maanantai 2. syyskuuta 2013

Greece outfit

Mekko - Nelly, Bikinien yläosa - Sheinside(saatu), Kengät - Kreikasta, Helmikorvakorut - Timanttiset, Rannekoru - Glitter
Jälleen asua Kreikan matkalta! Kiva kattella tällasia kuvia, kun täällä meillä Suomessa on nyt vain kuusi astetta lämmintä!:D Sieltä syksy saapuu kovaa vauhtia! Kohta saa ihan tosissaan alkaa käyttämään kevyt toppatakkeja, -liivejä sekä trenssejä!

Tämän mekon oon joskus kauan sitten ostanut Nellyltä ja se pääsi vasta nyt ekaa kertaa käyttöön. Tykkään tästä ihan hirveästi, mutta tiedä sitten, miksi se on aina sinne henkariin jäänyt roikkumaan? Jälleen kerran pääsi Sheinsideltä saatu bikinien yläosa käyttöön, sillä se sopi, kuin nenä päähän mekon kanssa!

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan matkapostaukseen, jossa lähdetään nauttimaan seitsemästä lähteestä, palataan illalla! :)

11 kommenttia:

  1. Oot niin kaunis! :) ihana asu ♥

    VastaaPoista
  2. eikä taas jälleen aivan ihana asu ja kaunis sinä!

    VastaaPoista
  3. oot niin kaunis <3

    tää ei liity tähän mut tuli mieleen yhtäkkiä et millasta musiikkia sä kuuntelet? sano vaikka jtn sun lempibändejä/lempilaulajia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti♥
      Tästä tulis kyllä vaikka ihan hyvä postaus!:) Voisin siihen linkata suosikkejani! Kiitos ideasta!

      Poista
  4. Voi miten kiva mekko ja ihanasti näkyy tuo biksujen kimallus sieltä alta ♥ Ihanaa, katsella näitä etelässä otettuja kuvia kun syksy alkaa viilenemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Reetta♥ Mulle taas tekee kipeetä katella näitä kuvia haha, mutta on se hienoo välillä pukeutua syysvaatteisiinkin!:) ♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.