perjantai 14. helmikuuta 2014

Sydämiä sydämiä..♥

Kristiina Brask - Sadetakin suojassa 2014-02-14
040
Ihanaa ja rakkauden täyteistä ystävänpäivää kaikille teille ihanille blogini lukijoille! Jos olisin voinut, niin olisin halannut teitä kaikkia ja jakanut ympäriinsä tuollaisia sydämenmuotoisia herkkunameja! Nyt täytyy vain tyytyä toivottelemaan täällä näin virtuaalisesti.
Mun päivä on kulunut ihan mukavasti töissä ihanien työkavereiden seurassa. Tänään on kyllä tullut herkuteltua oikein olan takaa, kun joka kulman takaa tarjottiin suklaita ja herkkumunkkeja, jopa kaupan täti antoi mulle kuitin välissä suklaakaramellin!:D Oli niin ihanaa, kun tuntemattomatkin ihmiset toivottelivat toisilleen ihanaa ystävänpäivää ja hymyilivät paljon. Ihmiset saisivat muistaa toisiaan useammin.:)

Kiitos muuten hirmuisesti kaikille taas ihanista kommenteistanne, joilla ootte piristäneet mun päiviä. Oli ihana kuulla, että tykkäätte lukea sepustuksiani ja toivoitte asukuviakin. Oltiin sovittu työkavereiden kanssa, että jokainen pukee päällensä jotain pinkkiä näin ystävänpäivän kunniaksi ja sehän passasi minulle enemmän, kuin sopivasti! Tuli ihanan keväinen fiilis, kun melkein kaikki lumetkin on sulaneet ulkoa ja päällä oli piristävää pinkkiä! Kyllä se kesä sieltä kohta tulee, vaikka nyt onkin vasta helmikuu, mutta jos se vaikka tulisi nyt aikaisessa? :D

042

045

Kun tulin töistä kotiin, mua odotti pöydässä herkullinen illallinen, kun poikaystäväni oli kokannut wellingtoneja, punaviinikastiketta, porkkanapyreetä sekä salaattia. Lisäksi yllätimme toisemme pienillä ystävänpäivälahjoilla. Poikaystäväni oli hankkinut ihania Riviera Maisonin astioita, joita oltiin yhdessä kuolattu Porin Deconellassa. Nää on kyllä niin ihania, enkä ollut ollenkaan odottanut, että hän olisi jotain tällaista hankkinut! Kiitos rakas. Näistä kelpaa tarjoilla poikaystäväni loihtimia herkkuruokia!

050

Itse piristin poikaystävääni uudella Giorgio Armanin Armani Code -deostickillä. Halusin antaa jotain, mikä olisi tarpeellinen, mutta  henkilökohtainen ja muistelin, että hän jossain vaiheessa mutisi tarvitsevansa uuden deodorantin ja ruokatunnilla kävin tuoksuttelemassa eri vaihtoehtoja ja tämä tuoksui todella hyvälle. Poikaystävänikin onneksi tykkäsi.:) Kylkeen ostin tuollaiset herkulliset suklaatikkarit, jotka söimme äsken jälkkäriksi. Ehkä nyt voisi taas olla vähään aikaan syömättä mitään herkkuja!:D

048

Me tehtiin poikaystävän kanssa koneella 3D kuva meidän tulevasta talosta ja ajattelin, että voisin laittaa vähän kuvia siitä tännekin.:) Olette monesti pyytäneet lisää juttua meidän rakennusprojektista ja tällainen olisi varmaan aika kiva, kun 3D kuvisssa pääsee vähän enemmän jyvälle siitä, miltä talo oikeasti tulee näyttämään!

Mutta oikein ihanaa perjantaita kaikille!

18 kommenttia:

  1. Ihana toi jakku! Sopii siulle tosi hyvin:) Muutenkin tosi kivoja kuvia

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen päivä sulla, ja kauniina oot ollut liikenteessä taas ♡
    Vitsi, miten kivat lahjat ootte toisillenne antaneet :) ja hei, taloprojektista olis mahtavaa kuulla lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Olin kyllä tosi yllättynyt, kunn poikaystävä antoi tuon RM kassin mun käteen! huh! Ja hehee ihana kuulla, tuloilla on!:)

      Poista
  3. Toi jakku on kyllä ihan täydellinen, saiskin samanlaisen <3_<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aikoinaan ihan nappiostos! Mutta onneksi voi ommella johonkin kivaan jakkuun napit tuollalailla samoin kiinni, jos löytyy kivan värinen!:)

      Poista
  4. Aivan täydellistä ollut! <3 voi miten koskettava postaus, hih, oon tämmönen herkkis ja tuollaiset kauniit asiat saa ihan tipan linssiin! Kirjoitat vielä niin kauniisti <3 näitä on ihan mahtava lukea! Kaunis oot <3 ystävänpäivä halaus vielä täältä <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihanalta sun ystävänpäivä kuulostaa ja tosi kivat noi lahjatkin mitkä vaihdoitte poikaystävänne kanssa :) Omanikin meni mukavissa merkeissä (vaikkakaan ei nyt hirmuisesti ystävänpäivään liittyvissä), sillä olin katsomassa pikkuveljen Wanhojen tansseja ja sain ihastella aikas upeaa pukuloistoa! Hyvää viikonloppua sinne päin ja ehdottomasti olis mielenkiintoista nähdä 3D-kuvia tulevasta talosta :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Erika♥♥ Voi että, oli varmasti ihanaa olla katsomassa tansseja!:) Itsekin olisin tykännyt käydä katselemassa vanhalla koulullani, mutta olen aina töissä..:(
      hehee, talopostausta tulossa! :)♥

      Poista
  6. Ihana tuo sun pinkki jakku! Sulla on kyllä muutenkin ihana blogi, ja oot kyllä taitava käsistäs tekemään kaikkea. :))
    http://y-anah.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti laita niitä 3D kuvia!!!:)

    VastaaPoista
  8. ihana postaus ! pinkkejä sydän nameja, nam ne on hyviä :) oot kyllä niin nättinä taas ja ihana toi pinkki jakku tai toi :) Ja kyllä ehdottomasti kiinnostaa asunnosta kuvat jne :))

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.