maanantai 29. joulukuuta 2014

Pieni joulupostaus

joulu20142 Aamulla heräsimme syömään maukasta joulupuuroa ja siskoni sai onnea tuovan mantelin, niin kuin aina. Lunta oltiin luvattu satavan päivällä vielä enemmän ja lähdettiin innolla ulos melkein heti syömisen jälkeen koirien kanssa. Keke sai kovasta jäästä tassuunsa verta vuotavan haavan, joka jouduttiin sitomaan. Kaikki oli kuitenkin hyvin, kun tyttöä itseään tämä ei näyttänyt haittaavan ollenkaan!:) Ihana Lumiukko alkoi telkkarista, jonka jälkeen rentoutumaan joulusaunaan!joulu20144 Saunan jälkeen laittauduttiin ja juotiin kuumat glögit. Suosittelen muuten maistamaan tällasta yhdistelmää(jos joku nyt vielä sattuu glögejä juomaan:)) Marlin glögiä keitetään kattilassa kiehuvaksi ja sekaan laitetaan tuota Lumoava mustikka glögiä sekä jotain terästystä lisäksi, mä tykkäsin tästä yhdistelmästä ihan hirmu paljon, kun toi mustikka toi perinteiseen glögiin sellasta ihanaa hedelmäistä pehmeyttä!
joulu20141 Ilta alkoi pikku hiljaa hämärtymään ja ulkona oli jälleen se ihana taianomainen tunnelma. Olisin voinut tuijottaa tota taivasta vaikka kuinka kauan!
joulu20143
Kun äiti tuli töistä kotiin, oli aika kattaa pöytä koreaksi ja syödä massut täyteen herkullista jouluruokaa! Mä en itse asiassa ehtinyt tänä jouluna syömään itseäni ulos tosta jouluruoasta, kun kerkesin syömään vain kerran kotona ja kerran A:n porukoilla, joten mä jäin ehkä hieman haikein mielin oottamaan jouluruokaa taas vuodeksi!:D Mites siellä, pursuaako jouluruoat jo korvista?joulu20145 Mä sain tänä jouluna aivan erityisen ihanan joululahjan, sillä sain oman rakkaani kahdeksi tunniksi meidän kanssa joulua viettämään. Ollaan oltu nyt yli viikko taas erossa toisistamme ja ikävä on kova, mutta parempi edes tuo kaksi tuntia, kuin ei ollenkaan! A tulee itseasiassa tänään kotiin ja ihan kohta!:) Me ollaan täällä Hessun kanssa kotona väijymässä ikkunassa!:D
Illalla tosiaan avattiin lahjat ja pelailtiin taas hauskoja lautapelejä yhdessä.:) Voisin taas tehdä joululahjoistamme ihan oman postauksen. Tulevaan kotiimme saimme paljon hyödyllisiä ja ihania lahjoja sekä itsellemmekin vähän jotai pientä hemmottelua.

Psst.. Joulukalenterin 23. luukun arvonnan voittajaksi tuli Laura  ja 24. luukun arvonnan voittajaksi arvottiin  tuija kinnunen ja Nina. Paljon onnea, olen ottanut teihin yhteyttä sähköpostilla!:)

12 kommenttia:

  1. Ihanan jouluisia kuvia!<3 Ja uiui, mitä tuolta Riviera Maisonin paketista paljastuikaan ;--)

    VastaaPoista
  2. ihanan kuuloinen joulu teillä<3 ja eikäää, tuo on niin hauska kuva missä koirilla on tonttulakit päässä, en kestä!! :D <3

    VastaaPoista
  3. Voi miten kauniita kuvia ja ihana joulu teillä ollut. :)<3

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo koirien hännän heilutus 😀.Millä alalla avomiehesi työskentelee, kun on noin kauan pois kotoa vai onko se liian yksityinen kysymys? Ihana blogi sulla.

    VastaaPoista
  5. Ihana joulu, kauniita kuvia <3 ääk ku suloisia hännänheiluttajia :') <3

    VastaaPoista
  6. Ihania jouluisia kuvia <3

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja joulukuvia ja ihanan kuulonen joulu sulla :) Olipas ihanaa, että sait A:n luoksesi edes pariks tunniks, teki varmasti joulusta moninkertaisesti paremman!

    Erika

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanalta vaikuttaa joulusi <3 awww tuo teidän pusukuva <3 te suloiset :'))

    VastaaPoista
  9. Voi kun ihania tunnelmia. Tuo koirien hännänheilutus kruunasi postauksen ;)

    VastaaPoista
  10. Vastailin sulle eilen sähköpostiin liittyen tuohon arvontavoittoon :) Psst.. Mulla olisi sulle haaste blogissani :)
    http://lillinelamassa.blogspot.fi/2014/12/raappiaiset.html

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.