maanantai 17. helmikuuta 2014

Sunnuntai shoppailua

2014-02-162
Takki - Vila, laukku -  LV
Sunnuntaina meille tuli kauhea himo lähteä johonkin kunnon ravintolaan syömään pitkästä aikaa. Ei oltu ennen käyty Porin Andaluciassa, joten hetken netistä ravintolan menua luettuamme, päätettiin lähteä syömään sinne. Alkupalaksi tilattiin puoliksi herkullinen valkosipulivoi-etanapannu ja voi luoja, miten hyviä noista limaisista mönkijöistä voikaan tehdä!:D Todella herkullista! Pääruoaksi tilasin broilerin filettä keltavahverokastikkeella, kasviksia sekä lankkuperunoita ja poikaystäväni pippuripihvin kastikkeella, kasviksilla ja lohkoperunoilla. Pääruoat olivat ihan ok hyviä, mutta eivät mitenkään tajunnan räjäyttäviä, joten fiilis paikasta jäi vähän valjuksi. Meistä on oikeesti tullut ihan kauheita ruokakriitikkoja, kun ollaan katsottu niin paljon Gordon Ramsayn ohjelmia ja kun poikaystäväni kokkailee ja kokeilee erilaisia ruokia niin paljon.:D Mutta mielestäni se on ihan hyvä asia, että osaa vaatia sitten kunnollista, kun annokset ovat kuitenkin aika tyyriitä!

Tuossa näkee muuten tota mun uutta Vilan kevätmalliston kevyt-toppatakkia! Tästä mallista oli montaa eri väriä, mutta ihastuin tähän tummansiniseen juurikin tän "ratsu" henkisyyden vuoksi.:)

156 158 159

Syömisen jälkeen lähdettiin kiertelemään kaupungille, kun osa kaupoista oli auki.Oli kyllä vähän outoa shoppailla, kun kaupoissa ei ollut ollenkaan ihmisiä. Löysin Ginasta kivat collegehousut, mutta muuten ei oikein löytynyt mitään. Kun kaupat alkoi mennä pikkuhiljaa kiinni, käytiin vielä kirpparilla kiertelemässä ja sieltä löysin tosi kivat korvikset, jotka mun oli pakko sitten ostaa, kun näin mielikuvina ne mun korvissa heilumassa kesällä jonkun ihanan kauniin valkoisen maximekon kanssa..:)
Ja vitsi miten ihanaa oli muuten tänään, kun kävelin töihin puiston halki ja kuulin lintujen laulelevan puiden oksilla ja soran rapinan kenkien alla.. Kumpa pian olisi jo kesä! Ostoksiani voisin esitellä erillisessä postauksessa, sillä löysin viime viikolla tosi kivoja uusia meikkejä! Ihanaa maanantaita, me aletaan kokkaileen iltapalaksi kasvismunakasta!:)

14 kommenttia:

  1. Ei jumalauta nainen kuin upea banneri!!!!<3

    VastaaPoista
  2. En tiedä mausta, mutta nam noi ruoat näyttää hyviltä! Mulle tuli ihan hirmuinen nälkä niitä katsoessa :-D Ja oi mua hymyilytti toi kohta, kun kerroit sun työmatkasta. Ihanaa kun on muitakin ketkä kiinnittää huomioo tuollaisiin pieniin asioihin ja osaa iloita niistä :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun puolesta ei tarttis lunta tulla maahan enää ollenkaan, vaikka ollaan vielä helmikuussa!:D On niin ihanaa, kun maa on sula ja kevään merkkejä ilmassa♥

      Poista
  3. Oi oot niin nättinä ollut jälleen liikenteessä :) Ruoka näyttää myös namilta!

    https://rakkaudellasatua.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Sun hiukset on sitten aina niin täydelliset, miten osaatkin laittaa ne noin nätisti <3 Ihanaa viikkoa Silja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Annika♥ Vaika ei ne aina ihan nätisti oo.:D Ihanaa viikkoa sinullekin♥

      Poista
  5. rakastan noit siu hiuksias sopii siul tosi hyvin :) tahtooo!!!

    muusamarias.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Minkä väriset sun omat hiukset on ja miten saat ne noin upean vaaleiksi ja hyväkuntoisen näköiseksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti♥ Mun oma väri on sellainen perus maantienharmaa-vaaleanruskea. Oon ollut jo niin kauan vaalea, että oma väri on vaalentunut ja näin helppo värjätä.:D Tällä hetkellä luottovärini on Schwarzkopfin Ice blonde tai pearl :)

      Nyt oon ottanut teippipidennykset pois ja pidän klipsipidennyksiä ja omat hiukset on vahvistuneet ja tulleet paaaaljon parempaan kuntoon sitä myötä.:) Hiustenkasvatuspostausta muuten tulossa lähipäivinä!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.