lauantai 14. syyskuuta 2013

Helli hiuksia


Ajattelin jo viime keväänä, että kun syksy koittaa, mä otan väliaikaisesti mun teippipidennykset pois ja vähän hemmottelen mun hiuksia. Mulla on ollut teipit nyt yhtäjaksoiseti päässä puolitoistavuotta ja olisi suotavaa pitää niistä välillä pientä taukoa, jottei hiukset rasitu liikaa. Ilman pidennyksiä en kuitenkaan pysty olemaan, kun omat hiukset on tällaiset ohuet ja lyhyet lirut, joten ostin klipsipidennykset, jotta saan tehtyä edes jonkinlaisia kampauksia hiuksiini. Päänahka tykkää kuitenkin vähän parempaa, kun saa suihkussa hieroa kunnolla shampoota hiuksiin ja stimuloitua samalla hiusten tyveä, mikä taas auttaa hiusten kasvussa!


Oon lukenut paljon hyvää Cutrinin Bio+ tuotteista, jotka estävät hiusten ennenaikaista irtoamista, edistävät hiusten hyvinvointia ja parantaa edellytyksiä uusien hiusten kasvulle ja nyt tuli mielestäni oikein hyvä sauma näiden tuotteiden kokeiluun! Katsotaan, miten mun hiusten kanssa käy, kun oon näitä pari kuukautta käyttänyt! Odotukset ovat aika korkealla, kun selaisin netistä useista blogeista ennen/jälkeen kuvia ja tulokset olivat mielestäni todella huomattavia!

Teippipidennykset ajattelin laittaa takaisin joskus joulun aikaan, kun hiukset ovat saaneet vähän rauhoittua kokoaikaisista pidennyksistä. Täytyy kyllä sanoa, että ikävä on kova, kun ei tarvinnut joka aamu laittaa hiuksia kuosiin, mutta enköhän mä mun hiusteni hyvinvoinnin puolesta kestä vähän aikaa!:)

Onko teilläkin hiustenkasvatusprosessi käynnissä?

27 kommenttia:

  1. Odotan mielenkiinnolla sun tuloksia noista tuotteista, itekin toivoisin vähän lisäboostia tohon kasvuun ;) Eli kyllä, kasvattelua täälläkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla myös ootan, että minkälaisia tuloksia tulee!:) ♥

      Poista
  2. Juu täällä ainaki on kasvatus meneillään. Keväällä eräs mies-kampaaja päätti pätkästä mun hiukset näytöksessä lyhyeks. Olin aika järkyttynyt :D nyt on jo +4cm :) juurikasvu on järkyttävä kun oon vältelly kovii käsittelyitä. :/ noita aineita vois harkita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa!!:D Nyt vaan kanssa kokeilemaan näitä tuotteita, jos hiukset kasvaisi nopeempaa!:) Tsemppiä siis sinnekin hiusten kasvatukseen!:)

      Poista
  3. Kyllähän noista hiuksista kivat sais, jos leikkais noi kuluneemmat latvat pois.:) Ainakin oon ymmärtänyt, että mitä terveempi latva, niin hiusten kasvukin ihan eri luokkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se latvan kunto siihen hiusten kasvuun vaikuta, mutta totta kai jos leikkaa huonokuntoiset latvat pois niin hiukset näyttää ainakin paksummilta ja mahdollisesti myös pidemmiltä :)

      Poista
    2. Kyllä se vähän auttaa, kun huonot latvat leikkaa pois, ettei hiukset tosiaan katkeile!:)

      Poista
  4. This products looks amazing and professional!

    Sanne
    Confessions of a blonde

    VastaaPoista
  5. Oi, pitäsköhän itsekin hommata nuo aineet! :) muuten mitä hiusharjaa käytät ;)? mulla on Tangle Teezer on hellävaraisin harja mitä tiedän ja säästää hiuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu multa löytyy myös TangleTeezer ja oon kyllä ollu huipputyytyväinen!:) SE ei kyllä revi ollenkaan hiuksia!

      Poista
  6. No mulla ainaki vaikutti ihan sikana hiustenkasvuun se kun leikkas 3-5 senttii huonoja latvoja pois niin tukkaki kasvo paljon paremmin.. Kyl se vaikuttaa jos meinaan on huonot latvat niin tottakai hiukset katkee sen takia ja pituutta lähtee.. Yksinkertast :D onksulla nois kuvis oma tukka siis :) ? Jos on niin toihan on hyvän pitunen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin leikkaan aina huonoja latvoja pois.:) Mut hiustenpidennysten jälkeen mun tukka näyttää nyt tosi epäsymmetriseltä:D

      Ja tosiaan kuvissa on ihan omat hiukset ilman mitään pidennyksiä, mutta mun makuuni aivan liian lyhyet ja aivan liian ohkaset. Kun laittaa ponnarin, niin hyvä jo pikkurillin paksuinen ponnari tulee!:(

      Poista
  7. Kiitos vinkistä, pakko kokeilla noita tuotteita. Minkalaiset klipsipidennykset ostit? Itse olen päässyt onneksi pidennyskierteestä, mutta välillä mieli halajais vähän lisää pituutta ja tuuheuttakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä myös kokeilemaan!:) Mä ostin Rapunzelista 50cm klipsit sävyllä #60.
      Vähän kyllä ärsyttää laittaa joka aamu päähän ja ottaa pois, mutta hampaita purren kestän!:D

      Poista
  8. Mitä tuo Cutrin by Lumene meinaa tuossa purkissa? :)
    kiva postaus, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene Oy ja Cutrin Oy tekevät yhteistyötä.:)

      "Cutrinin menestyksen taustalla on LUMENE Oy, kansainvälinen kauneuden ja hyvinvoinnin huippuosaaja. Cutrin valmistaa tuotteita kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin."

      *Cutrin.fi

      Poista
    2. Ja kiitos kovasti, innolla ootan kyllä tuloksia!!:)

      Poista
  9. Hiuksia kasvatellaan täälläkin! :) Oon vältelly värjäilyy (kauppavärit niin voimakkaita) että saisivat rauhassa kasvaa eikä menis huonoon kuntoon. Silti joutunu muutaman kuukauden sisään leikkauttaan varmaan 5-7cm.. :/ Minkä hintaisia nuo tuotteet on ja mistä vois hankkia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin omani Sokoksesta, mutta näitä löytyy kaikista kampaamoalan yrityksistä, jotka jälleenmyyvät Cutrinia!:) Hintaa oli 16€/ tuote, mutta ei mielestäni kovin paha hinta, jos vain toimivat!:)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! :) Joo ei todellakaan oo paha hinta ;)

      Poista
  10. moi,

    mä tein saman päätöksen olla ilman pidennyksiä n. pari viikkoa sitten. olen käyttänyt kyseisiä tuotteita nyt päivittäin reilun kuukauden ja viime viikolla parturissa käväsin napsasemassa kuolleet latvat pois niin kampaaja sanoi, että mitä ihmettä olen käyttänyt hiuksiini kun uutta tukkaa näyttää pukkaavan vaikka kuinka :) itsekin nyt huomaan , kun kampaaja näytti kuinka uutta tukkaa on alkanut todella kasvamaan.. uskon siis että näillä tuotteilla on suuri merkitys tähän hiusten kasvuun :)

    onhan se outoa olla ilman pidennyksiä yhtäkkiä, mutta ihana tunne on myös kun ei tunnu päässä mitään "ylimääräistä" ja ei tarvitse pelätä että esim pidennykset näkyisivät hiusten seasta. Tsemppiä!!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, ihana kuulla!!:) Innolla odotan, että munkin hiukset pääsee kunnolla kasvamaan!
      Kiitos paljon♥

      Poista
  11. Mulla on lähinnä otsatukan kasvatusprosessi :D

    VastaaPoista
  12. Mun hiukset koki ensimmäisen värinpoistokylvyn viime kampaajakäynnillä, joten pitäis itsekin helliä hiuksia nyt oikein huolella! Täytyykin ehkä pistää kokeiluun nää Bio+, kun oon kuullut niistä niin paljon hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä myös kokeilemaan, kun ite oon kans kuullu näistä niin paljon hyvää!:)

      Poista
  13. Kannattaa kokeilla myös biotiinia, saa esim apteekista. Kasvattaa myös samalla kynsiä / vahvistaa niitä. Kuukauden kuurilla mulla venähti tukka & kynnet ihan huomattavasti ! Suosittelen !

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.