetää, Pojat on poikii, Jos haluut sitä miestä, Kaunis rietas onnellinen, Poika saunoo, Reggaerekka, Silkkii, Minä, Watercolour, Alors on dance, Celebration, We no speak americano, Memories...

Pelkäätkö ukkosta?
- Rakastan! Ehkä juuri siksi tykkään ukkosesta, kun se on vähän jännittävää ja on pientä varausta ilmassa. Joskus heräsimme poikaystäväni kanssa keskellä yötä rajuun ukonilmaan. Salamat viilsivät taivasta ja tuijotimme molemmat sägyllä ikkunasta ulos ja ihailimme taivasta ainakin tunnin verran! Ulkona en haluaisi kuitenkaan silloin olla, vaan jossain suojassa, missä ei voisi sattua mitään.

Minkälainen Pori on kesällä?
-Pori on kesällä todella kaunis ihanine kukkaistutuksineen, Raatihuoneen puistoineen ja Yyterin hiekkoineen. Nykyään täällä on onneksi vähän enemmän menoa ja meininkiä, kuin ennen. Porispere, Jazzit, Beacfutis...Itse en ole kuitenkaan oikeen osallistunut näihin Porin kesätapahtumiin, muuta kuin sen verran, että pyörähdän jazzkadulla pari kertaa, mutta tykkään, kun täällä on silti hulinaa!

Matkakohde?
- Ei olla vielä ihan varmoja, mutta melkein sorrutaan lähtemään taas Turkin matkalle, mutta vain eri kohteeseen, kun halutaan kuuma rantaloma, joka olisi kuitenkin suht edullinen. Ja ihastuin kyllä totaalisesti Turkkiin!:)

Uitko paljon kesällä?
-Ennen olin oikea vesipeto, mutta nykyään minusta on tullut aikamoinen vilukissa, joten jos ulkona on vähänkin viileää, niin minua ei veteen saa! Muuten kyllä tykkään uimisesta todella paljon.
Meressä uiminen on parasta, mutta inhoan, jos ei näe veden läpi pohjaa. Jos jalkani edes hipaisee merilevää saan kauhean kohtauksen ja on heti päästävä pois vedestä! Ihan varmana joku terävähampainen syvänmerenkala on juuri silloin tupsahtanut Suomen vesiin ja aikoo hyökätä kimppuuni ja raadella jalkani.

Kesävaate?
-Pitsiset mekot, maximekot, värikkyys ja pienet kimallusyksityiskohdat.

Lempi jätskimaku?
- Mango-meloni, minttu ja mansikka!

Kesän lempikukka?
-Lilja. Ne on niin uskomattoman kauniita erilaisine väreineen. Ainoa kukkalaji, jota voisin harkita istuttavani omaan kukkapenkkiini, minä kun en mikään viherpeukalo ole..

Mitä odotat eniten kesältä?
- Omaa kesälomaani ja sen tuomaa vapauden tunnetta, kun saa olla ilman huolen häivää ja vain nauttia!

Suunnitelmia kesälle?
- Aiomme lähteä poikaystäväni kanssa vaellusretkelle, ulkomaille viikoksi tai pariksi, Reposaaren kesäfestareille ystävien kanssa ja nauttia jokaisesta ihanasta kesäpäivästä täysillä!

Hyönteinen?
-Mehiläinen edit. Kimalainen. Ne on ihanan pörröisiä ja suloisia, vaikka vähän pelkäänkin niitä.
Inhottavin hyönteinen?
-Hyttyset ja hämähäkit. Hrr...

Kesäkengät?
-Erilaiset kauniit ballerinat, rennot tennarit ja kimaltelevat korkokengät.

Hiukset?
-Tykkään laittaa paljon hiuksia ja kokeilla erilaisia kampauksia. Erilaiset lettikampaukset ovat aika suloisia!
Asuste?
- Tää on varsin haasteellinen kysymys, mutta vastaan korut.
Uikkarit?
- Haluaisin vielä parit eriväriset biksut, ehkä kirkkaat neon vihreät, persikkaiset ja turkoosit.

Meikki?
-Kannatan kesällä ehdottomasti ripsienpidennyksiä, koska silloin näyttää kivan huolitellulta ja naiselliselta ilman meikkaamistakin. Luonnollisuus näyttää kauniilta kesällä.
Kesäkynnet?
-Tykkään laittaa kesällä vähän värikkäämmät kynnet, kuin yleensä. Neonvärit ovat aika ihania, kun on ruskettunut iho!

Aurinkolasit?
-Mun aurinkolasit ovat niin monet kerrat kokeneet kamalan kohtalon, joten en ole viitsinyt panostaa sen suuremmin niihin, kun ovat kuitenkin vähän ajan päästä hukassa. Esim, jo kahdet aurinkolasit tippuneen bajamajaan...heh heh.:p Jostain kumman syystä en niitä sieltä noukkinut..
Itseruskettava?
- St. Moritz jos haluaa rusketuksen näkyvän välittömästi(lähtee suihkussa pois) ja Loreal Sublime Bronze, jos haluaa pitkäkestoisemman rusketuksen. Ennen ulkomaanmatkaa aion ottaa jälleen suihkurusketuksen, josta tykkäsin todella paljon sen pitkäkestoisuuden ja tasaisen poiskulumisen takia! Lisää suihkurusketuksesta voit lukea postauksestani täältä ja täältä.

Miltä teidän kesänne näyttää?:)

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus <3 Tuli nii hymyilevä fiilis ^^

    VastaaPoista
  2. viimestään tämän lukemisen jälkeen tuli sellanen olo että tulispa jo ihanat helteet ja oikee kesä <3 ehkä se tästä, onhan ensviikonloppu jo kesäkuuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niimpä!:D Ja onneks saatiin jo vähän viimeviikonloppuna hellettä, ni pääsi oikein makuun!

      Poista
  3. Kiva postaus mut sen verran korjasin et beachfutis on kuollut ja kuopattu tapahtuma, ei ollut viime kesänäkään ...

    VastaaPoista
  4. haha, NÄIN paljon siis seuraan näitä Porin kesätapahtumia!;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisäyksenä vielä, että olis se kyllä porilaisten päättäjiltä pohjanoteeraus, kun lopettivat Beachfutiksen silloin Yyteristä, kun se veti niin paljon tänne väkeä ja sitä kautta tietysti kaupungille rahaa. Mielestäni Porin Yyteriä voisi muutenkin hyödyntää kaupallisessa suhteessa, että sinne saatais vähän tunnelmaa, esim. aurinkotuolipaikoilla, ravintoloilla ym. , kun sitä rantaa tosiaan riittää...:p Harmi.

      Poista
  5. Anniina: Sorii, en voinu julkasta sun kommenttia, kun siin oli ton nimi!:D Haha mut joo, en tajuu miten oon saanut ne aurinkolasit just sit sinne tippumaan...xD hyi!

    VastaaPoista
  6. Minä tulin tällä viikolla poikaystäväni kanssa lomalta Kyprokselta ja en voi muuta kuin suositella :-) Olen reissanut jonkin verran eripuolella maailmaa ja Kypros ehdottomasti paras euroopan rantaloma kohde ainakin minulle. Rannat ovat aivan huikeat! (kurkkaa nissi beach googlesta) kristallin kirkasta vettä ja valkoista hiekkaa <3 ruoka on taivaallista!! Heti thaimaan ruoan jälkeen toiseksi paras paikka, ehdottomasti :-) se maa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa! :-) olen itse käynyt turkissa kaksi kertaa, mutta nyt jäi sydän kyllä kyprokselle ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kiitos paljon tästä vinkistä!♥♥ Kuulostaa/näyttää ihan unelmalta! Onko tuolla edullista vai pysytäänkö Suomen hinnoissa?:)

      Poista
    2. Ole hyvä ja hienoa, jos minusta oli apua :-) Halvempaa siellä oli kuin Turkissa mikä oli yllätys minulle. Kävimme Turkissa viimeksi 2012 syksyllä. Söimme mm. kolmen ruokalajin menun viiden tähden ravintolassa 14e/hlö :-) <3 ja tämä oli kalleimpia ruokapaikkoja missä me kävimme.. Suosittelen lämpimästi!

      Poista
  7. aivan yli-ihania fiilistelykuvia ja ihania nuo sun mekot! :)

    ja sitte on pakko korjata yks juttu, ku mehiläistarhurin tyttö kerran oon, että tuossa "mehiläis"-kuvassa ei oo mehiläinen vaan kimalainen... kaikki nuo pörröset, pallonmalliset on kimalaisia ja mehiläiset muistuttaa ulkosesti enemmän ampiaisia eli ne on enemmän pitkulaisen mallisia, mutta vähän karvasempia kuin ampparit..
    mulla on vissiin joku pakkomielle aina korjata tuo tieto ku oon huomannu että yleensä kaikki sekottaa keskenään nuo ampparit, mehiläiset ja kimalaiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kappas vain!:D Kiitos korjauksesta! Se on muuten kumma, miten ihmiset tosiaan mieltää tuon pörröisen kaverin mehiläiseksi!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.