torstai 6. marraskuuta 2014

SHOPPAILUPÄIVÄ

2014-11-06
Oltiin tänään Pipsan kanssa tsekkaamassa Porin uusi kauppakeskus Puuvilla, joka avattiin viimeviikolla, eikä meistä kumpikaan ollut päässyt käymään siellä tutkiskelemassa vielä sen tarkemmin. Viime lauantaina käytiin A:n kanssa ihan pikaiseen siellä ruokakaupassa ennen Treelle lähtöä, kun huomattiin, ettei mitkään muut kaupat olleet auki vielä siihen aikaan pyhäpäivän takia ja siellä oli avajaisten vuoksi poikkeuslupa.
Puuvilla on oikeasti tosi kaunis ja tunnelmallinen ostoskeskus, kun seiniin on jätetty entisen puuvillatehtaan kaunista tiiliseinää koristukseksi! Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan, jos olette joskus Porissa käymässä.:) Kerrankin ollaan saatu tännekin vähän enemmän elämää!
141 153
2014-11-062
Hetken aikaa kierreltyämme vatsat alkoi kurnimaan ja käytiin syömässä herkkuruoat Panchossa. Höpöteltiin ja naurettiin kaikenlaista maan ja taivaan väliltä kunnes tuli aika tehdä viimeiset ostokset loppuun, ennen kotio lähtöä! Aika kului ihan hirmu nopeasti ja oltiin ihan ihmeissämme, että miten ihmeessä on mennyt jo neljä ja puoli tuntia, kun vastahan me tänne tultiin!

Oli ihan super hauska päivä. Pipsa on niin ihastuttavan pirtsakka energiapakkaus, että naurua kyllä riitti! Omat ostokseni voisin esitellä seuraavassa postauksessa, sillä tein kyllä muutaman tosi kivan löydön meidän kotiin! Kiitos hauskasta päivästä Pipsa, oot super!:)
2014-11-061

22 kommenttia:

  1. Oi vitsi! Oonki miettiny, että tunnetko Pipsan, kun samoilta seuduilta olette! :) Itsekin silloin tällöin vilkaisen Pipsan blogia ja siinäpä vasta aurinkoinen persoona! Ihana postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mietittiin, että mennään yhdessä tuonne Puuvillaan, kun monta kertaa pitänyt nähdä ja kun asutaan samassa kaupungissakin!:)

      Poista
  2. Apua nyt on pari ostoskeskusta, missä pitäisi käydä! :) Hämeenlinnan uudessa ostoskeskuksessa pitäisi poiketa ja pitää kyllä tehdä vielä reissu tuonne Poriinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt joo roppakaupalla plopsahtanut uusia kivoja kauppakeskuksia! Nyt on kiva alkaa katselemaan joululahjojakin, kun on mistä etsiä!:)

      Poista
  3. Oho, näyttää kivalta paikalta ton ekan kuvan perusteella :) Pitääkin seuraavan kerran Porissa käydessä tsekata toi ostoskeskus! Ja en ookkaan tiennyt, että ootte Pipsan kanssa kavereita, vaikka seurailen teidän molempien blogeja :) Mutta hän vaikuttaa kyllä bloginsakin perusteella pirtsakalta ja hauskalta persoonalta!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään Puuvillassa, tosi kodikas kauppakeskukseksi!:) Juu päätettiin nyt vihdoin nähdä Pipsan kanssa ihan kunnolla, kun kerta samassa kaupungissakin asutaan!:) Musta on niin kivaa, kun pääsee blogien kautta tutustumaan kaikkiin uusiin ihaniin ihmisiin, se on tän blogimaailman suuri rikkaus!

      Poista
  4. Voi että kuinka kaunis oot!! Ootko hoikistunut?? :) <3

    VastaaPoista
  5. TOSI KIVA PÄIVÄ! <3
    Meen täytyy kyl mennä sinne viel uusiksi, katsoin sitä karttaa et pa-aaaljon jäi viel katsomatta ja ne Spice Icet ja pannukakutkin maistamatta. :) Mä oon tällai näi, et kaikkee pitää päästä maistamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehdottomasti, niin pahasti ne jätskit jäi takaraivoon!:D

      Poista
  6. Toi Puuvilla on kyllä ehdottomasti tsekattava kun seuraavan kerran Poriin tulee käymään :) Näyttää ainakin näissä kuvissa mielenkiintoiselta jo ihan rakennuksenakin :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi!:) Mä tykkäsin tosi paljon jo varsinkin kodikkuutensa puolestakin!

      Poista
  7. Tykkäsin kans uudesta Puuvillasta, vaikka en niin oo enää shoppailuihminen eikä oo sellasta uutuudenviehätystä kauppoihin, joissa jo muualla shoppaillut.

    Sen sijaan uutuudenviehätys tulee noista ravintoloista sekä HopLopista siellä. Ne on paikat, jotka mua tällä hetkellä kiinnostaa siellä. Etenkin odotan pääsyä Pannukakkutaloon :)

    Ehdittiin juuri edellisenä päivänä synnytyspäivästä käymään tuolla Patun kanssa. Ei kauppoja oikein kierrelty, vaan enemmän käytiin vaan nopealla vilkaisulla. Mulla ois ollu asiaa Jack&Jonesiin, mutta huono oli, kun oli P mukana, sillä olisin yhtä paitaa etsinyt, jossa lukee faija. Isäinpäivälahjapakettiin olis tullut. Onneks mulka kuitenkin oli jo yks lahjaan ostettu juttu, ettei jää tuore isä ilman lahjaa ekana isäinpäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva, kun muksuillekin saatiin nyt tänne Poriin jotain muuta viihdykettä, ku Kirjurin puisto!:) Teilläkin alkaa sitte kohta hulinat siellä.;)

      Poista
    2. No juu, vielä ku saadaa neidin vauhdikas serkkutyttö mukaan, niin on kyllä tiedossa hulinaa :D

      Poista
  8. Mistä toi sininen takki on? Sulla on varmaan älyttömästi kavereita kun oot niin ihana :) <3 Oon lukenu sun juttuja jo pitkään, ja itsekin asun porissa niin kiva lukea juttuja täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ ihana kuulla, että oot tykännyt lukea juttujani, toivottavasti tykkäät lukea jatkossakin!:) Takki on Vilasta!

      Poista
  9. Heeeeei, paljon nimpparionnea Silja! :) Sä tulit mieleen, kun kuulin äsken radiosta nimipäiväonnitteluja niin päätin tulla kommentoimaan.

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos ihan hirveästi onnitteluista!:) meinasin itse ihan unohtaa!:D

      Poista
  10. Sinulla on muuten hyvä blogi! :) Minun blogi löytyy osoitteesta http://akkapentu.blogspot.fi/ tervetuloa lukemaan sitä.

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.