torstai 20. helmikuuta 2014

Mitä kuuluu hiuksilleni tänään?

Muistatte varmaan hiusten hyvinvointi -projektini?:) Kirjoitin siitä postausta viimeksi lokakuussa, joten jotakin on siinä ajassa ehtinyt tapahtua! Otin teippipidennykset pois viime syyskuussa ja aloitin käyttämään pidennyksinä klipsejä. Alimmassa kuvassa näette hiusteni nykyisen tilanteen. Oon ihan hirveän onnellinen ja innoissani siitä, kuinka hiukseni ovat niin hyvässä kunnossa ja paljon tuuheammat verrattuna aiempiin kuviin!
2013-10-26 
AND NOW:
2015

20 kommenttia:

  1. Heips! Voitin sun blogiarvonnassa sen Victorias secret- suihkeen, tulikohan mun vastaussähköposti sulle jossa oli osotteet yms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa, kun otit yhteyttä! En ole saanut sähköpostiasi? Lähetätkö tietosi uudelleen osoitteeseen bebeh@netti.fi, niin lähetän vihdoin paketisi matkaan.♥

      Poista
    2. Okei juu ei mitään :) Kävin laittamassa ne yhteystiedot nyt uudelleen :)

      Poista
  2. Ookko sä antanu luonnon hoitaa hiusten tuuheentumisen vai ootko syönyt esim jotain mölleriä avuksi? Itse oon käyttänyt aina klipsi pidennyksiä just siks, että oma hius ei kärsi... mutta mutta omat hiukset ovat kyllä niin tuhottoman ohuet että olisi ihana saada vähän vinkkejä niiden tuuhentamiseen ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin alussa Vahva Piimaa+ -ravintolisää, mutta huonomuistisena en oo muistanut sitä vähään aikaan käyttää, mutta jatkan kyllä käyttöä jälleen.:) Eli osasyy varmasti se, ruokavalio, liikunta jne. ja ehdottomasti Bed Headin Urban Antidotes level 2 ja 3 hoitoaineet, jotka on taas silottaneet ja kosteuttaneet hiuksiani hyvään kuntoon! :)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää :) vielä kun malttasit luopua klipsipidennyksistä niin saisit vielä parempi kuntoisen ja pitkän tukan :) itse käytin klipsipidennyksiä ja kampaaja sit suositteli että kannattaa lopettaa niiden käyttö, ne rasittaa hiuksia, varsinkin jos on hento suomalainen hiuslaatu.. Minun oli kuulemma turha haaveilla omasta pitkästä tukasta jos käytän niitä jatkuvasti.. Aloin olemaan omilla hiuksilla ja lopetin myös blondaamisen ja nyt on hyvä kuntoinen ja pitkä tukka, yhtä pitkä kuin pidennyksillä oli sillon!:) blondaaminen pilaa tukan pidemmän päälle, blondattua paksua ja pitkää tukkaa on mahdotonta saada :( mutta tsemppiä hoitamiseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidennyksistä luopuminen on mulle tosi vaikeaa, kun mun oma hiuslaatu on niin ohut, etten saisi tehtyä kampauksia niihin.:( Mutta eihän sitä koskaan tiedä, miltä hiukset näyttävät vaikka vuoden päästä! :) Kiitos♥

      Poista
  4. Niin upeat hiukset sulla! Itsekin tahtoisin joskus vaaleat, mutta vaalennusprosessi itsessään kauhistuttaa kovasti ._.

    https://rakkaudellasatua.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti♥ Vaalentaminen on kyllä todella rasittavaa hiuksille.:( Mutta pikkuhiljaa raidoittamlla hyvä tulee!:)

      Poista
  5. Siiis mitä sä oikein oot tehny tälle tukalle? WAU sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi kiitos ihana♥ Kyllä se siitä vielä kasvaa!:D Innolla ootan, miltä vaikka vuoden päästä näyttää!

      Poista
  6. Ohhoh, kyllä huomaa selvän eron! Hyvälle näyttää, ja tosiaan vuoden päästä voi olla taas vielä hieman pidemmät :) ♥

    VastaaPoista
  7. Eron kyllä tosiaan huomaa, näyttää tosi hyvältä <3

    VastaaPoista
  8. Hei! Saanko kysyä millä värjäät hiuksesi?? Väri ja sävy? Mulla myös tosi blondit ja oon käyttäny schwarzkopfin blonde värejä mutta LÄHES AINA mun hiuksista tulee pikkasen kellertävät VAIKKA käytän niitä paketissa olevia anti-yellow tuotteita.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjäsin ennen Schwarzkopfin sävyllä Ice Blonde, mutta nykyään värjään Schwarzkopfin Blonde sarjan sävyllä10.2 Kirkas helmenvaalea, mistä tulee mun mielestä tosi kiva tuhkansävyinen väri.:) Kantsii kokeilla!

      Poista
  9. Kiitos koitampas enskerralla sitte sitä sävyä.. :) Tolla ice blonde värillä värjäsin nyt viimeks ja se taittaa kyllä pikkasen keltaseen.. Ei muiden mielestä mutta omastani kyllä.. :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.