torstai 29. elokuuta 2013

Valley of the butterflies


Aamulla herättiin aikaisin, koska haluttiin ottaa kaikki irti meidän kolmen päivän autovuokrasta. Oltiin käyty edellisenä päivänä kaupassa ostamassa meille ruokaa jääkaappiin ja loihdittiin maukas aamupala ennen lähtöä. Partsilla oli aina kiva alottaa aamu nauttien lämmöstä. Ruoka tosin piti syödä tosi nopeasti, sillä aurinko grillasi aika vauhdilla noita. Oikeestihan me paistettiin noi pekonitkin tossa lautasella..:D No ei kai sentään.

Sitten hypättiin kärryyn ja lähdettiin kruisailemaan kohti lumottua perhoslaaksoa! Hykertelin koko automatkan, sillä rakastan yli kaiken perhosia!

Teillä piti varoa muitakin, kuin hulluja autoilijoita.


Sitten saavuttiin perhoslaaksoon...Niitä oli oikeesti miljoonittain! Oli upeeta katseltavaa, kun kavuttiin laaksoon rakennettuja siltoja ja rappusia pitkin ylös ja perhoset olivat peittäneet kaikki kivet ja puut ympärillämme. Mua tosin ärsytti, kun jotkut ihmiset heitteli niitä kivillä tai ruiski vesipullosta vettä, jotta ne sais ne perhoset lentoon.:p


Mulla oli päällä Sheinsideltä saatu hapsubikinien yläosa, koska tuolla oli niin trooppinen ja kuuma ilmasto, niin tällä pelkällä yläosalla pärjäs enemmän, kuin hyvin! Silti hiki valui noroina pitkin selkää. Nää intiaanibiksut on niin ihanat! Näitä löytyi muissakin väreissä, mutta ihastuin valkoiseen. Voi olla, että täytyy tilata vielä nämä turkoosit!:) Sain parit muutkin biksut, mutta esittelen ne erikseen matkan varrella järjestyksessä.:)

Polut oli myös täynnä rapuja ja hitsi, että pelkäsin astuvani niiden päälle!:D

Mä halusin ostaa meille tuolta perhoslaaksosta muistoksi nuo ihanat perhosmagneetit, kun ne oli niin nätit!


Perhoslaakson kierrettyämme vatsassa kurni jo nälkä ja ajettiin lähistöllä sijaitsevaan rantaravintolaan syömään, jota oli kehuttukin esitteessä. Silti, vaikka ruoka oli ihan hyvää, se ei vetänyt vertoja Turkissa syömiimme ruokiin. Turkin annoksissa oli enemmän makuja ja esimerkiksi mustekala ja kalmarirenkaat on siellä friteerattu kunnolla, toisin kuin täällä ne oli kastettu hyvin nopeasti friteerausöljyyn ja jauhoihin eikä ne sitten ollut yhtään sellaisia rapsakoita, mitä niiden pitäisi olla.:/ höh.


Syötyämme ajettiin takaisin Falirakiin hotellille ja lähdettiin vähän ruoan laskettua uimaan rannalle!

4 kommenttia:

 1. Siis aivan mielettömät maisemat! Varmasti ollut ikimuistoinen reissu :) <3 nuo biksut on niin ihkut, mulla just samanlaiset ja myös valkoiset ja tykkään ihan hulluna :) mä täällä töissä lueskelen vaan blogeja, hyi minua :D mutta kun tuli pieni luppoaika niin pitihän uusimmat postaukset tottakai päästä tarkistaan :) halit <3

  VastaaPoista
 2. Koska teet postausta sun tekemistä ostoksista matkalla :)
  T. Malttamaton :D

  VastaaPoista
 3. Vitsi kun näytät hyvälle tuossa asussa! <3 Ja toi perhoslaakso kuulostaa ihan mielettömältä paikalta, mäkin haluuuuun! :)

  VastaaPoista
 4. Siis täh onko tuo puu TÄYNNÄ perhosia? Luulin että se on jotain jäkälää tai muuta vastaavaa :D Vau!!
  Stella xx

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.