sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Frozen



Sisko oli meillä eilen yötä, tehtiin hyvää pizzaa, katottiin outoja, mutta hauskoja leffoja ja käytiin pitkällä iltalenkillä Hessun kanssa. Mä oon tässä ottanut koko sunnuntaipäivän aika rennosti. Lakkasin taas uudet kynnet, tälläkertaa innostuin käyttämään askartelukapasta ostamaani uutta hopeista glitteriä, jossa nuo hileet on tollasia epäsymmetrisen muotoisia. Tuli tosi nätit ja lopputulos on aivan, kuin mulla olis lasinsiruja kynsissä!

Mun teki tänään ihan hirveesti mieli jotain makeaa ja kävin kaupassa hakemassa fudge aineksia ja nyt ne on jähmettyneet tarpeeksi, jotta niistä sai leikattua tällasia kuutioita, nam! Aika makeita vaan ovat, eli ei kauheen montaa pysty syömään ja ehkä ihan hyvä niin, sillä tää on kyllä aikamoinen kaloripommi!:)


Eräs lukijani lähetti eilen kommenttia, että blogini on muuttunut tosi tylsäksi. Mä en itseasiassa kiellä ollenkaan tota kommenttia, sillä siltä minusta itsestänikin nyt tuntuu. Oon ollut blogin suhteen vähän aikaa ihan pihalla ja vaikka oon yrittänyt tänne jotain kirjoitella, niin oon vähän ajan päästä pyyhkinyt koko tekstin pois.. Oon huomannut myös todella monessa muussakin blogissa tätä samaa. En tiedä mikä ihme inspiraatiokato täällä vallitsee, mutta jos teille tulee mieleen jotakin kivaa, mitä haluasisitte nähdä blogissani ja kohentaa samalla bloggausintoani, niin antakaa ihmeessä tulla, olisin todella kiitollinen!:) Kaikesta huolimatta oikein ihanaa sunnuntaita!

26 kommenttia:

  1. upeat kynnet:) ja oot tosi kaunis

    VastaaPoista
  2. VAU!!! Ihan tosi mageet kynnet ja sä oot niin kaunis!! ♥

    -Mira

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet jälleen Silja! <3

    Ehkä syksy on jostain syystä vienyt inspiraatioita blogirintamalla, nimittäin blogien lukijanakin olen huomannut, että osa usein bloggaavista on vähentänyt postauksia.

    Blogisi on ehdottomasti yksi lempiblogeistani, ja tämän postauksen tekstiä lukiessani ehdin jo kauhistua, että et kai vain ole lopettamassa. Onneksi sellaisesta ei nyt kuitenkaan tainnut olla kyse.

    Itse lukisin mielelläni enemmän postauksia Hessusta, itseltäkin kun koiria löytyy. Ihan vaikka jotain muutamia kuvia lenkkeilyn varrelta, tai jotain sepustusta Hessun lempipuuhista, lemppari koira- tai ihmisystävistä ym.

    Itse tekemäsi kampaukset kiinnostavat myös kovasti. Muutama kuva ja ohjeistus siitä, miten kampaus on luotu on aina ihanaa luettavaa.

    Erityisesti olen tykännyt niistä postauksista, joissa olet esitellyt jotakin itse tekemääsi tai tuunaamaasi. Niistä saa aina inspiraatiota itsekin jatkaa meneillään oleviaan projektejaan eteenpäin.

    Ja sitten jotain lempijuttuja on aina kiva lukea. Esim. lempi elokuvat, kirjat, ruoat, liikuntamuodot, harrastus jne.
    Kaikkea syvällistä pohdintaa on myös mielenkiintoista lukea. Esim. mitä toivot elämältä, itseltäsi, miten suhtaudut menneisyyteesi, mitä pelkäät, mitä odotat, mistä saat hyvinvointia, mistä mielenrauhaa.

    Kaikki ehdotukseni eivät varmaankaan ole sellaisia, joita haluat käsitellä blogissa tai eivät kuulu blogisi sisältöön, mutta tämän hetken päiväunien jälkeinen inspiraationi tuotti tällaisen kommentin.

    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja hyvää viikon alkua!

    - Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä tsemppiviestistäsi! ♥
      Joskus tosiaan tuntuu, että vaikka virtaa on, niin en osaa pukea ajatuksiani ja tekemisiäni sanoiksi ja varsinkin näin syksyllä. Ja lopettamassa en todellakaan ole!:)
      On niin kiva kuulla, että joku on kiinnostunut lukemaan höpötyksiäni. Kiitos mielettömästi kivoista postausideoista! Kyllä mä tästä vielä tokenen!:)

      Ihanaa syksyä!♥

      Poista
  4. Ihanat kynnet taas kerran :) Se on ihan normaalia että tulee aikoja jolloin ei ajatukset oikein kulje ja muutenkin on vähän hiljaiseloa vähän joka suuntaan, ainaki itselläni(kin). Liekkö nuo pimeät ja kylmät ilmat verottaa vaikka onkin toisaalta niin ihanaa aikaa syksykin. :) ja kun on ollut sairaana niin ottaa oman aikansa jotta palautuu ns normirytmiin :) onneksi on ihan lupa vain olla vaan silloin jos tuntuu ettei saa irti oikein mitään :) Se on myös tärkeää :) voimia paljon ja iloa <3

    Jos saa esittää postaustoiveita niin ois kiva jos tekisit sun syksyn pukeutumisesta postauksen :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Kyllä noi pimeät ja viileät kelit varmaan jotenkin vaikuttaa! Vaikka tykkään syksystä ja virtaa on, niin ajatus ei vaan kulje!:D Liekö aivot jo kohmettuneet! heh:D

      Kiitos postausideasta!♥

      Poista
  5. Ihanat kynnet!! :) päivä kanssasi postaus olis kiva. Tai vaatekaappisi sisällön kuvaus :) meikkipostauksetkin kiinnostais; mitä meikkejä käytät arkimeikissäsi, ja sit ihan lyhyetkin postaukset kelpaa; mitä oot päivän aikana tehny yms :) ja uusia ostoksia voisit aina kuvata ja myös asuntopostaus olis kiva jos asuntoonne on tullut jotain uutta :) ja hei se talonrakennusprojektinne kiinnostaa paljon :) ja siihen liittyen myös sisustusjutut! Ja vielä yks: askartelupostaukset, oot nii hyvä tekemään kaikkia sisustusjuttuja niin teko-ohjeita niille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti kaikista näistä kivoista ideoista!!:) Tuli heti enemmän virtaa, kun sai vähän potkua, että mitäs sitä postailisi!:)♥

      Poista
  6. Itseäni kiinnostaa (monien muiden juttujen ohella) tosi paljon tämä teidän omakotitalo-projekti ja muutenkin kaikki sisustukseen liittyvä, eli jotain sisustushaaveilu-postauksia olisi mukava lukea enemmänkin :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis olet! kivat kynnet ja ihana toi kynttilälyhty!! <3 mistä oot ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nuo pienet tuikkukipot olen osatnut joskus Tokmannista!:)

      Poista
  8. Tee sellanen must have -postaus tavaroista mitä sulla pitää olla kotona. Ollaan muuttamassa ekaan omaan kotiin niin vinkkejä tarvitaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos kivasta ideasta!!:) Tää kuulosti tosi hyvältä!

      Poista
  9. Oi vitsi miten upeat kynnet! :)

    VastaaPoista
  10. Noi kynnet<3 taloprojektin sisustuksesta olisi kiva kuulla lisää:)!

    VastaaPoista
  11. Ja niitä kampaus-postauksia täällä kyllä odotellaan kans :) <3

    VastaaPoista
  12. Upeet tuli noista kynsistä! :)
    Kyllä sitä on inspis vähän hukassa itse kullakin, nimimerkillä ei oikein toi vähäinenkään koulunkäynti nyt nappais.. :P

    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos Heini ♥ Meidän täytyy selvästi pitää joku piristävä iltama nyt tässä ihan lähiaikoina, jos saatais vähän enemmän tota virtaa!:D

      Poista
  13. Ehdottomasti! Mikäs sitä paremmin piristäiskään kun hyvä seura ja kiva tekeminen <3

    Heini

    VastaaPoista
  14. Ihanat kynnet! (: Listailen nyt tähän jotain mistä olis kiva lukee: taloprojekti + sisustusjutut, Hessusta jotain kivaa tai vaikkapa hauskaa, hiusjuttuja, ehkä joku millanen sun päivä on tai jotain ton tapasia (: Tietty sun ehdoilla ja millä tavalla ite tahot mut noista ois hauska kuulla! Ainii ja koruasioita, täällä lueskelee eräs harakka joka rakastaa kaikkee kiiltävää :D

    VastaaPoista
  15. Ainakin tuo fudge-resepti olisi kiva juttu blogiisi. Näyttävät ihanilta!
    T:Ellu

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.