tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ystävän polttarit ♥

2014-06-08

Viikonloppuna tuli itkettyä onnesta ja naurettua vatsat kippurassa, sillä viime perjantaina lähdettiin viettämään ihanan ystävämme Marjon polttareita Viking Gracelle mahtavalla tyttöporukalla. Tätä reissua tullaan muistelemaan hymyssä suin vielä pitkän aikaa! Kiitos Marjo, kun saan olla osa sinun elämääsi. Parin viikon päästä juhannuksena juhlimmekin jo häitä. Täällä taas silmät kostuu kyynelistä, kun tätä tekstiä kirjoitan.:")

Siskoni, joka on Marjon kaaso, oli järjestänyt yllätyksenä ihanan kaunistautumishetken Kauneushoitola Ihana Fiiliksessä ennen matkalle lähtöä. Hiukset laitettiin rennolle lettikampaukselle ja kasvoille loihdittiin raikas meikki, joka sopi niin kauniisti Marjon taivaansinisiin silmiin.

044
2014-06-084g

Sankari yhteiskuvissa Petran, Katin ja Heidin kanssa. Tuon viimeisen salahörppijän saatatte ehkä tunnistaakin haha.:D Kaikki Porista lähtevät juhlijat saapuivat paikalle ja matka jatkui kohti Turkua! Satamassa tapaisimme vielä loput porukasta.

059
Jumpsuit - Only, Korut - Bijou Brigitte
Laitoin päälle rennon jumpsuitin, jonkalaisesta oon haaveillut jo pari kesää, mutten ole löytänyt kivaa istuvaa mallia, ennenkuin nyt surffaillessani Nellyn sivuilla ja bongasin tämän! Tämä rento asu taitaakin olla tällähetkellä lemppari vaatekappaleeni ja sopi täydellisesti laiva-asuksi!

Laivaan päästessä meillä oli heti varattu buffetti, joten käytiin nopeasti hyteissä viemässä matkatavarat ja lähdettiin syömään herkullista ruokaa ja nauttimaan virvokkeita.

Polttariseurueilla on yleensä tapana pukeutua johonkin teemaan, joten mekin ajattelimme yhdistää porukkamme pienellä merkillä. Marjo harrastaa agilitya, joka on hänelle todella rakas harrastus ja me päätimme olla tällä reissulla hänen oma koirakatraansa ja merkitä itsemme pienellä faketattoo -koiran tassulla!:) Näin meillä oli oma tassujengi koossa.

109
117s
Kippis!

2014-06-085

Ruokailun jälkeen kipaistiin hytteihin pukeutumaan ja laittautumaan ja pidettiin Marjolle pientä tietovisaa ja Kaason puhe, jolloin kaikki itkeä vollotti sydämensä kyllyydestä kaikista niistä kauniista sanoista ja liikutuksesta.

Meillä oli niin kivaa, että aika meni siivillä ja oli taas aika rientää eteenpäin seuraavaan ohjelmanumeroon, sillä Herra Ylppö & Ihmiset esiintyi laivan Vogue clubilla ja loppuillasta meitä viihdytti vielä cover bändi Satos, josta tykättiin myös ihan mielettömästi! Hyvä meininki ja laulajan mahtava ääni keräsi koko tanssilattian täyteen porukkaa tanssimaan riehakkaasti!

219 2014-06-082
249a

Aamulla heräiltiin siinä joskus kympin-yhentoista väliltä ja lähdettiin porukalla etsimään pientä aamupalaa. Tarjolla oli aamupalaleipien lisäksi herkullisia kulhoja täynnä rahkaa, hedelmäsalaatteja ja suklaamousseja, joihin minä kiinnitin ensimmäisenä huomioni. Ylläri. Tällainen aamupala kelpaisi kyllä minulle vaikka joka aamu!

259

Päivemmällä mentiin virkistäytymään laivan saunaosastolle. Oltiin varattu vip -saunaosasto, jossa saatiin olla rauhassa oman polttariseurueemme kesken. Rentouduttiin, kuunneltiin musiikkia,  juotiin kuohuvaa ja kilisteltiin Marjolle, saunottiin, poreiltiin ja tietysti naurettiin! Ikkunoista oli upeat maisemat merelle, joissa silmä ja mieli lepäsi!

365
344 316 2014-06-081
392a
354 356a

Rentoutumisen jälkeen jaksoi taas shoppailla taxfreessa ja tein muutamia ihania ostoksiakin, joista lisää sitten ihan omassa postauksessa.:) Tähän kuvaan on hyvä päättää, sillä se kiteyttää koko tunnelman. Häitä odotellessa.

12 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, joista välittyy loistavasti tunnelma:).

    VastaaPoista
  2. Kuka noista on sun sisko, et onko yhtään samaa näköä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskoni kasvot ovat sensuroitu, koska hän ei halunnut näyttäytyä blogissani.:)

      Poista
  3. tosi kivat kuvat! :)


    http://bettinaw.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. hihiii näin sut tuolla laivalla! kävelit hyttikäytävällä vastaan :)

    VastaaPoista
  5. Vähän kurja kun morsian puettu rumaan paitaan, vaikka paita valittu varmaan viittaamaan morsiamen nimeen, itse en ainakaan haluaisi olla polttareissa ylisuuressa ja epähienossa t-paidassa kun muut kuitenkin pukeutunut hienosti, muuten kyllä vaikutti ihan onnistuneilta polttareilta ja voihan olla että morsian pitikin asustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morsiamen ei tarvinnut pitää paitaa, kuin buffetin loppuun asti, jolloin hän sai pitää omia vaatteitaan loppureissun ajan. Mielestämme tämä ei todellakaan ollut ruma tai epähieno asu, varsinkin, kun näkee niitä polttariseurueita, joissa morsian todella on puettu mitä järkyttävimpiin rytkyihin ihan nolaamistarkoituksessa kulkemaan pitkin katuja! Asussa oli mukana myös inside-huumoria.

      Poista
  6. No milloin sun häät?! ;)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.