lauantai 27. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 pähkinänkuoressa

Vuosi 2014 alkaa olla kohta lopuillaan, joten nyt on hyvä aika kurkistaa hieman taaksepäin ja muistella, mitä kaikkea ihanaa vuoden aikana tapahtuikaan!

2014-02-03
Tammikuussa rentoiltiin aika paljon kotona ja kun oltiin saatu tarpeeksemme kotona löhöilystä, lähdettiin kuun vaihteessa rakkaiden ystäviemme kanssa ikimuistoiselle laivareissulle, josta sain muistoksi vähän mustelmia ja saatii Anskun kanssa myös mahataudit kotiin viemisiksi.:s :D
Maistoin ekaa kertaa herkullisia Jelly Beanseja, joista mulle tuli mieleen Harry Potterin joka maun rakeet. Lähetettiin myös rakennuslupahakemukset ja hoideltiin paljon pankkiasiota kohta alkavaa rakennusprojektia varten.

2014-03-09 Helmikuussa juhlittiin siskoni syntymäpäiviä herkkuruokaa syöden ja rentoillen, tehtiin 3D kuva talostamme, syötiin herkkuruokaa myös ravintolassa ja juhlittiin vaaleanpunaisia babyshowereita.

2014-03-23
Maaliskuussa pyydettiin Ansku ja Pete meille kylään ja lähdettiin katsomaan hullunhauskaa Sami Hedbergiä Promenadiin! Tän pariskunnan kanssa vietetty aika on jotain niin parasta! 
Hessu tapasi tässä kuussa myös ekaa kertaa tyttöystävänsä Keken ja on ollut niin mahtavaa seurata näiden kahden riehumista!:) Ihanaa, kun H:lla on nyt läheinen koirakaveri, jonka kanssa rellestää ja leikkiä.
Puiden kaato ja raivaus aloitettiin myös meidän tontilla ja vieläkin muistan ne päivät, kuin eilisen..

2014-04-12
Huhtikuussa alkoikin jo olemaan tosi lämpöisiä kelejä ja ulkona tarkeni helposti kevyissä vaatteissa, mikä oli kyllä vähän outoa, kun oltiin tosiaan vasta huhtikuussa. Tämä kuu meni aika nopeasti ohitse, kämppää suunnitellen.

Kollaasit Vappua vietettiin vuorostaan Tampereella Anskun ja Peten luona ja kuun lopussa juhlittiin mun synttäreitä ihanalla tyttöporukalla. Love u all, ootte niiin tärkeitä jokainen

chosen ones Kesäkuussa juhlittiin ystävän polttareita Viking Gracella rentoutuen, itkien ja nauraen ja juhannuksena päästiin festareille juhlimaan häitä! Seuraavana päivänä juhannus jatkui meidän mökillä totuttuun tapaan hyvässä seurassa.

2014-06-25
2014-07-23 2014-10-05 Heinäkuu oli kaikkein tapahtumarikkain kuukausi. Vietettiin hauskoja kesäöitä kavereiden kanssa grillaillen, juhlittiin isän 60v. synttäreitä, aherrettiin raksalla ja käytiin Pori Jazzeilla A:n kanssa fiilistelemässä James Bluntia. Kuun lopussa A vei mut yllärimatkalle Tallinnaan ja kosi minua. Häitä vietetään ensi vuoden elokuussa. Kaasoikseni pyysin kaksi minulle todella rakasta henkilöä, isosiskoni R:n sekä Anskun. Ja hääkuvaajanamme toimii ihana Jenny, joka on muuten napsaissut nämä meidän upeat kihlakuvammekin!

2014-08-10 Elokuussa nautittiin tukahduttavan kuumista päivistä eikä syksystä ollut vielä tietoakaan. Ihana tyttövauva sai kauniin nimen ja ulkona tarkeni aamuyöhän asti pelkällä topilla.

siljan iphone
Syyskuussa kotimme oli edennyt joo ulkovuorilautojen maalaamiseen ja tuleva kotimme sai kauniin hohtavan valkoisen maalin päälleen. Maalin nimi muuten oli Tuulikki(toinen nimeni).;)
Autoin porukoita korjaamaan perunasadon ja sipulit nipuista ja haaveilin samalla omasta pienestä kasvimaasta. Poltin paljon kynttilöitä kotona ja katselin hieman haikein mielin neuleita, joita ei vieläkään voinut käyttää.

siljan iphone1
Lokakuussa ilmat alkoivat vihdoin jo vähän viilenemään. Juhlimme äitini 60v. synttäreitä siskoni luona, kokkailimme itse herkullisia etanoita kotona A:n synttäreiden kunniaksi, kävin ihastuttavassa Pandora koulutuksessa töistä ja tulevan kotimme sydän syttyi ensimmäisen kerran.

2014-11-03Lokakuun lopussa lähdettiin vielä Anskun ja Susanin kanssa Helsinkiin Indiedaysin blogigaalaan, tavattiin ihania uusia ihmisiä, hassuteltiin hotellissa ja käytiin pyörähtämässä vielä ostoksilla seuraavana päivänä.
Halloweenia juhlittiin ihanan Jennin ja hänen poikaystävänsä luona Treella.

joulu2014 Saimme sittenkin kauan toivotun valkean joulun ihan muutamaa päivää ennen H -hetkeä Sain myös jouluaattona ihanan yllätyksen, parhaimman joululahjan, kun A pääsikin pariksi tunniksi luoksemme käymään.

Lisäksi vuoteen mahtui vielä lisää ihania ystäviä ja heidän kanssaan vietettyjä hetkiä, perhettä, raksaa, ruokaa, häiden suunnittelua, töitä ja niitä arjen pieniä kultahippusia. Kertakaikkiaan aivan ihana ja upea vuosi takana ja toivottavasti vielä ihanempi edessä päin! Jännittävät tuulet ainakin puhaltaa ja innolla toivotan uuden vuoden tulevaksi!:)

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille myös!

17 kommenttia:

  1. Paleleeko Hessun jalat herkästi ku sillä on tossut jalassa ekassa kuvassa? :) meillä ainakin oli vaan kerran viimetalvena pakkasen takia tarvetta tossuille, kun oli niin leutoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä jää lumipaakut aina niin pahasti kiinni varpaiden väliin, mikä taas häiritsee lenkkeilyä, kun täytyy jäädä lumipalloja pureskelemaan, niin laitan sen takia sille välillä sukat jalkaan lenkille.:D

      Poista
    2. Meillä leikataan sen takia karvat lyhyeksi varpaiden välistä, ei tartu niin pahasti :)

      Poista
    3. Meillä myös leikataan, mutta lumi tarttuu silti ja oon aika tarkka, ettei vaan satu mitään onnettomuuksia, kun edelliselle koiralle jouduttiin laittamaan tikkejä, kipsi ja nukuttamaan, kun aukesi varpaanväli pakkasella niin pahasti.:( Aika harvoin Hessulla on tossut jalassa, mutta aina pistän, kun tuntuu siltä, ettei lenkki luista tai jos pakkanen paukkuu ihan hirveästi!:)

      Poista
  2. Ihana postaus! Kaikki kuvat on niin upeita ja hyväntuulisia :) milloin muuten uusi kotinne valmistuu ja on tarkoitus muuttaa? Olisi kiva lukea myös sisustus/kotipostauksia joskus jos vain olet innostunut niitä tekemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihana kuulla, että tykkäsit!:) Meidän tulisi muuttaa ehkä noin 3-4 kuukauden päästä jo, jos kaikki menee niinkuin pitää! Jännittää ihan hirveästi, enkä voi vieläkään uskoa sitä todeksi!:D

      Poista
  3. tulen aina innoissani lukemaan postauksiasi, enkä varmaan aiemmin ole maininnut miten ihanalta ja tasapainoiselta ihmiseltä vaikutat!♥ olet älyttömän kaunis etkä yritä olla mitään muuta kuin oma itsesi, blogisi onkin noussut yhdeksi miun lemppareista!! :) tämä postaus oli muuten todella kivaa luettavaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Tuuli, kiitos paljon ihanista kauniista sanoista♥ Vitsi miten saitkaan perhoset lentämään vatsassa tällä kommentillasi!♥ Jotenkin tällaiset viestit niin koskettaa mua tosi syvältä ja saan aina lisää intoa ja energiaa uusiin juttuihin.:)

      Poista
  4. Olipas kiva yhteenveto tästä vuodesta :) Hassua huomata, että vaikken sua tunne (harmi kyllä, kun oot aina niin ihana ja herttainen täällä blogissa), muistin lähes kaikki nää tapahtumat ja kuvat! Taas tullu tääkin vuosi siis oltua matkassa täällä ruudun toisella puolella ja lupaan olla ens vuodenkin, sen verran koukussa oon tähän ihastuttavaan blogiis ;) Mukavia tän vuoden vikoja päiviä Silja!

    Erika

    VastaaPoista
  5. Heippa! Minulla olisi muutama kysymys liittyen uuteen kotiinne. :) Minkä merkkiset / mistä talonne ulkovalot ovat? Entä minkä hintaiseksi takkanne tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkovalomme ovat merkkiä Konstsmide ja mallina Modena, saa ihan rautakapoista.:) Valoina ledit.
      Takkamme on kiertoilmatakka Spartherm Varia FDH. Takkasydän oli 3400€, asennus ja tarvikkeet 2500€. Päälle tuleva pinta rappaus sisältyy vielä hintaan.:)

      Oli ihan pakko kysyä A:lta nämä tiedot, kun en itse oo oikein kunnolla perehtynyt.:D

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! :) Mistä paikasta hankitte takan ja kuuluiko hormi tuohon tarvike-hintaan?

      Poista
    3. Hormi ei kuulunut toimitukseen. Takka tuli Tampereen takasta.:)

      Poista
  6. Hei tuli tuosta sormus kuvasta mieleen että teitkö sormuksesta silloin erillistä postausta? Muistelin että siihen liittyi joku hassu tarina? :D ja muutenkin olisi kiva tietää mikä sormus on kyseessä, näyttää kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten tehnyt ollenkaan! Mutta kohta olis kyllä aika aloittaa pieniä hääaiheisia postauksia täällä bloginkin puolella ja voisin silloin kertoa myös vähän sormuksistanikin!:) Kiitos kovasti♥

      Poista
  7. Meilläkin on hääsuunnittelut menossa, tosin naimisissa ollaan jo, kun mentiin Venlan kastejuhlassa naimisiin. Nyt vaan halutaan vielä pitää kavereille ja ystäville hääkemuilut. Ja hyvin on edistynyt, kaasot valittu ja paikka on tiedossa, ajankohtakin on melkein varma juttu :) .

    Ihana vuosi ollut ja toivottavasti on ensi vuosikin yhtä ihana.

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.