maanantai 16. syyskuuta 2013

Vastauksia videolla osa 3.

 

Vihdoin ja viimein sain tämän videon tänne blogin puolelle! Videoita on kaksi, kun jouduin keskeyttämään ensimmäisen puhelun vuoksi, ehkä hyvä niin, sillä muutoin videosta olisi tullut tosi pitkä.. Toivottavasti jaksatte katsella!:) Ihanaa maanantaita!

30 kommenttia:

  1. mikä tässä on kun en pysty kattoo sun videoita puhelimella :(? muista blogeista pystyn, en käytä tietokonetta vaan aina iphonea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täälläkin! :o

      Poista
    2. Mä huomasin tän saman mun Ipadilla, että videot ei näy, mutta Youtuben kautta pääsette katsomaan!:)

      https://www.youtube.com/watch?v=ZoDRD_vK7_o

      https://www.youtube.com/watch?v=AH0qhXIZ5bo

      Poista
  2. Mitkä klipsit sulla tässä videolla on? :) ja väri? :) ooot niiin söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Rapunzelista ja sävynä #60, eli toisiks vaaleinta.:) Kiitos paljon ihana ♥

      Poista
  3. Nää videot on kivoja, niinku kaikki muutkin sun postaukset! Oon lukenu sun blogia jo aika kauan, mut en oo koskaan uskaltanu kommentoida mitään :') Mutta vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, ja oot niin kovin kaunis! Niin, ja senkin takia hauska näitä lukea, kun itekin Porissa asustelen :)

    -jela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömästi ihanasta viestistäsi♥ Ja toivottavasti nyt uskaltautuisit kommentoimaan useammin!:) Piristit meinaan kyllä päivääni paljon ♥ Kiitos

      Poista
  4. Oot kyllä ihana :) Ja toooosi kaunis!

    VastaaPoista
  5. Yritin kattoo tota videoo (tietokoneella) ni tulee vaan erroria..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh.:(
      Youtuben kautta ainakin pitäis näkyä!:)

      https://www.youtube.com/watch?v=ZoDRD_vK7_o

      https://www.youtube.com/watch?v=AH0qhXIZ5bo

      Poista
  6. Oon samaa mieltä, että Bershka vois tulla Suomeen, varmasti olisi menekkiä :) ja hei näytä ihmeessä mitä tilasit sieltä HerSecretistä! Sun blogipäivitykset on tosi kivaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti!:) Bershka on kyllä mieletön kauppa! Harmi, kun ei pääse tilaamaan edes netin kautta!

      Poista
  7. Pakko sanoo et näin susta yks päivä unta :D oltiin bilettämässä ja sä tulit meille yöks ja muuta en muistakkaan siitä unesta :D oon siis tyttö.. :D jos tota aloit ihmettelee ku sanoin et tulit yöks. :D vitsi noi videot oli kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana! ♥ Haha mä oon kans nähnyt joskus unia joistakin bloggaajista !:D

      Poista
  8. Hei kaunotar, sulle olisi haaste mun blogin puolella: http://operaatiojalokivimeri.blogspot.fi/2013/09/viela-kerran-kesa.html :)

    VastaaPoista
  9. huhhuh miten pitkäveteistä. jaarittelet minuuttitolkulla kysymykseen ajattelitko lopettaa joskus hiusten blondaamisen. lyhemminkin voi tietty vastata...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se oo just paljon mukavempaa, että puhuu vähä muutaki ku vaa kyllä ja ei!?:) ei tarvi kattoo videoita, jos ei kiinnosta tai jos ärsyttää noin kovasti.

      Poista
  10. Voi vitsi miten ihana ja lämminsydämminen ihminen oot ! :) luin sun ja Hessun postauksen äsken :) vitsi oispa KAIKKI ihmiset tollasia että koirat yms eläimet sais aina hyvän kodin että lenkkeilytettäis tarpeeks jne :) voi vitsi oot niin ihana ihminen sulla on niin hyviä ajatuksia :) Jos asuisin porissa niin varmasti haluisin tutustua suhun oot niin ihanan olonen tyyppi ja tollanen avoin ja et tuomitse ketään ! :) Onneks Hessulla on hyvä koti ja viet sitä paljon lenkille ja teet sen kaa kaikkea :) Varo säki niitä v*tun koiranmyrkky makkaroita -.- en tiedä onko sieläkin ollu niitä jo mut kuiteskin.. Jotkut ihmiset on niin sairaita ketkä tollasia levittää -.- mulla itellä on 2 cairninterrieriä :) ja ressaan aina välillä tosi paljon noista myrkkymakkaroista :/ mun koirat on ainaki mulle kaikki kaikessa ! Ja en tosiaan kestäis jos menettäisin molemmat tai jomman kumman jonkun helkkarin makkaran takia -.- :) Mut jooh vähän ilosempaa viel että tee viel jotain kivoja videoita sulla on niin ihania kaikki postaukset tää on mun ehdottomasti lempi blogi !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti sydäntä lämmittävästä viestistäsi♥ Ihana kuulla, että tykkäät blogistani!

      Juu täällä Porissa päin on myös ollut noita myrkkymakkaroita.:( Erään ihmisen pihaankin oltiin heitetty ja heillä on vielä pieniä lapsia, jotka olisivat myös voineet saada myrkyn käsiinsä!:( Ihan hirveetä, miten jotkut ihmiset on niin sieluttomia ja kylmiä eikä ajattele mitään seurauksia!

      Poista
  11. huoh että ärsyttää noi anonyymit -.- musta just hauskaa että "poikkeet aiheesta" välillä tai siis höpötät pitkään ja kaikkee :) paljon kivempi että vastaat pitkästi kysymyksiin kun vaan että "joo ei joo ja juu ja ei ja niin joo juu" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin mäkin ajattelin, että on kivampi höpötellä kaikkea, kun vaan vastata tylsästi!:)

      Poista
  12. Oot hauska ja kivannäköinen :) mua ainaki kiinnostaa noi hiusjutut eikä haittaa vaikka vastais pitkästi
    T.mj

    VastaaPoista
  13. Ihana oot! <3 aww mulla on bershkan jakku myynnissä täällä ;)
    Pistin kirppiksen pystyyn kun tuota tavaraa kertyy niin kauheaa tahtia ettei tajuakaan ;P lähtenyt vissiin shoppailu lapasesta mulla hah :D

    http://tiinaeliisakirppis.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  14. Sullahan on kaunis pieni nenä, verrattuna mun jättipottuun! Oot kaunis, oon kateellinen :(

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.